Psykoterapeut Mary Jo Rapini viser singler og par, hvordan man har de sunde forhold, de ønsker

14 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Mary Jo rapini er på en mission for at hjælpe folk med at opbygge sunde, stabile relationer begynder med den mest personlige forhold af alt - den ene med dig selv. Hun er ekspert psykoterapeut, men hun er også en højttaler, forfatter, tv-personlighed, og betroede bidragsyder til højt profilerede medier som CNN og Cosmopolitan magazine. Mary Jo engagerer folk, der har et ønske om at bedre deres relationer med hendes reaktion Nulstil YouTube serier, podcasts, bøger og artikler. Hendes mål er at hjælpe mennesker opnå relationerne mellem deres drømme.

Mange singler har ofte de samme problemer som par i engagerede relationer. Intimitet spørgsmål, mangel på tillid, og selvdestruktive mønstre er blot nogle få fælles forhold kæmper at singler også står.

Det skyldes, at problemerne ikke har rod i et forhold, men i stedet i den enkelte. Vi lærer at forholde sig til andre gennem vores tidlige relationer med familiemedlemmer. Og når disse relationer er ikke sundt, kan vi følge lignende, usunde mønstre.

load...

Hvis singler - eller par - ønsker et sundt forhold, de har brug for at være villige til at sætte i værk for at forstå sig selv, individuelt. Ifølge Psychology Today, par terapi er nu 75% effektiv. Men en del af denne succes har rødder i folk forstå deres egne følelser, mønstre og reaktioner. De skal også være villig til at foretage ændringer og forblive konsekvent.

Mary Jo rapini, en psykolog, der har specialiseret sig i relationer, ved, hvor vellykket terapi kan være, når folk sætte i arbejde - selv når det synes umuligt. Hun arbejder med kunder både personligt og gennem hendes hjemmeside for at hjælpe dem med at manifestere de relationer, de ønsker. Ikke alene kan relationer opfylde romantiske begær, men de kan øge generelle velvære, også.

load...

”Jeg ser en masse mennesker, der er utilfredse med deres dating liv eller deres forhold. De får taget fordel af og gentage usunde mønstre, og de ønsker at stoppe,”sagde Mary Jo. ”De fleste af mine kunder er åbne, uddannede, og verbal, hvilket betyder, at himlen er grænsen i at hjælpe dem med at skabe et forhold, der er ikke kun sundt, men bidrager også til deres trivsel.”

Hjælpe folk bygge stærkere Obligationer ved Startende med sig selv

Mary Jo begyndte sin karriere som et ægteskab og familie terapeut, men hendes klienter hjalp indvarsle hende i en ny retning. Hun havde flyttet til Texas og begyndte at arbejde på en kræft center, som var en oplevelse, der vil dybt påvirke hendes indsigt i relationer.

”Jeg blev ansat på på kræft center at hjælpe par sørge en diagnose og derefter igen forpligte sig og vokse deres forhold - både intimt og personligt - efter en kronisk sygdom,” sagde Mary Jo.

Mary Jo ønsker par at forstå, at - uanset hvad deres situation -. De kan skabe den slags forhold, de ønsker at være i Men hun påpeger, at de ikke kan nå dette mål gennem dårlige mentorer eller ved at lytte til deres venner. Det tager personligt arbejde - du er nødt til at arbejde på dig.

load...

Mary Jo rapini arbejde på et kræftcenter i Texas påvirket hendes perspektiv på relationer.

Hun fremhæver også en af ​​de store faldgruber, der påvirker mange singler, når de nærmer dating. ”Du er ikke på udkig efter en anden halvdel af en person. Du er på udkig efter en person, der er investeret i sig selv og tager sig af sig selv, så i et forhold, de ejer deres del af forholdet,”sagde Mary Jo. Hun mener, at en person skal være tilfreds med sig selv, som de er, ikke på udkig efter en person, der fuldender dem.

Mary Jo sagde hun mener folk skal investere samme tid og penge i deres mentale velvære, som de gør deres fysiske helbred. Tager de rigtige vitaminer og holder sig til den rette kost vil ikke hjælpe din generelle velbefindende, når du sidder fast i en forfærdelig forhold.

Opbygning af et stærkt bånd med en anden begynder med selvrefleksion.

Skift af Forholdet Mindset Gennem Reaktion Nulstil

Reaktion Nulstil er et værktøj, som Mary Jo tilbyder at hjælpe folk begynder på deres rejse til at skabe deres ideelle forhold. Programmet er en selvhjælpsgruppe serie, der undersøger og forklarer psykologien bag hvorfor mennesker reagerer negativt på visse situationer, og hvordan de kan flytte deres tankegang at foretage positive forandringer.

”Det er en YouTube-kanal, vi startede for et år siden, og det dækker emner, der giver mennesker stor indsigt, hvis de er villige til at flytte,” sagde Mary Jo.

Serien dækker en bred vifte af emner, herunder beskæftiger sig med følelsesmæssige anliggender, ved at komme sig gennemsnitlige kommentarer, går videre efter et forræderi, og bryde folk-glædeligt tendenser.

Motivationen bag videoerne er at hjælpe seerne opbygge et sundt fundament for deres relationer.

”Den måde, du reagerer kan ændre alt i forholdet. Så Reaktion Nulstil lærer folk til at ændre deres tankegang, så resultatet er mere på linje med forholdet, du vil oprette,”sagde Mary Jo. ”Sunde relationer omfatter ofte to partnere, der er åben, gennemsigtig, og at arbejde sammen.”

Ressourcer Reflect en indsigtsfuld tilgang til livet & Love

Ud over YouTube og hendes reaktion Nulstil serie, Mary Jo spreder sit budskab gennem andre kanaler. Hun er vært for en podcast , der dækker rettidig emner som røde flag, når dating online, tegn på følelsesmæssige anliggender, ensomhed i et forhold, og lære at date igen efter et break-up.

Formatet er ideel til at lytte til under en arbejde pendler eller på gym, og hendes podcasts typisk vare mindre end 20 minutter.

Mary Jo rapini giver også rådgivning via podcasts og tv-optrædener

Mary Jo kuglepenne også artikler og bøger. Hendes bog ”omkobling: et pars 4-trins guide til Større Intimitet og bedre sex” fokuserer på at bygge bro mellem seksuel medicin og seksuel psykologi til at skabe en stærkere og mere intimt forhold. Hun underviser læserne, hvordan at diskutere de problematiske områder i deres forhold, så de kan vokse tættere.

Hendes artikler fokus på en bred vifte af emner som forspil, rammer en intimitet væg, svigt, og genopfinde dig selv.

Par kan forbinde med Mary Jo på Facebook for at se, hvad der er nyt og stille hende spørgsmål. Mary Jo fortalte os, hun personligt besvarer hvert spørgsmål.

Hjertelig Succeshistorier Tal med Mary Jo Impact

Mary Jo lidenskab for hendes arbejde er let at se, og hendes energi kommer fra hjertet.

”Jeg elsker det så meget jeg ville gøre dette gratis. Det er min mission; Jeg er klar over, at mennesker begrænser sig selv,”sagde hun. ”Vi har selvdestruktiv tanker og fortælle os selv, vi kan ikke gøre tingene på.”

Men Mary Jo filosofi er, at alle kan bruge en hjælpende hånd til tider, og hun entusiastisk tilmelder sig for at hjælpe folk med at realisere deres drømme. Gennem hele sin karriere har hun påvirket mange liv undervejs, herunder mennesker, hun har aldrig met.One af de mest mindeværdige noter Mary Jo modtaget var fra en 11-årig pige, hvis forældre opsøgte hendes råd.

”Barnet sagde:" Mary Jo, jeg er så taknemmelig for dig, fordi du har gemt mine forældres ægteskab. Jeg var rædselsslagen de var på vej til at få en skilsmisse. Jeg elsker dem begge og kunne ikke forestille sig at være i separate huse. Hele min verden falder fra hinanden, og de kom og begyndte at arbejde sammen med dig, og det har lige reddet mit liv,”sagde Mary Jo.

Hvad enten in-person, online eller gennem sit forfatterskab, Mary Jo gør en indvirkning på singler og par ved at give dem de værktøjer og blid vejledning, de har brug for at skabe det forhold, de ønsker, og leve et lykkeligt, sundt liv.