Rådgivning fra en datingekspert: 10 måder at opretholde et sundt kropsbillede

28 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Dating er svært nok, når vi er fokuseret på at finde en partner, men når vi er mere nulstilles på vores egne mangler, kan det være næsten umuligt. At have en negativ kropsopfattelse kan afspore vores tanker og selv vores relationer.

Det er et problem mange i dating verden aktien, da ca. 91% af kvinderne og 80% af mændene er utilfredse med deres krop. Hvis du er ude på en første date, chancerne er uanset hvem du er med, har problemer med hans eller hendes krop.

load...

At usund krop billede kan føre til færre datoer, og, hvis du er i et forhold, kan det give problemer med intimitet. Men erkender, at selvstændige tvivl og negativitet kan være det første skridt til en forbedret visning af din krop og et bedre forhold. Her er 10 tips til at opretholde (eller skabe) et sundt kropsbillede.

1. Kast Out Your Billede af den perfekte krop

Den ”perfekte krop” myte har været flyder rundt vores samfund i lang tid, og det kan gøre folk sætte urealistiske forventninger til sig selv - og andre. Den måde at ændre dette er overraskende enkel, men kan være et chok for vores sociale system.

load...

Ved at smide ideen om den perfekte krop, kan du lære at omfavne din egen unikke.

Det er tid til at smide ud vores billede af den perfekte krop. For kvinder, dette er standarden for Victorias Secret Angel slankhed, og for mænd, er det den magre, muskuløse fysik af en professionel atlet. Disse standarder kan fundamentalt ændre vores selvopfattelse og har endda været knyttet til fedme og spiseforstyrrelser.

Ignorer medierne og kulturelle stereotyper og fokusere på, hvad der gør dig unik og hvordan man kan være så sundt som muligt, inden for og ud. Når disse uopnåelige idealer er sat til hvile, kan du lære at fuldt elske den krop, du er i.

2. Grøften Kost Mentalitet og Embrace Sundhed

Ifølge en undersøgelse fra Tallinn University, deltagere, der enten var på en diæt eller havde for nylig sluttede en var mere tilbøjelige til at være selvbevidst om deres kroppe. Til gengæld havde kvinderne i undersøgelsen, der ikke var slankekure forhøjede niveauer af kroppens accept og selvværd. De var også lykkeligere i deres relationer, havde mindre hæmning i soveværelset, og førte mere tilfredsstillende sexliv.

load...

Så i stedet for at gå hardcore på den nyeste fad kost, omfavne sunde valg. Hvis du tror, ​​du spiser for mange kulhydrater, klippe dem ud af et måltid, og se, om du har mere energi. Spis flere farver til en bred vifte af vitaminer og mineraler, som kan holde dig fyldt med energi, lyse øjne, og klar-flået. Forkæl din krop som et tempel, ikke et telt du sætte op og rive ned i løbet af få minutter. Ikke alene kan du se bedre ud, men du kunne føle sig bedre, også.

3. Hold dig aktiv - Selv hvis du ikke gå til gymnastik

Ikke alene motion styrke musklerne og give dig større fleksibilitet, ifølge ACOG, men det kan også lindre stress og reducere angst. Det er blevet vist en enkelt 25- til 60-minutters session af motion (du kan gøre noget så simpelt som at tage en tur) øger positiv stemning mens faldende negative følelser. Motion kan også have en positiv indflydelse på selvværd , med aerob træning giver den største tillid løft

Motion, selv om det er bare en lang tur, kan have en positiv indvirkning på dit helbred og selvværd.

Endnu bedre end opholder sig aktiv solo er at få din puls op med en anden. En glimrende måde at opretholde en sund krop billede, mens dating er at deltage i aktiviteter som et par. Kom ud af filmen og middag skure - eller Netflix og chill - og erstatte det med at ramme nogle golfbolde på driving range eller gå til en dag vandretur. Ikke blot vil du føler dig godt, men du vil også blive frelst fra et tilfælde af dating dødvandet.

4. Hvis du har brug for det, søge professionel hjælp

For nogle mennesker, negative kropsbillede er så dybtliggende det kan kræve professionel hjælp fra en uddannet rådgiver, psykolog eller psykiater for at komme tilbage på vejen til selvaccept. At tale om negative følelser og finde måder at omdanne din tankegang kan være den bedste måde at lære at elske din krop og kommunikere withthose du dato.

Uddannede fagfolk kan hjælpe dig med at identificere triggere, der bringer på negative følelser. De kan også hjælpe dig med at finde strategier til at stoppe negative tanker og erstatte dem med positive bekræftelser. En anden grund til at søge hjælp er at vurdere, om dine kropsbillede spørgsmål skyldes manglende selvtillid eller hvis de kan være forbundet med depression.

5. Eliminer den negative selv-Talk

En af de værste ting, en person kan gøre på en første date ledes med deres usikkerhed. Reklame hvorfor nogen skulle ikke dato du er bagslag. Men denne usund adfærd blevet indgroet i vores hjerner, især for kvinder.

At være positivt om sig selv er ofte forbundet med at være indbildsk eller selvoptaget, så vi ofte ender på den anden side af spektret. Som Ann Kearney-Cooke, Ph.D., en psykolog med speciale i kropsbillede, siger: ”Det er blevet sådan en accepteret norm at sætte dig ned, at hvis nogen siger, at hun kan lide sin krop, hun er den ulige kvinde ud.”

Faktisk en nylig undersøgelse fra Glamour Magazine, der undersøgte mere end 300 kvinder i varierende former og størrelser, fundet 97% af de undersøgte kvinder havde en ”Jeg hader min krop” øjeblik per dag. I gennemsnit denne undersøgelse fundet kvinderne havde 13 negative selv-snak øjeblikke på en enkelt dag.

I stedet for at lade selvstændige tvivl og negativitet rule tanker om dig selv, holde sig til positive bekræftelser.

Nu hvor du ved din indre gennemsnitlig pige er i live og godt, kan du lukke hende ned. Hver gang du har en negativ tanke om dig selv, stoppe den i dens spor og bekræfte din værdi med positivitet i stedet. Dernæst sætter pris på din krop for alt den gør. I stedet for at sige ”Uh, mine arme er enorme!” Erstatte den tanke med ”Mine arme er stærke nok til at bringe i syv indkøbsposer på en gang!”

Endelig stoppe sammenligne dig selv til andre. En af mine foretrukne ting at gøre, når jeg starter den lystige-go-runde af sammenligninger er towhisper til mig selv: ”Jeg vil ikke deltage i festspil jeg ikke tilmelde dig.” Det minder mig om, at jeg ikke er i konkurrence med andre.

6. Gå ikke på kompromis

En lille kompromis i et forhold er sundt. Men hvis du bliver spurgt af en partner eller potentiel partner til at gå på kompromis, hvem du er, der er usundt og er en af de røde flag til at være opmærksom på, når du er i et forhold. Du bør aldrig føle sig presset til at ændre din krop, træne, spise en bestemt måde, eller klæde en bestemt måde (navngivning et par stykker) for at behage en partner.

Hvis du ser dig selv gøre betydelige ændringer i dit liv, eller hvis venner eller familie bringe det til din opmærksomhed, tage lidt tid til at vurdere motivationen bag ændringen. Hvis det ikke kommer fra dig, chancer er at du gør det for at behage en anden, og som kan beskadige din selvværd og kropsbillede endnu mere. Hvis en partner ikke acceptere dig for, hvem du er - hver herlige bump og vaklende-bit - de sandsynligvis ikke værd at bruge tid.

7. Tag Kompliment

Må ikke du hader det, når du giver nogen en kompliment, og de nægter det? For eksempel kan jeg fortælle min bedste ven ”Jeg ville dræbe for dine ben; de ser fantastisk i disse jeans ”, og hun tællere med’Men jeg har ingen røv, og mine bryster er flænge.’Ikke at acceptere en kompliment er et tegn på negativ kropsopfattelse.

Komplimenter forbedre kropsbillede, så længe vi tror på dem. Ifølge en undersøgelse præsenteret i Forbes, at modtage en kompliment fremkalder det samme givende følelse i vores hjerne som modtager penge. Lær at tage komplimenter, som om nogen var uddele dig $ 1.000 og de mentale fordele kunne være den samme.

8. Practice Self-Care

Øve egenomsorg har en bred betydning, men det kommer ned til én ting: kærlig og omsorgsfuld for hvad du har nu. Vi har ofte bliver så vild i håbet om, hvad vores krop vil se ud i morgen, i næste måned, eller næste år, at vi glemmer at tage sig af den nuværende.

Egenomsorg kan omfatte fugtgivende, at få ordentlig hydrering, eller endda gå til sauna.

Egenomsorg er simpelthen at sikre din krop får optimal søvn, hydrering, mad og motion. Det har også kommet til at betyde at engagere sig i en form for selv-forkælelse, som at tage en tur i saunaen eller et bad, fugtgivende hver dag, eller meditere. Endelig en kritisk færdighed i egenomsorg er selv-beroligende , hvilket bringer os en større følelse af velvære og til gengæld kan føre til en sundere selvbillede.

9. Tag en Pic

Berømtheder er altid snapper selfies at øge bevidstheden, men det kan være en god idé at tage et par private billeder af dig selv i hvad du føler tillid til at bære. Gense disse fotos senere og vurdere din unikke og sexet selv.

Du behøver ikke at være nøgen for at øve krop positivitet, og du behøver ikke at dele fotos med andre end dig selv. Hvis du føler bedst i en rød flannel skjorte og briller, gå til den. Tillid har ikke en ordineret garderobe; det er lige så unik som du er. Hvis du ikke har noget imod at bruge et par bukke, hyre en professionel fotograf til en fotosession.

10. Være Confident, Ikke Self Forringes

En undersøgelse bekræftede både mænd og kvinder finde tillid til at være en meget attraktiv egenskab i en partner. Vi kue ofte selvtillid, fordi vi har lært det kunne komme ud som narcissistisk. Men det er kun et problem for en lille brøkdel af befolkningen.

Tillid er et træk både mænd og kvinder finder attraktive i en partner.

Selvtillid giver dig mulighed for at bede om, hvad du vil gerne engagement i afregning for noget afslappet, når det er ikke det, du ønsker. Det sætter standarden for, hvordan du vil blive behandlet, samt opbygger sunde grænser. Folk er også naturligt tiltrukket af dem med økologisk selvtillid, og det kan forstærke positivt kropsbillede.

Hver Rejsen til selvaccept er anderledes, men du kan komme dertil

Selvaccept har ikke én bestemt vej, tidslinje, eller strategi. Det er ofte en vikling og ujævn vej, der til tider kan synes at være at gå i cirkler. Mange veje er til for at komme dertil; nogle kan arbejde for dig, mens andre måske ikke.

Den bedste måde at få selvaccept er at vælge en sti og omsorg for dig selv på den måde, du fortjener.