Psykolog og minister alduansk tartt kombinerer kristen lære med praktiske tip til at hjælpe par med at forblive lykkeligt gift

3 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Mens Gud ønsker måske alle gift, eller snart vil blive gift, kristne at blive lykkeligt sammen, mange par støder problemer undervejs. Og når problemer opstår, de par er ofte i tvivl om, hvor de skal henvende, og hvordan deres situation passer ind i Guds plan for dem. Indtast Psykolog og minister Dr. Alduan Tartt , der giver mænd og kvinder med de nødvendige værktøjer til at løse konflikter, hjælpe hinanden vokse, og gøre hinanden føler sig særligt. Han kombinerer sin praktiske terapeutiske træning med læren fra skriften til at reparere ægteskaber og relationer over hele kloden.

Vi er ikke alle født med de færdigheder, det tager at holde et forhold eller ægteskab going strong i årtier. Faktisk har mange godhjertet folk kommer fra familier med forældre, der ikke leverer det bedste eksempel på en sund ægteskab, og lære de nødvendige færdigheder til at elske sidste kan være kompliceret - især når det er on-the-fly som nygifte.

load...

Dr. Alduan Tartt hjælper ægtepar med hans varemærke blanding af terapi og tro.

Succes i de første år af ægteskabet er afgørende for et par langsigtede perspektiver. En undersøgelse spores nygifte i løbet af de første to år af deres ægteskab, derefter kontrolleres tilbage med dem, der var stadig sammen 13 år senere. Forskere opdagede, at desillusion, herunder et fald i åbenlys hengivenhed og en følelse af øget ambivalens, i de første år var et klart tegn på fare for at komme.

Mens mange faktorer bidrager til forholdet kampe, et fælles problem er, at parret aldrig har haft de værktøjer, de er nødvendige for at fastsætte deres gift dynamik fra starten. Kristne par kan selv henvende sig til kirken og arbejde for at reparere troens fundament for deres forhold, men ofte, det er ikke nok. Kast i et barn og andre dag-til-dag ansvar for at holde en husstand, og det er ingen overraskelse, at skilsmisser er så høj.

load...

Psykolog og ordineret MinisterDr. Alduan Tartt håber at ændre det. Han skabte Fix mit ægteskab-system, som giver par med de værktøjer, de har brug for at holde deres familier sammen - ved hjælp af deres tro som en vejledning.

”Folk siger ofte:" Jeg ville ønske, jeg vidste, du år siden, så vi kunne have undgået alt det, vi har været igennem ved at kende den rigtige måde,”sagde han. ”Folk ved, at de skal giftes og ære deres løfter, men de ved ikke, hvordan, og det er det, vi leverer.”

Dr. Tartt hjælper dem, tabt i deres relationer finde deres vej tilbage gennem både hans omfattende uddannelse i psykologi og hans forhold til Herren.

En sjælden kombination af Skriften og Psykologi

Dr. Tartt har talt med utallige par på randen af ​​skilsmisse, såvel som dem, der arbejder gennem andre liv udfordringer, i løbet af sine 20 år som autoriseret psykolog. Han begyndte at lægge mærke til en tendens med dem, der kæmpede for at holde deres ægteskaber sammen: Ingen af ​​dem havde haft en dybtgående førægteskabelig rådgivning, der gav dem de værktøjer, de er nødvendige for at holde deres kærlighed stærk.

load...

Selv kristne par, som er typisk forpligtet til at deltage i et møde med en minister, før at blive gift i en kirke, ofte bare sad gennem et enkelt møde med en bog om ægteskab og en bibel. Det var ikke nok.

”Jeg så en kæmpe kløft mellem, hvad psykologer ved, og hvad kirken samfund har brug for at vide om at lave et ægteskab arbejde,” sagde han. ”Vi ved, at den gennemsnitlige person ikke får tilstrækkelig førægteskabelig rådgivning, og det er nødvendigt, især nu. I dag, ægteskabet er hårdere end på noget andet tidspunkt i historien, og folk ikke får de oplysninger, de har brug for om, hvordan man kan ordne det.”

Som både en psykolog og præst, Dr. Tartt gennemsyrer spiritualitet ind i hans arbejde.

Så et par år siden, Dr. Tartt besluttet at kombinere de to skoler til at tænke ved at blive en licenseret og ordineret præst med det mål at reducere tendensen med stigende skilsmisse satser. Mens at se patienter på hans kontor i Atlanta, han skabte også en online pakke, der hjælper par rundt om i verden.

”Pakken er rettet mod det kristne samfund, fordi de ikke får en masse af de praktiske råd, de har brug for. De får skriftstedet og prædikener, men de får ikke hele billedet,”sagde han. ”Vi ved kristne par tørster praktiske oplysninger og ønsker at finde ting, der fungerer -. Og der er også i overensstemmelse med skriften”

Prøv ”Fix mit ægteskab” Online System

Den Fix mit ægteskab systemet er et online video kursus, at Dr. Tartt tilbyder at par, der oplever ægteskabelige problemer - og han forstår det er de fleste par, især dem, der er forældre.

Faktisk Dr. Tartt sagde, at 67% af alle par rapporterer et fald i ægteskabelig tilfredshed efter at have børn. Det er også ret almindelig, at en af ​​partnerne - typisk ammende mødre - opleve et fald i libido, sagde han.

”Jeg taler om de fire største ægteskab mordere: Den første er simpelthen ikke dating. En masse af par ikke datere hinanden, når de bliver gift, især når de har børn,”sagde han. ”Vi taler om ikke at løse konflikter. Det handler om at have forskelle, men ikke at have en plan for, hvordan man kan diskutere forskelle uden at dræbe hinanden.”

Kurset går på at diskutere strategier for par at samle og styrke deres obligationer. Det hele starter med tilstedeværelse og kommunikation.

”Vi fokuserer på team-building som en enhed. Lad os være sammen og hjælpe hinanden. En masse af par er gode til at planlægge, individuelt, men ikke at balancere arbejde, liv og familie sammen,”sagde han. ”For par, der ikke gør det med vilje, kan det være svært.”

At lære at blive sammen inden for din tro

Ved hjælp af skriften, videnskabelige data, og hans uddannelse som psykolog, Dr. Tartt hjælper par finde vej ud af det, han kalder ”den negativitet kassen.”

”Man kan hacke ind i dit ægteskab eller forhold, og gøre det føles bedre gennem en række terapeutiske øvelser,” sagde han. ”Det er det, vi hjælper mennesker, lære praktiske skridt, som de kan tage for at forbedre deres ægteskab, der er baseret i skriften.”

”Jeg tager det fra psykologi bøger, der er skrevet til andre psykologer og undervise det til den brede offentlighed. Dette er, hvordan vi løser ægteskaber.”-Psychologist og ordineret MinisterDr. Alduan Tartt

Dr. Tartt s behandling modeller er opdelt på en måde, der gør det nemt for par at forstå og bruge. Han tilbyder også terapi sessioner online og personligt.

”Jeg tager det fra psykologi bøger, der er skrevet til andre psykologer og undervise det til den brede offentlighed. Dette er, hvordan vi løser ægteskaber,”sagde han.

Mens hans arbejde er rettet mod kristne, kan folk i alle baggrund gavn, tilføjede han. Han finder især glæde i at forbinde par, hvis forhold kampe forværres af det faktum, at én person er i udlandet, måske indsat i militæret.

”De kan forbinde, opbygge deres intimitet, obligationer, og reparation - selv når de er i udlandet,” siger han. ”Det har gjort mig meget glad og opfyldt for at vide, at jeg hjælper.”

Planer for workshops at nå ud til folk Around the World

Alligevel Dr. Tartt ved der er meget mere arbejde, der skal gøres, og hans mål er at hjælpe så mange mennesker som han kan.

”For mig, det er evangelisering. Gud talte klart til mig. Han sagde, at han ville have mig til at formere sig. Så hvis der ikke er multiplikation i det, er det ikke et mål jeg har,”sagde han. ”Det gør mig opfyldt for at hjælpe så mange par, der jeg ikke kunne mødes med ansigt til ansigt har adgang til mit værksted seminar.”

For at bidrage til at nå sit mål, han nå ud til menigheder og kirker til at sprede budskabet om de færdigheder, folk har brug for at opretholde glade, sunde kristne ægteskaber. Han arbejder også med nyligt engageret par og dem, der er alvorligt dating.

Dr. Tartt og hans kone har planer om at afholde en række workshops rettet mod, hvad han kalder ”pre-gifte” par.

”Vi ønsker at lære dem at forholde sig til hinanden, før de bliver gift, på den mest intense måde, så de kan undgå de fejl og blive bedre rustet til, hvor svært moderne ægteskab er,” sagde han.