Redningen af manateklubben forener lidenskabelige naturvæsenere ved frivillige arrangementer og festivaler i Florida

13 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Gem Manatee Club er verdens førende nonprofit organisation kæmper for at redde søkøer fra menneskeskabte og miljømæssige trusler. Siden 1981 har en Florida-baserede team af miljøforkæmpere og dyreelskere kommer sammen for at beskytte søkøer og deres akvatisk habitat, så de kan overleve for fremtidige generationer. Hvis det er noget du føler lidenskabeligt om, der er måder, du kan støtte gruppen og blive involveret med fællesskabet. Du kan lave en donation, skal du logge andragender, eller frivilligt med organisationen. Frivillige kan gøre en forskel ved at øge bevidstheden blandt de studerende, sejlere og andre medlemmer af lokalsamfundet om farerne ved nutidens søkøer står over for. At blive involveret med Gem Manatee Club giver folk mulighed for at have en positiv indvirkning på verden mens møde andre, der bekymrer sig om sikkerhed og sundhed af Manatee.

I 1981, da-Florida guvernør Bob Graham tog sine døtre til en Jimmy Buffett koncert. De gik backstage efter showet for at tale med den ikoniske singer-songwriter, og under deres samtale, emnet for søkøer kom op. Jimmy ville vide, hvad Florida gjorde for at beskytte statens befolkning af søkøer - og hvad der kan gøres mere. Han tilbød at give sin støtte til statslige bevarelse indsats for at sikre den langsigtede sundhed og sikkerhed søkøer.

load...

Kort efter deres samtale, guvernøren dannede Gem Manatee Udvalg og navngivet Jimmy Buffett som sin stol.

Patrick Rose tiltrådte som udvalgets videnskabelige rådgiver, og han bistået organisationens bestræbelser på at beskytte vandøkosystemer og øge bevidstheden om Manatee sikkerhed. For eksempel Jimmy Buffett afholdt koncerter at rejse penge til nonprofit som det lobbyet for større miljømæssige beskyttelser i staten Florida.

”Jeg kan ikke sige nok om Jimmy Buffett,” Patrick fortalte os. ”Hans enkle undersøgelser i 1981 førte til enorme forskelle i, hvordan vi proaktivt beskytter søkøer i dag.”

load...

Patrick er nu den administrerende direktør for Red Manatee Club, som fortsætter med at gøre nonprofit arbejde inspireret af en dyb kærlighed til søkøer. Holdet har kæmpet for at øge beskyttelse for Floridas akvatisk væsen, indarbejde uddannelsesprogrammer i folkeskolen, og indføre tegn vandveje at advare bådejere til at sætte farten ned og respektere Manatee levesteder. Gennem sit gode arbejde, har Red Manatee Club etableret sig som talerør for søkøer i hele Florida og i resten af ​​verden.

Dette prisbelønnede nonprofit har hjulpet en betydelig forøgelse af Manatee befolkning i USA - i dag næsten 7.000 søkøer bor i den sydøstlige del - men de fredelige pattedyr oplever betydelige trusler fra båd propeller, forurening, og langsigtede miljømæssige skift.

Du kan få involveret med Gem Manatee Club af at vedtage en Manatee for $ 25. Dette er en fantastisk måde at vise din støtte til den frivillige-drevne organisation. Du kan også gøre din del ved at blive en aktiv frivillig med Gem Manatee Club og deltag mennesker, der bekymrer sig om bevarelse af Floridas vandveje så meget som du gør.

load...

”Søkøer virkelig ikke har evnen til at være aggressiv,” Patrick fortalte os. ”De er meget unikt. Folk skal tale for dem og se ud for dem.”

Opsætning af uddannelsesprogrammer for at øge offentlighedens opmærksomhed

Gem Manatee frivillige holdet distribuerer undervisningsmateriale ved arrangementer og festivaler afholdes i hele Florida. Frivillige oprettet uddannelses- kabiner og hjælpe med at sprede ordet om ting almindelige mennesker kan gøre for at redde Manatee befolkning i Florida og videre. Nogle frivillige give præsentationer på skoler eller biblioteker eller arbejde med miljøgrupper for at øge bevidstheden.

Klubbens gribe side er fuld af muligheder for at give en hånd til bestræbelserne på at beskytte søkøer og deres levesteder.

Du kan melde sig frivilligt eller vedtage en Manatee for $ 25 for at støtte Gem Manatee Club.

Gem Manatee Club er afhængig af støtte fra sine medlemmer til at engagere folk og vise dem de små ting, de kan gøre for at gøre en forskel. Manatee Observation Network hjælper forskere med at holde styr på Manatee befolkning. Hvis du ser en Manatee i naturen, kan du udfylde en formular og e-mail eller send det til Gem Manatee Club.

Klubben arbejder også sammen med skoler og lærere til at give uddannelsesmæssige ressourcer til at hjælpe eleverne til at forstå, hvor søkøer passer i økosystemet. Gem Manatee Club uddanner også bådejere om faren deres skrog, propeller, og hurtig bevægelse både udgør for søkøer flyder under overfladen af ​​vandet.

”Langt de fleste bådejere pleje og ikke ønsker at såre søkøer,” sagde Patrick. ”Det handler om at nå ud og møde folk, hvor de er.”

Gem Manatee Michigan 5K løb afholdes årligt af biologi lærer og enorme Manatee fan Lesley Argiri til gavn for klubben. Organisationen støtter de bestræbelser, Lesley og hendes trofaste frivillige studerende ved at donere Manatee bamser og en række undervisningsmaterialer til løbsdagen.

Gem Manatee Club etablerer mange pædagogiske tabeller under Jordens Dag begivenheder i Florida. Foto af Karen Ann Bunce.

I de senere år har Gem Manatee Club forgrenet ud internationalt for at gøre positiv, proaktiv arbejde i Vestafrika og Sydamerika. Holdet har haft at være innovative for at komme med løsninger og alternativer for lokale, der stadig jager og dræber søkøer til mad og handel.

Vær med i Gem Manatee Club er en fantastisk måde at gøre noget godt for miljøet og samtidig møde mennesker, der deler samme værdier og mål. Denne landsdækkende netværk af frivillige har haft en positiv indvirkning på levebrød og sikkerhed tusindvis af søkøer.

En inspirerende Team Speaks Out & Skubber for Change

Før han selv lærte at svømme, Patrick elskede vand. Han fortalte os, han brugte meget af sin tid i åer og søer i sin hjemby. Da han var 20, var han en professionel dykning instruktør. Han senere tog sin grad som en akvatisk biolog, udviklet nonprofit uddannelses- og forskningsprogrammer samt tjener som den første føderale Manatee Recovery Aktiviteter koordinator, før han blev aflyttet at slutte sig til Gem Manatee udvalget.

Patrick fortalte os, han var teenager, da han første gang så en manatee under vandet, og på grund af den murkiness af vandet, det første, han så, var dens skæmmende ar fra en båd propel. Det ramte hjem for ham i det øjeblik hvor sårbar disse langsomme og blide skabninger var. Han har siden viet sit liv til bevarelsen af ​​arterne og dets akvatiske habitat.Today, er Patrick betragtes som en af ​​verdens førende eksperter i Florida Manatee.

”Jeg kan ikke rigtig tænke på en bedre art til at repræsentere,” sagde han.

Gem Manatee Club bringer miljøforkæmpere sammen under en fælles sag.

Mange Gem Manatee medarbejdere begyndte som passionerede frivillige og fundet et hjem på holdet. Cora Berchem nærmede sig organisationen, fordi hun ønskede at lave en dokumentarfilm om søkøer.

Cora begyndte at blive involveret i den daglige arbejde og i dag er hun en fuldtidsansat medarbejder. Som nonprofit s Manatee Forskning og Multimedia Specialist, hun assisterer med forskning på Blue Spring State Park og fører tilsyn med sommeren frivillige program for at forhindre Manatee chikane.

Selvom søkøer er venlige, de fleste ikke vil have folk svømning nær dem og røre ved dem i naturen, så de Gem Manatee frivillige med til at sikre de søkøer får deres plads. Vandet skal være deres fristed, og mennesker skal respektere deres grænser.

Dr. Katie Tripp, organisationens direktør for videnskab og bevaring, besøgte først Blue Spring State Park, da hun var 11, hvor hun tog en Gem Manatee Club brochuren og vedtog en Manatee. Katie tog enhver lejlighed til at engagere sig og til sidst flyttede fra Pennsylvania til Florida for at deltage Eckerd College i St. Petersborg, hvor hun hovedfag i marin videnskab.

Efter sin eksamen college, blev Katie rekrutteret af University of Floridas Aquatic Animal Health Program på uddannet i veterinærmedicin til at fortsætte sin Manatee forskning. Katie fik sin ph.d. Fra UF og straks begyndte sit arbejde på Gem Manatee Club.

”Hun principielt gjort det hendes mål i livet for at redde søkøer,” siger Patrick. ”Vi har været omkring så længe - vi har et par generationer af unge, der følte sig bevæget af Manatee historie og fik involveret med vores organisation fra en ung alder.”

TheSave Manatee klubbens bevarelse indsats er drevet af den lidenskabelige omsorg og urokkelige støtte af frivillige, donorer, og ansatte. Sammen arbejder de for at sikre søkøer nyde friheden til at svømme sikkert i Floridas vandveje. Uanset om de uddele pjecer om Jordens Dag eller give en pædagogisk præsentation til studerende, gør Gem Manatee Club alt for at gøre verden mere sikker og bedre for søkøer.

Patricks ledelse har forankret Gem Manatee Club i mange år, og nu er han grooming den næste generation af miljømæssige ledere til at tage over for ham. ”Jeg lægger så stor indsats som jeg kan i mentoring ansatte og frivillige,” sagde han, ”og sikre, at vi har folk til at udøve arven fra organisationen, fordi vores mission ikke er næsten færdig, desværre.”

Gem Manatee Club Beskytter Vores akvatiske økosystemer

Gem Manatee Club begyndte med blot to fyre taler om, hvor meget de elskede Floridas søkøer, og nu er det blevet en international bevægelse for at redde søkøer. Jimmy Buffett var med til at etablere den nonprofit organisation, fordi han brød sig om at gøre vandet et paradis for alle.

Hvis du også interesserer beskytte miljøet og holde søkøer sikkert fra skade, kan du deltage bestræbelser på Gem Manatee Club som en donor eller en frivillig. Ved at blive en del af denne mission, kan du gøre noget godt for det akvatiske økosystem og møde altruistiske mennesker, der deler de samme værdier.

”Hvad vi laver er til gavn for de søkøer og for menneskers sundhed og velfærd samt,” sagde Patrick. ”Mit livslange mål er at have søkøer fjernet fra listen over truede arter, fordi deres fremtid er både biologisk og juridisk sikker, men ikke fordi nogle mennesker vil have dem tidligt fjernet af politiske eller egoistiske grunde. På grund af kollektive trusler søkøer står overfor i dag, ville det sandsynligvis være umuligt at inddrive befolkningen igen, hvis dens tal skulle dramatisk falde en anden gang siden søkøer levesteder lider udbredte menneskeskabte forringelser. I samarbejde med andre af samme sind, jeg stadig optimistisk, at vi kan lykkes!”