Profil wingman skriver din datingprofil, så du kan sætte dit bedste selv frem

24 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Nanci Kavich startede Profil Wingman med veninden Marcia Kapustin som en løsning på et tilbagevendende problem, de så i dating verden - alt for mange mennesker udstationering dating profiler af sig selv, der bare ikke fungerede. Efter en lidt forskning og nogle ego-styrke succeshistorier, Nanci og Marcia var i stand til at lancere profil Wingman i 2013. Nu Profil Wingman hjælper hundredvis af kunder årligt tiltrækker flere kampe og gøre bedre forbindelser - takket være Nanci talent til at skrive profiler og e-mails på måder, der fanger hver enkelt kundes unikke stemme.

Når du skriver henkastet online, kan så meget af din stemme blive tabt. Der er ingen ”sarkasme” værktøj, justbold og kursiv til at fremhæve din tekst. Der er ingen måde at sikre, at personen læser dine ord på den anden side af skærmen vil samle op på din underforstået vittighed eller din subtile skift i tonen.

load...

Selv en dygtig forfatter, det være sig i romaner eller juridiske trusser, kan kæmpe med personlige, tekst-baseret kommunikation, især når det kommer til at gå, at fine linje mellem at sælge dig selv og være ydmyg. Tilføj til, at forskning, der viser en online profil med blot to stavefejl eller grammatiske fejl (såsom ”til” i stedet for ”også”) kan skråstreg dine chancer for en reaktion med 14% , og det er nemt at se, hvorfor folk ønsker professionel hjælp at øge deres chancer for at få en dato.

Et begrænset succes rate er præcis, hvad tilskyndet en fornem professor at søge hjælp med sin match dating profil for et par år siden, og han vendte sig til sine to venner, Nanci Kavich og Marcia Kapustin, for deres input.

load...

Når Nanci færdig med profilen udskriften, blev det dækket med rødt blæk.

”Marcia havde pære,” siger Nanci. ”Hun kiggede på mig ret dengang og sagde, 'Dette er dit kald.'” Det var i det øjeblik de to kvinder spekulerede på, om de kunne skabe en rentabel forretning ud af at hjælpe andre med deres dating profiler.

At dømme efter succesen med profil Wingman, som nu er med til at skrive dating profiler i hundreder af kunder om året, ser det ud til Nanci og Marcia gjorde netop det.

I Profil Skrivning, Det handler om Optagelse Your Voice

Efter den nat næsten fire år siden, da Nanci og Marcia hjalp deres ven med hans dating profil, de gjorde nogle markedsundersøgelser og opdagede profil skrift var en begrænset service, der tilbydes af kun et par hjemmesider på det tidspunkt.

”Om en måned og $ 126 senere, havde vi vores hjemmeside op at køre,” siger Nanci. ”Og vi har været at hjælpe folk lige siden.”

Siden begyndelsen har Nanci og Marcia lid hinanden for at holde profil Wingman gang. Nanci fungerer som det kreative sind, skriver profilerne og uddele dating rådgivning, mens Marcia administrerer den forretningsmæssige side af selskabet ved at køre hjemmesiden og håndtering af økonomien.

load...

Nanci Kavich, medskaber af Profil Wingman, forsøger at fange hendes klienter ånd i hver profil.

Nanci derefter fortalte os historien om en af ​​sine første kunder - en kvinde, der søger en ven for billard. Det forbehold? Kvinden var tidligere militær med en hård ydre, så Nanci tænkte tilføje lidt pep i hendes profil ville hjælpe. I stedet kvinden var rasende den nye profil lød ikke som hende.

”Lige nu og her lærte jeg, jeg kan ikke sætte mig ind på dem,” siger Nanci af hendes erfaring med kvinden. ”Jeg lærte jeg skulle være tro mod hvem de er, og deres stemme.”

Hun tilbød at omskrive profilen, indtil hun fanget kvindens personlighed. Anden gang rundt, Nanci naglet det. Faktisk Nanci sagde siden da har hun aldrig skrevet den samme profil to gange - hver enkelt er helt personligt til den pågældende persons tone.

En anden klient Nanci arbejdede med var en nylig enkemand mand, der ikke havde været på dating scene i et stykke tid. Ikke alene har Nanci hjælpe ham med hans profil, hun gik endda så langt som at give ham dating tip, herunder hvad de skal bære, og hvor de skal gå.

Mere end Profil Reworks- Email Skrivning & Dating Advice Too

For at sikre, at hun bedst fanger ånden af ​​hendes klienter, Nanci bruger en masse tid på at undersøge, hvad der virker bedst, og selv bruger sig selv som et marsvin på forskellige steder for at teste, hvordan online dating side reagerer - såvel som at få en fornemmelse for den steder selv.

Afhængig af hvor folk er i deres dating liv, kan de vælge enten concierge service eller den fulde profil bygge ud, når de ansætter Profil Wingman. Den væsentligste forskel mellem de to tilbud er du modtage langt mere hånd-bedrift med concierge, men på lidt mere end fordoble prisen på $ 175 profil bygge out service - stadig et godt køb i forhold til andre profil skriftligt tjenester, der kan oplade $ 1.000 eller mere.

”Du ved, vi holder vores priser lave, fordi, helt ærligt, jeg synes, det er en rimelig pris punkt,” siger Nanci. ”Jeg er ikke bare gør dette for at få betalt; Jeg ønsker virkelig at hjælpe folk.”

Inkluderet i concierge service er profilen skrivning, foto udvælgelse bistand, og endda e-mail og dato rådgivning i op til fire uger (hvis kunderne vil have mere hjælp, kan de konvertere til et abonnement tjeneste kaldet Wingmen Til tjeneste for $ 225 hver måned). Nanci anbefaler full-service løsning til kunder, der måtte være bekendt med den aktuelle dating landskab, har for travlt til at beskæftige sig med dating nuancer på egen hånd, eller som måske bare vil have mere on-demand rådgivning.

En anden populær tjeneste er den gratis profilfoto gennemgang, men blive advaret. Nanci sagde, at hun er brutalt ærlig i sin feedback. Men hendes klienter værdsætter ærlighed, og selv vende tilbage, når de får nye billeder af sig selv.

Skrivning af en profil tager kun et par dage

Nanci forklarede hun foretrækker at møde hendes klienter via Skype eller FaceTime. Normalt disse opkald sidste mellem en og to timer og dækker alle de nødvendige grundlæggende, men det vigtigste aspekt er at faktisk få en visuel af hendes klienter.

”Jeg kan lide at se dem, når vi taler, fordi jeg vinder deres stemme og få en reel følelse af, hvem de er sammen med deres manerer og alt,” sagde hun.

En profil skriftligt service, ligesom Profile Wingman, hjælper kunderne lyde bedre online.

Når Nanci anmeldelser kundens fotos og har gennemført interviewet, hun normalt giver dem sin version af deres profil inden for få dage. Derfra, hvis de ikke beder om eventuelle revisioner, kan kunderne uploade indholdet direkte til dating websites, de er på. Concierge service kunder modtager også løbende støtte til fire uger, og hver uge Nanci vil hjælpe kunder indlede eller reagere på op til seks e-mails.

De fleste af hendes klienter tendens til at være højtuddannede erhvervsfolk, ofte i it-verdenen og som regel i deres øverste 30'erne eller 40'erne, selv om hun ofte hjælper ældre kunder, der ikke har været i dating scene i 30 år eller mere. ”De er smart nok til at vide, at de har brug for hjælp,” sagde hun. Hidtil Nanci kundekreds handler om en 65-35 fordeling mellem mandlige og kvindelige brugere.

En af hendes klienter, awealthy, nylig skilt mand, der ønsker at vise en lille, lejet Nanci for hendes concierge service for at hjælpe med sin profil og e-mail-korrespondance. ”En af hans billeder var af havet, og det var udstyret, 'Dette er min baghave', og jeg var nødt til at forklare, at han ikke ville tiltrække den slags kvinder, han ønskede på den måde.”

Efter Nanci arbejdede hendes magi på sin profil, manden bad hende om at skrive til en kvinde, han allerede havde messaged tre gange før med noget svar. Nanci nulstilles på et par detaljer i kvindens profil og modtaget et svar. De to begyndte at date, og det var det sidste Nanci hørt fra manden.

Som Dating ændringer, vil Profile Wingman være der til at hjælpe

Manerer, særheder, og humor er ofte tabt i online dating-processen, og de små ting er præcis, hvad Nanci forsøger at fange i hendes profil skriftligt.

Ligesom Nanci foretrækker at foretage sine interviews gennem video af disse grunde, mener hun fremtiden for online dating bør (og vil) tendens i retning af, at så godt. Med video, du virkelig få en fornemmelse af den person, sagde hun, som hjælper put daters på lethed og hjælper dem med at træffe bedre beslutninger om, hvorvidt de rent faktisk skal gå ud med den person, på den anden side af skærmen.

Uanset fremtiden for dating i den digitale tidsalder, vil mission profil Wingman forblive tro mod, hvorfor hun startede det i første omgang: at hjælpe andre mennesker, så de ikke har brug for hende i fremtiden.

Mens hun stadig finder sig selv ved hjælp af en masse rødt blæk i årenes løb har hun forsøgt at arbejde i flere forklaringer, så hendes klienter forstå de forslag og ændringer, hun gør til deres skriftligt.

”Jeg ønsker at være i stand til i sidste ende at sende kunderne på deres vej i stand til at gøre det hele på egen hånd,” sagde hun.