Psykoterapeut david kavanagh lærer singler og par, hvordan deres hjerner fungerer, og hvordan man kan låse langvarig lykke

4 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Hvad hvis du kunne ændre din egen brainwave mønstre og positivt påvirke dit forhold til andre? David Kavanagh , der har specialiseret sig i neuropsychotherapy i Irland, lærer sine patienters teknikker til at opnå netop det. Ved at forstå den måde, din hjerne fungerer, kan du bedre håndtere stress, angst, og udfordrende situationer i hjertet af problemer i parforholdet. Gennem cyber-rådgivning, i-office besøg og hans bog, ”Love rewired: Brug din hjerne til boykot dit hjerte,” David hjælper folk til at ændre adfærd for at finde varig lykke.

Nogle par føle sig alt for flov til at opsøge terapi, de har brug for, mens andre synes, det er bare ikke værd at den tid. Men jeg ved, hvor indflydelsesrige den rigtige rådgiver kan være, når du er såret og har brug for en helbredende hånd.

For år tilbage, efter en særdeles hård bryde op, investerede jeg i min mentale sundhed med ugentlige besøg hos en terapeut. Hun var uvurderlig i at hjælpe mig omformulere mine problemer, søge løsninger og finde den fred, jeg havde brug for efter endelig befri mig selv for en fyr, der ikke var det rigtige for mig. Jeg deltog sessioner for omkring en måned før vi besluttede jeg havde gjort fremskridt, jeg havde brug for.

load...

Jeg besøgte hende en gang mere, år senere, i løbet af en anden krisetid, og hendes perspektiv og målrettet tilgang hjulpet mig med at overvinde mine problemer og begynde at bygge det liv, jeg drømte for mig selv.

Men mange par tror terapi vil ikke arbejde for dem, selv når de kæmper i relationer plaget med problemer og misforståelserne. En del af deres bekymring er, at de ikke vil finde den rette person til at tale med, eller at den fremgangsmåde vil være ineffektiv. Hvis de kommer til at sætte sig der, de vil have noget, der kommer til at fungere.

load...

Psykoterapeut David Kavanagh kender indsatserne og er forpligtet til at hjælpe folk med at finde effektive, holdbare løsninger. Det er derfor han baserer sit arbejde på videnskaben om neuropsykologi. Brug hvad samfundsforskere har lært om den menneskelige hjerne og hvordan det påvirker vores adfærd og relationer, har David hjulpet mere end 12.000 par fra hele verden ændre deres livssyn - og tankemønstre.

Han er ekspert i både relationer og afhængighed og hjælper enkeltpersoner og par i hans kontor er baseret i Dundrum, en forstad til Dublin, Irland, såvel som internationalt via Skype.

”Jeg er løsningsfokuseret og brug neuropsychotherapy at understøtte min coaching råd til klienter, så de forstår, hvordan deres hjerner fungerer som reaktion på frygt eller stress,” siger David. ”De kan lære at bruge deres spejlneuroner, der kan, effektivt, ændre folks adfærd og deres reaktioner på dig. Ved at bruge disse spejlneuroner med din tonefald eller kropssprog, kan du matche den person, du forsøger at engagere sig med.”

load...

Lancering en karriere ved specialiseret sig i dating og forhold

Da David begyndte sin karriere i Irland for 15 år siden, vidste han, at han ønskede at fokusere på at hjælpe folk forbinder med hinanden - intimt og ærligt. Han havde studeret teologi ved Maynooth Universitet før du arbejder som en lægmand skole feltpræst og pædagog. Han kombinerede medfølelse disse områder med de færdigheder, han lærte som registreret systemisk familie terapeut at nå ud til par.

”Jeg indså, at folk var på vej til psykoterapeuter for ægteskab og familiemæssige problemer, men ingen i Irland, der blev kvalificeret som en dating coach for relationer,” siger David. ”Det er, når jeg lancerede mig selv i en verden af ​​dating coaching.”

David Kavanagh hjælper par arbejde gennem deres problemer ved at uddanne deres hjerner.

Nu, medierne ofte opsøger sin praktiske og vittig tager på, hvordan man kan forbedre kommunikationen, selvtillid, og mindfulness.

Han optræder regelmæssigt på radio shows og er noteret på irske aviser, og han var den featured ægteskab terapeut på BBCs seks dele programmet ”Du er ikke den mand, jeg giftede mig med.” David er nok den mest kendte dating coach i landet.

Ugentlige Sessions hjælpe kunder Undersøg deres relationer

De fleste af Davids kunder spænder i alder fra 30 til 55 og kæmper i dating verden efter en afslutning på en langsigtet ægteskab - eller frustreret over, om de nogensinde vil finde den rigtige partner.

Tusindvis af par og enkeltpersoner sætter pris på den enkle måde, dybdeborende spørgsmål og mindfulness teknikker, David og hans team brug for at hjælpe kunderne.

Mindfulness er en teknik David viser kunderne for at hjælpe dem med at fokusere.

”Sessions er en gang om ugen, i en time. Jeg har en tendens til at begynde med en vurdering af, hvordan ugen har været og få feedback fra øvelserne jeg gav dem som lektier og se på, hvordan de har interageret med andre mennesker,”siger David. ”Det er mål-fokuseret, så i begyndelsen af ​​hver øvelse, jeg prøver at få personen mere klart, hvad de ønsker fra sessionen og derefter planlægge et kort ud på, hvordan han eller hun kan opfylde disse mål at forstå.”

”Love rewired” forklarer, hvordan din hjerne Ledningsføring Impacts Passion

Davids bog, ” Kærlighed rewired: Brug din hjerne til boykot dit hjerte ,” byder et kig inde i din hjerne til at forstå alt fra begær til, hvordan barndom begivenheder forme vores voksne liv.

”Bogen handler om, hvordan neurovidenskab kan hjælpe folk har bedre relationer. Det er ikke tænkt som en dating manual, men for folk, der allerede i relationer,”siger David. ”Det er en simpel introduktion til de grundlæggende principper for neurovidenskab for alle, der ønsker at vide, hvordan det kan hjælpe dem med at forbedre deres forhold.”

En interessant undersøgelse forklaret i bogen handler om sammenhængen mellem frygt og begær. Har en afslappet gåtur ned til stranden eller en rolig weekend væk i bjergene lyde romantisk for dig? Baseret på 1974 forskningsresultater offentliggjort i Journal of Personality og Social Psychology, kan du ønsker at prøve en mere vovet dato, hvis du ønsker at vække din partner.

Mandlige deltagere interviewet af en attraktiv kvindelig forskningsassistent lige efter de havde krydset en frygt-fremkaldende suspension reb bro var mere tilbøjelige til at kalde hende bagefter, ifølge undersøgelsen. Forskerne fortolket dette til at betyde, at mændene fundet kvinden mere attraktiv, når de stadig angst om at krydse broen. Jo mere adrenalin, der kører gennem kroppen, jo mere tiltrækning være i dit forhold, i henhold til ”Love rewired.”

Mindfulness Teknikker lykkes for mange forskellige spørgsmål

David fokuserer sine mindfulness workshops og rådgivning sessioner på angst, sex afhængighed, depression og seksuelle præstationer, blandt andre spørgsmål. Hans mission er at hjælpe kunderne blive mere sikker på sig selv.

”Mit mål er at få folk til at se sig selv anderledes, og at succes handler ikke om at møde den rette person eller få en dato eller et længerevarende forhold,” siger David. ”Succes er en overvældende følelse af tillid til dig selv og en overvældende tro på, at du har ret til at være lykkelig. Det er evnen til at vælge bestemte mennesker på vejen til at opfylde dine behov som du genkender disse specifikke behov over tid. Det er, hvordan du kan måle din succes i dating verden.”

Han er i forhandlinger med et stort forsikringsselskab at forgrener længere ind på markedet i Det Forenede Kongerige, samt design flere programmer specielt for enlige mænd og kvinder, der vil føre til den samme succes, han har hjulpet par opdage årenes løb.

”Det er en dejlig følelse, når du får feedback fra kunder, der har gået ud på datoer og ændrede deres adfærd. De har fjernet de negative trossystemer fra deres sind og lod sig føle glad igen. Det er en god følelse, og det gør coaching umagen værd,”siger David. ”Folk skal være håb om, at, hvis de når ud til den rigtige coach, kan de nå deres mål og være så lykkelige, som de fortjener at være.”