Psychotherapist jacqueline schatz er specialiseret i praktisk kærligheds- og forholdsrådgivning til travle singler og par

21 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Hvis du er så travlt med en succesfuld karriere, at du knap nok har tid til at investere i at finde en partner til et tilfredsstillende forhold, er du ikke alene. Mange enkeltpersoner, der fører ellers lykkelige liv leder stadig efter den eneste ene, og de har for travlt til at forstå, hvorfor de ikke kan finde dem. Det er derfor, Terapeut Jacqueline Schatz, MA, EDM, LMFT , tilbyder concierge terapi tjenester til sine klienter, som hun ser online eller personligt i New York eller Asheville, North Carolina. Ved at arbejde sammen, hjælper hun sine travle kunder overvinde de barrierer, de har lagt op til at finde kærligheden.

Hvis du ikke fokusere hårdt på dine mål, og hele tiden arbejde hen imod dem, vil du kæmpe for at nå dem. For eksempel, når jeg ønsker at blive stærkere, vil jeg arbejde ud hver dag og begynder at se konkrete resultater. Hvis jeg ønsker at spise sundere, vil jeg tage sig tid til at planlægge og lave mad min måltider - og begynde at føle sig mere energisk som resultat. Men jeg må også holde det op eller risikere at miste disse gevinster.

load...

Terapeut Jacqueline Schatz gør sig til rådighed til at tale med kunder om deres tidsplaner.

Det samme er tilfældet i arbejde, og mange fagfolk finde fantastisk succes efter års arbejde hårdt for at klatre op ad stigen i deres karriere felter. De er ofte på toppen af ​​deres spil på arbejdspladsen - nogle gange anerkendelser selv ledsage deres succes - men, uden for kontoret, der mangler noget.

Efter alle disse år med at sætte arbejde først, de indser at de ikke har en særlig person, med hvem til at dele deres succeser, når de vender hjem. Nogle gange, alt, hvad de har brug for er lidt hjælp til at finde ud af at skabe klarhed i fokus på at finde den rette person til et romantisk forhold.

load...

Terapeut Jacqueline Schatz, MA, EDM, LMFT, har specialiseret sig i at hjælpe de typer af mennesker med sin concierge-stil praksis. Hun er til rådighed til at vejlede kunder i henhold til deres tidsplan, og hendes rådgivning sessioner foregår online, samt ansigt til ansigt på hendes kontor i New York og Asheville, North Carolina.

”Jeg arbejder med mennesker i person, og også online ved hjælp af en sikker video-platform. For folk, der har travlt - og enten ikke har tid til at komme ind eller simpelthen ikke ønsker at komme i - det er nemt og bekvemt,”sagde hun. ”Jeg arbejder mest med succesfulde fagfolk, der ikke har haft succes i kærlighed.”

Dybdegående ekspertise om spørgsmål, der Block Vores evne til at finde kærlighed

Jacqueline har været i praksis i over 15 år. Efter sin eksamen med to kandidatgrader fra Columbia University, hun først arbejdede på et psykiatrisk hospital og fået erfaring behandling af patienter, der har skizofreni, bipolar lidelse, narcissistisk personlighedsforstyrrelse, borderline personlighedsforstyrrelse, og dem der beskæftiger sig med stofmisbrug spørgsmål, blandt andre. Samtidig havde hun avancerede postgraduat uddannelse i familie og par terapi.

load...

Da hun besluttet at fokusere på par, ægteskab og parterapi, brugte hun sin baggrund for at bringe et unikt perspektiv til hendes praksis. Hun har nu kontorer i både Asheville, North Carolina og New York. Jacqueline også gearede sin ekspertise til at føre tilsyn med andre terapeuter, der var forfølger det samme mål om at hjælpe folk med at opbygge varige relationer.

Jacqueline har terapi kontorer i Asheville, North Carolina (til venstre), og New York.

”Jeg har en baggrund og omfattende uddannelse i forholdet rådgivning og ægteskab og familie rådgivning,” sagde hun. ”Jeg har altid holdt af at hjælpe mennesker opnå deres mål, overvinde deres vanskeligheder, og finde succes, hvor de altid har drømt om at finde det.”

Ofte Jacqueline bruger sin ekspertise til at hjælpe folk, der havde vanskeligheder i deres barndom, som havde forældre med psykiske problemer, eller hvis forældre havde vanskelige ægteskaber eller blev skilt-som alle kan føre til selvværd spørgsmål for kunden. Selvværd spørgsmål kan forstyrre plukke den rigtige partner.

Concierge Services Når kunder har brug for det

Jacqueline typisk mødes med patienter en gang om ugen for en 45-minutters session, men hun er også tilgængelig via tekst eller e-mail. Sommetider klienter har brug for lidt af i sidste øjeblik rådgivning, før de går på en stor dato.

Jacqueline gør det nemt for kunderne at kontakte hende fra stort set hvor som helst.

”Jeg tilbyder concierge-tjenester, så der er fleksibilitet så langt som når folk kan tale med mig,” sagde hun. ”En masse af kunder ser mig online ved ansigt-til-ansigt-video fra deres arbejdspladser, fordi de ønsker bekvemmelighed. Når de har en pause fra arbejdet, vil vi have en session.”

Jacqueline rådgiver både hendes mandlige og kvindelige klienter fra stort set hvor som helst. Det er ikke altid i hendes kontor, og det er ikke, hvad du kan forvente fra en terapeut. For eksempel har hun holdt terapi sessioner i løbet af afslappet gåture gennem Central Park, eller hun selv besøgte hendes klienter på deres arbejde, hvis det er nemmere for dem.

”Jeg er helt sikkert direkte, praktisk, indsigtsfuld, og art. Jeg har også en sans for humor, og det er vigtigt, fordi nogle gange, kan arbejdet være svært. Jeg er ærlig, og jeg er tilgængeligt,”sagde hun.

Et vidnesbyrd om hendes websted fra en anonym klient opsummerer virkningen Jacqueline har: ”Jacqueline er den første terapeut til at give mig praktisk, indsigtsfulde, nyttige virkelige verden rådgivning. Hun var så konkret og direkte, jeg endelig 'fik det efter års søgen efter svar på mine problemer. Jeg ville ikke være gift med min fantastiske mand uden Jacqueline hjælp. ”

Online Rådgivning er findes - Selv for par Living Apart

Online video rådgivning bliver en mere væsentlig del af Jacqueline praksis - og hun omfavnede det.

Online rådgivning tilbyder ultimativ privatliv fordi ingen nogensinde ser klienter går til eller kommer fra en terapi kontor. Det virker specielt godt for hendes højt profilerede og berømte klienter, samt dem, der nyder den bekvemmelighed. ”Det er også fantastisk til forældre med små børn. Deres barn kan være i søvn eller spille i det andet værelse. Det skærer ud pendler tid, så du kun behøver at afsætte tid til rådgivning udnævnelsen,”sagde hun.

Plus, online rådgivning giver Jacqueline mulighed for at arbejde med partnere, som er på forskellige steder. For eksempel kan man være på rejse til arbejde - men de kan stadig nyde godt af et par rådgivning session gennem hendes videokonference system, der giver dem mulighed for at arbejde sig igennem emner fra hvor som helst.

VIP ressourcer Hvis du ønsker hurtigere resultater

En af de mest populære tjenester Jacqueline giver en VIP halvdagstur session , som er individuelt skræddersyet til hver enkelt kunde.

”Dette er en perfekt service for kunder, der ønsker en hurtig vej til deres mål og ønsker at komme ud at vide præcis, hvad de vil gøre,” sagde hun. ”Disse sessioner er perfekt til en person, der vil have mig til at se på deres dating profil og hjælpe omskrive det, så de kan tiltrække den type person, de ønsker at finde.”

”Jeg har haft mange mennesker opgradere, fordi de skal giftes eller de endelig føler stor om sig selv, ligesom de kan tage på verden. Det er bare en enormt tilfredsstillende følelse.”- Terapeut Jacqueline Schatz, MA, EDM, LMFT

Ofte har endda smarte fagfolk ikke har en effektiv online dating profil, der vil tiltrække den rigtige type mennesker for dem. Sammen med at arbejde gennem en dating profil, vil Jacqueline hjælpe kunder med at skabe en plan for at møde potentielle partnere både online og i person, så de vil have en køreplan for succes uanset hvad situation opstår.

Tjenesten kan også hjælpe med at kickstarte folk i terapi. Hvis de indser, at de kæmper angst, depression, eller andre problemer, der kan holde dem tilbage i livet, kan de forpligter sig til at arbejde med Jacqueline i fremtiden.

Jacqueline sagde, at hjælpe kunder med at finde succes i kærlighed og livet gør sit arbejde utrolig givende.

”Jeg har haft mange mennesker opgradere, fordi de skal giftes eller de endelig føler stor om sig selv, ligesom de kan tage på verden. Det er bare en enormt tilfredsstillende følelse,”sagde hun.