Prisvindende vikingeture tilbyder destinationsfokuserede ferier perfekt til verdensrejsende par

11 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Mere end to årtier siden, VikingВ® fastsat med fire skibe og en vision om at skabe destination-fokuserede krydstogter for ”det tænkende person” med vægt på den mad, mennesker, kultur og skikke. Nu med en flåde, der tæller flere end 60 skibe, Viking giver både floden og havet krydstogter i fire store regioner i verden, herunder 25 lande. De all-inclusive ruter til betagende steder, og kun for voksne atmosfære om bord, gøre sine ture ideel for par, der er ivrige efter at udforske verden. Som Viking udvider i de kommende år, forventer selskabet at tilføje mange flere skibe og destinationer til sine tilbud.

I 1997 VikingВ® indledt en mission om at skabe en mere destination-fokuserede erfaring som alternativ til mainstream cruise model. Startende med en flåde på fire skibe, Viking blev hurtigt kendt for sine intime, inclusive krydstogter designet til et mindre antal gæster. Det betyder rejsende komme til at dykke dybt ind i deres destinationer ved at sætte sig med de lokale fødevarer, kultur, skikke og mennesker.

load...

Viking er næsten lige så berømt for listen over ting, de ikke har ombord: kasinoer, børn og paraply drinks. Den Cruise Line heller ikke tror på nikkel-og-diming sine kunder.

Hver krydstogt tager gæster langs en af ​​verdens største vandveje i fredfyldte skandinavisk stil rum, der er stille og sprængfyldt med naturligt lys. Skibe er designet til at give det lille antal gæster en chance for at komme til at kende hinanden bedre i hele deres tur.

load...

”For tyve år siden, flod cruising var ukendt for de fleste nordamerikanske rejsende, og i dag er vi stolte over, at Viking er et kendt navn. Vi har brugt mere end $ 1 milliarder markedsføring begrebet destination-fokuserede cruising,”siger Torstein Hagen, bestyrelsesformand og grundlægger.

Blandt de ting, gæsterne vil ikke finde på en Viking krydstogt: rygning, salg pres, formelle nætter, inde staterooms, og afgifter for sodavand, vin eller øl til frokost og middag.

Det er den hyggelige atmosfære i en begrænset kapacitet skib fyldt med ligesindede voksne rejsende, og fraværet af gebyrer, som alle giver Viking et stort ry for romantisk, autentiske oplevelser, der bringer gæsterne tættere på mange af verdens kulturer - og til hinanden.

Hver tur er omhyggeligt planlagt til udstillingsvindue Beliggenhed

Viking krydstogter har et stærkt fokus på kulturel berigelse gennem fordybende erfaringer - både om bord og på land. Gæster behandles til menuer, at funktionen regionens retter tilberedt af højt-uddannede kokke. Klassisk amerikansk billetpris er til rådighed samt at sikre alle har en bred vifte af mad muligheder. Par kan nyde morgenmaden på soldækket og Aquavit Terrasse, spise frokost i Alfresco spiseplads på skibets bov, og nyde middag på en elegant restaurant. Opmærksomme og gæstfrie personale sikre en stor spise oplevelse ved hvert måltid.

load...

Den eksklusive ombord Kultur Curriculum giver gæsterne mulighed for at tage et dybere dyk i destinationens folk, sprog og kultur. Gæsterne lære om deres anløbshavne gennem skibet aktiviteter som kunst, historie foredrag, eller ombord vinsmagninger. Onshore kan gæsterne deltage i forestillinger, at funktionen lokale musikere og kunstnere. Vikingeskibe gennemsnit mere end 11 timer ved nordeuropæiske havne, hvilket giver dig og din partner masser af tid til at tjekke betagende seværdigheder og opleve kulturen på første hånd.

Tilbring fritid i den indbyggede bibliotek, som har vægge af bøger, behagelig læsning rum og masser af lys. Læsning materiale er nøje kurateret til at omfatte en blanding af inspirerende og oplysende litteratur, herunder bøger, at funktionen destinationen.

Som følge af sin omhyggeligt planlagte krydstogter og opmærksomhed til gæster, Viking vandt en kombineret fem Cruise kritiker Redaktørens udvalgte Udmærkelser i 2017, herunder for bedste berigelse og bedste udflugterne for sine floden krydstogter.

Alt inklusive Lad Par Fokus på hinanden, ikke Detaljer

Viking er stolt over at omfatte - uden ekstra omkostninger til gæster - faciliteter til en værdi af en gennemsnitlig $ 200 per dag - gebyrer mange konkurrenter gælder for cruise gebyrer. Du kan komme om bord vide, at du ikke vil finde nogen overraskelse regninger, når din rejse er forbi, eller vil du nødt til at huske at underskrive på køb og tjenester i løbet af dagen.

Formand og grundlægger Torstein Hagen sagde, at de har brugt $ 1 milliarder markedsføring begrebet destination-fokuserede cruising.

Alle kahytter er vand-vender, så gæsterne får en præmie erfaring som skibet navigerer vandvejen. Værelserne er rummelige og udstyret med king-size senge, plys dyner og ned-fyldte puder. Badeværelserne har gulvvarme og præmie FreyjaВ® toiletartikler.

Den Cruise Line er no-børn politik betyder, at par med små børn kan tage en velfortjent pusterum fra deres forældre opgaver - og dem, der ikke har børn kan ferie uden at blive generet af de af deres kolleger rejsende.

Den prisbelønnede spa er gratis for alle gæster, som er de alternative spisemuligheder og en shore udflugt i hver anløbshavn. Også inkluderet i prisen for hver billet er gratis roomservice, specialitet te og kaffe, ubegrænset brug wifi, og forudbetalte havneafgifter og skatter.

Kommende Ship Tilgang vil give Rejsende Flere rutevalgmulighederne

Fra de første fire skibe, som det blev lanceret i 1997, er Viking stadigt stigende og tilføje skibe til at tjene flere rejsende og skabe nye ruter. ”Vi lancerede Viking med en vision om, at rejse kunne være mere destination-fokuseret. Vores vision har genklang hos folk,”siger Torstein.

En ny aftale med skibsbygning selskab Fincantieri er indstillet på at udvide Viking flåde af seks ocean skibe med 2027. Dette er i tillæg til 10 andre, der er blevet bestilt. Syv nye flod skibe, herunder seks prisbelønnede Viking Longships, vil debut i 2019. Den syvende skib er specielt designet til sin rute på Douro-floden i Portugal.

”Vi fører den flodkrydstogt industri, og med vores ocean krydstogter, har vi transporteret den intimitet af en flod cruise på det åbne hav. Med ankomsten af ​​vores sjette havet skib i 2019, vil vi være den største lille skib Ocean Cruise Line, og vi ser frem til at introducere endnu flere gæster til Viking måde rejser,”siger Torstein.