Professionel rådgivermelodi brooke: hjælpe singler og par med en medfølende tilgang til kærlighed i mere end 25 år

3 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Melody Brooke er en licenseret ægteskab og familie terapeut, der hjælper par og enkeltpersoner forvandle deres relationer. Hun har brugt 25 år rådgivning kunder om, hvordan til at danne sunde, tilfredsstillende relationer med én-til-en terapi, parterapi, bøger, og workshops. Melody tager en unik tilgang ved at undervise klienter til at omformulere hvordan de opfatter situationer, så de kan reagere på dem med en teori hun kalder den ”Cycles af hjertet.” Hun hjælper klienter genvinde den intimitet, romantik, og nærhed, de engang havde, og åbenbar de relationer, de ønsker.

Melody Brooke karriere som terapeut er mere af et kald end blot en måde at tjene til føden. Faktisk var hun så begejstret at hjælpe andre, samt finde ud af hendes egen vej, at hun blev inspireret til at afslutte sin uddannelse i 18 måneder. Hun derefter etableret - og begyndte at stige - en praksis, der har været at hjælpe par i mere end 25 år.

load...

Mens hendes speciale er forholdet rådgivning, Melody arbejder også med kunder, der har personlighedsspaltning (DID). Hun lærte om personlighed systemer, som arbejder inde DID patienter ved at arbejde med eksperter på området. Grundlaget for hendes ”Cycles of the Heart” modellen blev født i løbet af disse undersøgelser.

”De kunder med havde deres personligheder, der kommer fra at være et offer, redningsmand, eller fra selvbeskyttelse. Jeg begyndte at se dette, mens jeg arbejdede med par på samme tid, som jeg arbejdede med DID kunder,”Melodi sagde. ”Jeg indså, at vi alle - ikke bare DID personligheder - falder i disse roller. Vi alle gøre det. Jeg byggede min model ved at opdage det modsatte af at tænkning.”

load...

Med hendes indsigtsfulde, medfølende måde, Melody guider sine klienter til en ny måde at nærme tanke, reaktion, og kommunikation. Hendes kunder kunne ikke være mere begejstret med virkningerne af hendes terapi.

”Folk er blæst væk af den indsigt, jeg har til den adfærd, der gjorde ingen mening for dem. Jeg har hjulpet dem til at forstå sig selv mere fuldstændigt og tillod dem at tage en medfølende billede af sig selv,”Melody sagde.

En holistisk måde at helbrede dig selv & Grow dine relationer

Føler du dig plukket på? Eller er du en person, der altid har for at redde den anden person i dit forhold? Hvis disse forhold roller lyder bekendt, kunne Melody filosofi hjælpe dig med at forbedre dit forhold - og hvordan du interagerer med verden.

Melody bruger både in-person terapi i hendes Texas kontor og Skype besøger at forbinde med klienter. Hun når også folk gennem hendes bøger. Mens hun arbejder for det meste med par, kan enkeltpersoner drage fordel af Melody indsigter så godt. Hendes klienter tendens til at være fagfolk, der er forpligtet til at gøre deres liv bedre - og ikke er bange for at sætte i arbejde er nødvendigt for at blive en succes.

load...

”Jeg elsker at arbejde med par. Jeg elsker den energi og vel vidende, at jeg ikke kun påvirker de par, men jeg kan også påvirke børn af parret og de børns børn. Den bølgeeffekt af, hvad jeg kan gøre, er spændende,”Melody Brooke, Licensed ægteskab og familie terapeut.

Melody nærmer transformation med sind, krop og åndelige øvelser. Hun opfordrer kunder til at komme i kontakt med deres dybere selv at opdage deres indre behov. Melody guider dem på at blive mere i harmoni med deres sanser og lærer dem at trække vejret og tænke før at svare eller reagere. Denne praksis kan omformulere situationer, så kunderne kan undgå gamle mønstre og forblive til stede i nuet.

Melody finder også hendes arbejde belønne på et personligt plan.

”Jeg elsker at arbejde med par. Jeg elsker den energi og vel vidende, at jeg ikke kun påvirker de par, men jeg kan også påvirke børn af parret og de børns børn. Den bølgeeffekt af, hvad jeg kan gøre, er spændende,”Melodi sagde.

Tilbyder Insights til Texans i en-til-en sessioner

Et første session, personligt eller via Skype, er først og fremmest om at indsamle oplysninger baggrund. Melody tilbringer tid på at lære om par og samtidig få dem i den rigtige ramme i sindet til at udføre de mål, de har sat.

”Jeg hjælper dem omformulere den tidlige del af deres forhold. Jeg hjælper dem med at huske at være forelsket og igen forbindes med det. Jeg får også en fornemmelse af, hvordan de nu opretter forbindelse, som hjælper mig forudsige, hvordan sessionerne kommer til at udfolde sig,”Melodi sagde.

Hun tilbringer resten af ​​tiden går over hendes ”Cycles of the Heart” model og har parret engagere sig i fornyet fokus på forholdet.

”Jeg har dem derefter forpligte sig til at lukke udgangene i forholdet - de ting, som folk gøre for at tage deres energi ud af det,” Melody sagde.

I de sessioner, der følger, Melody underviser par forskellige måder at nærme og reagere på problemer inden for deres forhold. Ikke blot i sig selv, men også med deres partner i tankerne.

Mange singler også falder i en indre offer-redningsmand cyklus. De bladre gennem forskellige roller i hvordan de behandler sig selv. Nogle gange, de føler sig dårligt om sig selv og forsøger at kompensere ved at tage sig af andre mennesker. Men i sidste ende, de føler vrede og vrede, som et offer igen.

”De kan også bruge ting som narkotika, mad, eller arbejde for at undslippe deres følelser. Hvad jeg gør, er at hjælpe dem gribe ind i cyklus og lære dem måder at stoppe det,”Melody sagde. ”Jeg så lære dem måder at tage ejerskab over deres liv, og hvordan de taler for sig selv.”

Denne tilgang giver singler at arbejde på sig selv og giver dem en ekstra kant, når du nærmer fremtidige relationer mere positivt.

Bøger Giv Læsere af værktøjerne til at bryde Usunde Mønstre

Melody første bog, ” Cycles of the Heart: en vej ud af den egocentrisme af hverdagen ,” giver læsere med teorien bag hendes succes terapi model. ”Cycles of the Heart”, ikke kun identificerer de snarer vi indfanget i fra barndommen, men det giver også en klar plan for styring af smerte og ind medfølelse. Bogen er ideel for dem, der ønsker at grave dybere ned i Melody 's effektive strategier.

Melody Brookes ”Åh, Wow Dette ændrer alt” kan vise par, hvordan man gennemfører forholdet-besparelse strategier.

Hendes anden bog, ” Åh, Wow, Dette ændrer alt ,” tager de samme begreber og gør dem lidt mere tilgængelige. Melody nedbryder hvorfor vi gør tingene, og, vigtigst af alt, hvordan vi kan få varige ændringer. Hun inspirerer læserne ved at lade dem vide, at de ikke er magtesløse og kan foretage væsentlige ændringer, som vil positivt påvirke deres liv.

”Den første bog er en smule mere kompliceret. Min anden bog er i fagfolks vilkår,”Melodi sagde. ”Det har flere historier, sproget er mindre teknisk, og det er en hurtigere læse.”

Melody bøger er så grundig, at, med jævne mellemrum, klienter kan ikke vente med at læse dem og sætte strategierne i praksis - også selvom de allerede er på besøg hende for en par session.

”Nogle gange, jeg har kunder, der læser bogen efter vores første session, og de vil komme ind i vores anden session og sige, 'jeg læste hele bogen; Jeg er god. Jeg har fået det! "” Melodi sagde. ”De helt ændre, hvordan de ser sig selv og alle andre bare ved at læse bogen.”

Melody Sætter kunder op til langvarig succes

Kunder, der følger Melodi tilgang og sætte i arbejde se resultater hurtigt. Melody sagde disse kunder oplever ofte håndgribelig sundhed og mentale sundhedsmæssige fordele.

”Jeg har haft mere end én person gå væk fra anti-angst medicin, når de har ændret, hvordan de taler til sig selv,” Melody sagde.

Par kan også opleve resultater i en kort periode. Melody attributter, til en komplet skift i mentaliteten af ​​både mennesker i forholdet.

Melody er stolt, når par begynder at vende tingene rundt på blot et par sessioner.

”Mange af mine par er færdig efter fem sessioner. Nogle af de mest spændende øjeblikke er, når de kommer ind efter to sessioner, og de er helt anderledes. De siger: 'Vi reagerer på hinanden forskelligt. Hvordan vi ser hinanden er anderledes. Hvordan vi taler med hinanden er anderledes, "” Melodi sagde.

For at hjælpe flere par lave gennembrud, er Melody kigger ind udvide sin portefølje af ressourcer. Hun ønsker at holde flere par værksteder som dem, hun har gjort i fortiden med seks til otte par arbejder gennem spørgsmål over en weekend.

Melody hjælper hendes klienter skabe resultater, der er ægte og langvarig. Hun ønsker hendes klienter til at have bedre relationer til sig selv og andre, ved at ansætte sine dokumenterede strategier.