Professionel relationsvejledning er bare en sikker tekst væk med relationup-appen

12 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Når du oplever et intimt forhold problem, nogle gange har du ikke lyst til at tale om det med din mor eller bedste ven - du hellere få den uvildig rådgivning af en professionel. Relationup byder på overkommelige og privat adgang til live-forholdet rådgivere uddannet i mental sundhed relaterede områder, ligesom Rådgivning og ægteskab familieterapi, inden et par tryk på din mobile enhed.

Et suk kan sige så meget for ikke at være en egentlig ord. I begyndelsen af ​​en samtale eller punctuating det eller bare at stå alene, kan et suk signalere stærke følelsesmæssige og fysiske reaktioner - fra raseri til mave knob. Uanset hvor der suk falder, afkode, hvad din partner mener med det ikke-verbale lyd kan være svært.

load...

I det øjeblik, du måske ikke være i stand til at nå dine mest betroede fortrolige, plus måske din fortrolige er ikke nødvendigvis en professionel terapeut.

Indtast Relationup, den første app af sin slags, der sætter en professionel rådgiver i lommen for at hjælpe med at guide dig gennem de mudrede vande, at selv de bedste relationer befinder sig vade igennem fra tid til anden.

Rhonda Milrad udviklet ideen til Relationup et par år siden, da teknologien blev kantning sin vej ind i hendes terapi sessioner som en autoriseret klinisk socialrådgiver. Hun besluttede at bruge teknologien til fordel for hendes klienter, uanset hvor uortodoks det syntes, ved at give dem hendes kontaktoplysninger for hurtig hjælp i mellem sessioner via tekst og e-mail.

load...

Samspillet Rhonda haft uden for kontoret lagde grunden til, hvad der ville blive Relationup, som nu kan prale on-demand adgang til mere end 150 rådgivere 24/7 til at hjælpe brugerne tackle problemer i parforholdet med arbejde (kolleger) og noget relateret til dating , ægteskab, og familie.

Fagfolk yder uvildig Insights venner og familie May Miss

Da nogle spørgsmål ikke kan vente til din ven til at tage telefonen eller til din næste terapi session til at rulle rundt, Relationup giver øjeblikkelig og anonym hjælp i 15 minutter, tekstbaserede chats med fagfolk med erfaring i håndtering af disse spørgsmål.

”Relationup kamp system forbinder folk til rådgivere baseret på deres behov,” Rhonda forklarede af appens funktionalitet. ”Du kan chatte om dating, ægteskabelige problemer, slutter relationer og går videre. Kunderne vil have hjælp til problemer på tværs af hele spektret af forholdet levetid.”

Den Relationup app giver detaljer om hver af sine rådgivere til at hjælpe dig med at vide, hvem der besked om dit forhold bekymring.

load...

Relationup er designet, så brugere køber chat kreditter i 15 minutter blokke af tid. Hver 15 minutters chat er $ 12. En bruger kan beslutte at chatte med en rådgiver, så længe de ønsker, og kan endda få forskellige perspektiver ved at engagere med forskellige rådgivere. Sammenlignet med traditionel terapi - hvor du er nødt til at bestille en session, drev til din terapeut kontor, og betale for en times tid til at diskutere, hvad der generer dig - Relationup er en mere praktisk og billig alternativ.

Hver rådgiver er en undersøgt professionelt og holder t mindst en kandidatgrad i psykiske områder i relation til terapi og rådgivning. Relationup algoritme matcher dig automatisk til en rådgiver, der har erfaring med dine bekymringer, men du kan også vælge den rådgiver, du ønsker.

Imidlertid er den app ikke beregnet til at erstatte eller bruges som terapi, og det er begrænset til personer 18 år eller ældre.

Relationup blev født ud af et ønske om at alle skal have umiddelbar adgang til Relationship Hjælp

Rhondas livsværk har fokuseret på at hjælpe andre, fra hendes dag job som psykoterapeut at forestille og stiftende Relationup.

”Jeg vidste, hvor smerteligt og foruroligende det var for folk at have problemer i parforholdet. Jeg håbede, at den korte tid, jeg interageret med kunder uden af ​​sessionerne ville give større elasticitet i løbet af ugen og færre kriser i deres liv,”siger Rhonda af hendes beslutning om at give hende e-mail og celletallet til hurtige chats, et træk ikke almindeligt gjort i verden af ​​terapien. Rhonda bemærket hendes klienter kun nåede ud til laser-fokuserede hjælp med intime forholdet spørgsmål.

Rhonda Milrad, en psykoterapeut, skabte Relationup app på grund af et behov hun så blandt sine egne kunder.

”Det var tydeligt, at et nyt produkt var behov brød formen af ​​traditionel terapi,” siger Rhonda. ”En, der var mobil og forsynet brugere let og umiddelbar adgang til professionel hjælp og lade brugeren bestemme, hvor, hvornår, og hvor længe at engagere sig.”

Den ”Rhonda App,” som en af ​​hendes klienter kærligt kaldes hendes nye out-of-office tekstning tjeneste, ville tjene som proof of concept nødvendigt at udvikle den Relationup app.

Anonym muligheder Holder Brugernes Identity Safe og Privat

Når du tilmelder dig på Relationup, du konkretisere en profil, der angiver, hvad du har brug for hjælp til, men du kan gøre det med eller uden dit fulde navn, så rådgiverne lære om din situation og ikke din identitet.

Ikke alene kan du bruge den app anonymt, kan du også vurdere din oplevelse anonymt. Rådgivere er ikke i stand til at se deres anmeldelser for at tilskynde ærlig feedback, selvom rådgiverens stjerner, et gennemsnit på deres anmeldelser, er offentligt.

Ud over at sikre der er nok rådgivere til rådighed på ethvert tidspunkt, hvor du måske har brug for dem, Relationup giver også kundesupport som virksomhed for at afhjælpe eventuelle større problemer du måtte have såsom tekniske eller rådgiver-baserede problemer.

Afsluttende tanker

Ved at tilbyde levende råd direkte på din mobile enhed, Relationup håber at hjælpe alle, der har brug for en sparringspartner og nogle professionel vejledning, når de har brug for det.

Den app er i øjeblikket tilgængelig via App Store på iOS, og Rhonda er glade for at arbejde på en Android-version nu.

”Relationup til formål at give umiddelbar adgang til effektiv og hjælpsom vejledning,” siger Rhonda. ”Det er den fordomsfri ekspert alle fortjener at have i deres baglomme.”