Redaktørens valgpris: agern er en restaurant med grøntsager, hvor vancouver-par nyder de finere ting

21 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: The Acorn har hjulpet revolutionere Vancouver restaurant scene ved at gøre friske grøntsager hovedattraktionen i hvert måltid. Dens sæsonbestemt menu fremhæver sund og smagfuld råvarer fra lokale gårde. Restaurant ejere Scott og Shira Blustein, som også ejer The Arbor , udfordre diners at opleve velkendte retter med et kreativt vegetabilsk frem twist, og restaurantens romantiske atmosfære sætter stemningen for en one-of-a-kind dato nat på Main Street.

Vancouver par Scott og Shira Blustein blev gift og åbnede deres første restaurant, kaldet The Acorn , i samme måned i 2012. De nygifte havde en masse på deres plader, for at sige det mildt.

”Det var en lille smule skør, og jeg vil ikke anbefale at gøre det på den måde,” sagde Scott med et grin. ”Men det fungerede godt.”

load...

Den Acorn første kunder var Scott og Shira slægtninge og venner, som var i byen til brylluppet. Disse out-of-towners forsøgte menuen og gav nygifte nyttige tilbagemeldinger på den samlede kulinariske oplevelse.

Da det åbnede i 2012, har The Acorn henrykkede kunder med sin friske og nyskabende menu.

Fra begyndelsen har Scott og Shira bestræbt sig på at skabe noget helt originalt ved at dyrke friske smag og en hip atmosfære. The Acorn prale af en vegetabilsk fremad menu, hvilket betyder, veggies er stjernen i showet. Retterne er opkaldt ting som ”Radise” og ”gulerod” for at understrege vigtigheden af ​​disse enkle ingredienser.

load...

Gennem årene har Acorn bygget en himmelsk ry takket være sin unikke og elegante brug af naturlige grøntsager og frugter. Par ofte kommer her for at forkæle sig selv med noget ekstraordinært, og den lumre musik, romantisk belysning, og liflig fødevarer ikke skuffe.

Restaurantens atmosfære bidrager til dens stille charme. Denne indretning er naturligt og tidløs - ligesom menuen. Du ser en masse af mørkt bejdset træ og leve grønne planter. Rummet har en moderne, minimalistisk føler, at gør en skarp indtryk.

”Det er mørkt, humørsyg, og romantisk,” siger Scott. ”Bygningen bruges til at være en gammel italiensk sted, der havde eksisteret i 25 år - det var en reel institution i nabolaget - og vi ønskede at bevare karakter og sjæl, at sted, mens forynge det.”

Scott og Shira selv tage sig tid til at sammensætte et originalt spilleliste med underjordiske musik udført af lidt kendte kunstnere. Scott sagde, at han ofte ser folk tager deres telefoner til at se op den sang, der afspilles, og musikken kan hjælpe med at bryde isen ved at give lånere noget at diskutere eller tænke over.

load...

”Vi vil have folk til at føle sig godt tilpas og samtidig have denne enestående oplevelse,” siger Scott. ”Vores vegetabilsk fremad mission adskiller os fra andre i området. Vi er en plante-baserede restaurant, så vi kilde alle vores produkter fra gårde i hele British Columbia.”

En frisk tage på lokale råvarer

The Acorn typisk kun accepterer reservationer til sin familie bord , som har plads til seks til otte personer. Alle andre tabeller er tilgængelige på en første-mølle-mølle princippet. Det er en god idé at dukke op tidligt at slå skarer fordi The Acorn kan have ganske Vent. Kunderne kan også foretage reservationer til enhver størrelse bord på Valentinsdag, nytårsaften eller andre store helligdage. Sørg for at booke et par uger i forvejen for at sikre, at du får tid slot, du ønsker.

The Acorn serverer Weekend Elixer (økologisk frugtsaft) at lysne folks dage.

The Acorn ændrer sin menu hver par måneder til at fremhæve smag af sæsonen. Bare vælge en drink i baren er en ordentlig mundfuld, fordi alt ser velsmagende. De cocktails indgyde premium væsker med økologisk frugt og grønt, og baren serverer også ikke-alkoholiske frugtdrikke, herunder hus-gjort limonade.

Så får du til brunch eller middag menu, hvor du vil finde opfindsomme vegetariske retter belagt med præcision og omhu.

Chef Brian Luptak konstant kommer op med kreative måder at præsentere farverige og sunde vegetarretter, så kunderne går væk føler aldeles mætte. Ud over sit arbejde erfaring ved store hotelkæder og familieejede restauranter, Brian har en uddannelsesmæssig baggrund i kunst og design, så han har øje for skønhed, som hjælper ham at sammensætte en helt fantastisk fad.

The Acorn dyrker kærlighed og påskønnelse for mad blandt sine medarbejdere, og hver skål er kærligt forberedt og udført til lånere. ”Vi tager en masse stolthed i, hvordan maden kommer ud og lander på bordet,” siger Scott. ”Præsentation er nøglen.”

The Acorn s Halloumi er en crowd-pleaser pakket med zesty smag.

The Acorn menu er fuld af overraskende endnu velkendte retter - såsom stegte jordskokker og vafler - som tilfredsstiller veganere, vegetarer, rovdyr, og alle i mellem. TheHalloumi er en særlig favorit, og Scott sagde, det er perfekt til spisende gæster, der er lidt på vagt over for den meatless menuen. Denne øl-voldsramte stegt ost gør for en overbærende og påfyldning entrГ © e understøttes af en zucchini og kartoffel pandekage samt smadrede ærter og mynte yoghurt.

The Acorn tilbyder en meatless menu, hvor grøntsager ikke er forklædt som kød erstatninger eller undskyldende forgyldt med side retter. Grøntsager er blevet lavet til hver forret og hovedret. Uanset om du grave i en sprød blomkål og champignon risotto eller opdele en chokolade mandel fusk brownie, kan du opleve glæden ved en enkel, sund og påfyldning måltid lavet frisk til dig.

”Det, jeg virkelig sætter pris på omkring Acorn er deres opmærksomhed for detaljer,” sagde Vanessa N. I en Yelp gennemgang. ”Hver skål blev sammensat af mere derefter en håndfuld af ingredienser, der kan være svært at få arbejde harmonisk. Men alt var utroligt afbalanceret, visuelt imponerende, og craveable.”

Fremme Romantik & Making Memories Siden 2012

The Acorn fejrer friske fødevarer og bringer folk sammen med sine årstidsbestemte varianter. Inspireret af sin succes, den eventyrlystne kulinariske hold holde presser sig selv til at innovere, samarbejde, og vokse. De har rejst til gårde i USA og Canada og hosted eksklusive middage, hvor de kan afprøve deres færdigheder.

En eller to gange om året, The Acorn arrangerer en særlig middag i samarbejde med en lokal vingård eller bryggeri. Denne billet begivenhed funktioner friske fødevarer parret med premium vine eller øl. The Acorn køkken skaber en fem-retters menu, mens vingården eller bryggeri håndplukker den perfekte drik til at ledsage hver skål.

Den første Vintage + Veg begivenhed og med juni 2015 blev et stort hit, især blandt par. Disse årlige middage omfatter op til 36 gæster, hvilket gør det en intim endnu social ramme om en mindeværdig dato.

п »ї

Mange lokale har været på vej til The Acorn i år og har set deres relationer blomstre én måltid ad gangen. Restaurantens stamgæster nyde one-of-a-kind måltider, mens langvarig i varm og venlig atmosfære.

”The Acorn har altid været min 'Særlige lejligheder' go-to”, sagde Rhiannon W. I en Facebook-gennemgang. ”De har den smukkeste veganer mad, fantastisk personale, dejlige cocktails, og en virkelig romantisk indstilling.”

The Acorn inviterer diners at forkæle sig selv med en uforglemmelig oplevelse, og mange par vælger denne restaurant som rammen om deres mest romantiske øjeblikke together.Scott sagde han husker ene par, der mødtes til en første date på The Acorn og nu vende tilbage til restauranten som en familie med børn på slæb. De besøger The Acorn, når de fejrer jubilæer, fødselsdage og andre særlige lejligheder.

”Det er fantastisk at se,” sagde han. ”Det gør alt umagen værd, bare vide, at vi har rørt liv og kan spille en positiv rolle i Vancouver.”

Nu Introduktion The Arbor restaurant rundt om hjørnet

Scott og Shira åbnede The Arbor et par år siden, så spisende gæster ville have et nærliggende sted at gå drikke noget vin mens de venter på deres bord under en middag rush på The Acorn. ”Vi har nu brug for en tredjeplads til det,” Scott spøgte. ”The Arbor linje er altid ud af døren.”

The Arbor har taget The Acorn gård-friske menu og køre med det, der tilbyder kreative, påfyldning og iøjnefaldende retter med fed varianter. The Arbor tilbyder plantebaserede komfort mad, og køkkenet ikke klippe nogen hjørner. De har endda gøre ketchup og sennep i huset.

Grøntsager spiller en central rolle på The Arbor menuen.

The Arbor Menuen er fokuseret på grøntsager, men det er ikke alle salater og kanin mad her. Køkkenet gør solide vegetariske burgere, flatbreads, tacos, og dampet boller. Dens forretter omfatter klassikere som sprøde løgringe samt eksperimentelle retter ligesom salt broccoli popcorn.The Southern Fried Artiskok Sandwich er blandt de mest populære retter på menuen. Et kig på de ingredienser, er nok til at forklare hvorfor. Aubergine bacon. Acocado mousse. Spicy mayo. Alt på en ciabatta bolle? Ja, tak.

The Arbor er på en mission for at gøre grøntsager ikke kun velsmagende, men enjoyable.In ord hjemmesiden, ”Vi er ikke interesseret i at gå meget langt for at narre nogen til at tro, de er gumlede på kød. Vores mad er lavet af grøntsager, og vi er glade for at vise de mange forskellige og fantastiske potentiale, de kan tilbyde.”

Mange par flok til The Arbor i løbet af foråret og sommeren, fordi restauranten har en smuk baggård gårdhave belyst med funklende lys og omgivet af grønne områder. ”Vi ønskede at gøre terrassen til noget helt specielt,” Scott fortalte os. ”Det er en utrolig romantisk sted for en afslappet dato night.”

The Acorn Gør Veggies Sexy & Elegant

Det kan være sjældent at finde en dato plet, der tilbyder en fantasifuld menu, karismatisk service og en behagelig atmosfære, men The Acorn kontrollerer alle disse bokse og derefter nogle. Denne fornemme restaurant har fået ry i Vancouver til servering friske og originale retter, der er så sjovt at se på, som de er til at spise.

Scott og Shira startede deres ægteskab og deres restaurant i 2012, og de har nydt godt af deres ambitioner og visioner i årene since.Now parret ejer to vegetabilske frem restauranter i Vancouver, og de løbende opdatere originale menuer designet til at tilfredsstille spisende gæster i alle aldre og kostvaner.

”Vi absolut gerne holde tingene frisk,” sagde Scott. ”Menuen skifter årstidsbestemt at fremhæve smag i grøntsager, frugter, nødder og andre friske råvarer.”