Relationer og personlig vækst ekspert roy biancalana hjælper enkeltpersoner og par tiltrække og bevare den kærlighed, de mest ønsker

6 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Forholdet og personlig vækst Expert Roy Biancalana er passionerede omkring at hjælpe singler tiltrækker varig kærlighed. Som en, der har været igennem hans egne op-og nedture på jagten på en evigt partner, vidste han, at han kunne trække fra hans personlige og professionelle erfaringer til at vejlede andre på deres forhold rejser. I dag, Roy er en bedst sælgende forfatter og nationalt anerkendt forhold coach, og han har undervist tusindvis af singler, hvordan man finder den kærlighed, de fortjener gennem hans publikationer, ecourses og coaching-programmer.

Roy Biancalana havde været gift i 19 år i det, han beskriver som en ”platoniske, fungerer, co-forældrerollen slags forhold.” Fagforeningen endte i en række uheldige begivenheder, og han befandt sig igen stiger ind i et forhold, der blev bygget på kemi og køn.

”Det varede omkring to og et halvt år, og hun dumpede mig seks måneder før vi blev gift,” sagde han. ”Det knuste mit hjerte og sendte mig spinning. Det første, jeg gjorde som reaktion på det var at deltage i en masse dating sider for at forsøge at finde nogen til at hjælpe mig til at glemme den sidste, som faktisk er morsom, hvor meget det ikke virkede.”

load...

Når en ven foreslog at Roy, at han tale med nogen, besluttede han at give det en chance. I 2005 hyrede han en coach og arbejdede sammen med hende i et par år - opdager centrale spørgsmål, der var fører til hans personlige drama og smerte. Efter at sætte i værk, endte han møde nogen, forelskelse, og giftes.

Samtidig blev Roys liv som professionel golfspiller nedtrapning (han spillede på PGA Tour i år). Han besluttede på en karriere forandring og CoachingWithRoy.com blev født.

”Jeg blev en træner, fordi hele processen var oplysende for mig,” sagde han. ”Det var fascinerende og transformativ i mit liv. Jeg ønskede at gøre for andre mennesker, hvad min træner gjorde for mig. Jeg ønskede at hjælpe folk, der følte sig fast, var i smerte, eller ikke kunne gøre et forhold arbejde. Jeg ønskede at tage dem med på en rejse i selvopdagelse.”

load...

Roy har hjulpet tusindvis af kæmper singler tiltrækker varig kærlighed. Forfatteren af to bøger (hvoraf den ene er en top sælger på Amazon), Roy byder ecourses, en-til-en og co-ed gruppe coaching programmer, samt et udvalg af uddannelses- og inspirerende online ressourcer.

Breaking Free af de 7 Barrierer, der holder dig Enkelt

Med mere end ti års erfaring som en bevidst forhold, dating, og personlig vækst ekspert, Roy indså, at han kunne hjælpe flere mennesker, hvis han udvidede den måde, han leverede sit budskab. I de sidste par år, har han udgivet to bøger fokuseret på at hjælpe enkeltpersoner og par, der er forpligtet til at opleve den kærlighed liv, de mest begær.

Den første bog, ”Forholdet Addiction: En Memoir,” er en portal til oplyste og salig intime relationer, der vil vække dig til den egentlige årsag til dit forhold dramaer og skuffelser, mens du tager dig med på en dybt spirituel, men praktisk, trin for trin vej til succes.

load...

”Jeg var et forhold narkoman,” Roy fortalte os om bogens personlige emne. ”Jeg var på udkig efter en kvinde og hendes opmærksomhed og kærlighed at gøre mig føle sig som en mand og udfylde mig. Bogen handler om den 'du udfylde mig' tankegang - ikke kun at beskrive det, men også at beskrive, hvordan man får ud af det og bryde fri af den tankegang ”.

Roys bøger giver læserne en praktisk tilgang til at tiltrække en partner.

Roys anden bog, ”Tiltrækning varig kærlighed: Breaking Free af de 7 Barrierer, der holder dig Enkelt,” nåede nummer et på Amazon og udforsker de syv barrierer, der holder en person enkelt. Det blev også inspireret af et citat fra en gammel mystiske digter ved navn Rumi, som Roy omskrevet for os, ”Din opgave er ikke at søge efter kærlighed, men snarere søge og finde de barrierer, du har bygget imod det.”

”Der er syv store ting, som mennesker gør, der ødelægger deres kærlighedsliv, tiltrækker de forkerte relationer, eller skaber negative mønstre,” sagde han. ”Udgangspunktet for bogen er, hvis du holder op med saboterer dig selv og kærlighed er selve karakteren af ​​det øjeblik, vil det flyde igennem dig frit i uanset tempo universet har for dig, fordi du ikke blokerer dig selv.”

En Storehouse af Indsigtsfulde Ressourcer om Relationship Building

Bortset fra Roys bøger, som har hjulpet tusinder rundt om i verden, forholdet træner tilbyder en guldgrube af indsigtsfulde ressourcer på hans hjemmeside, CoachingWithRoy.com, herunder ecourses for singler og par og blogindlæg.

”Kurserne er temmelig dybtgående,” sagde han af sine faglige ecourses, der omfatter emner som ”The Radiant Woman”, ”Superior Man” og ”The Silver Lining Blueprint.” ”Mine klienter elsker dem, fordi, når du' re arbejde med mig, kan du gøre nogle af disse aktiviteter i baggrunden, hvilket skaber en masse gode diskussionsemner.”

I Roys ecourse ”finde kærligheden Online: Fra Horror Stories til Love Stories”, udforsker han op-og nedture i dating, herunder hvordan man bruger det som et redskab til at finde dit ideelle match og undgå de potentielt negative aspekter ved at møde en kammerat online.

Roys blog er en gratis ressource, der giver stor indsigt i selvbevidsthed og finde en partner. Han skriver om en masse emner som ”Kompatibilitet: Hvad er vigtigt og hvad der ikke,”. ”Dette kan du lære af en Narcissist”, og ”5 Tegn, at du er bestemt til at være en coach”

”Det handler om, hvordan villige de er til at arbejde på sig selv,” siger Roy af personer, der henvender sig til sine ressourcer for at få hjælp. ”Det handler om deres ønske om personlig vækkelse og selvforståelse. Uden at kvalitet, er der ingen chance for, at vi vil have nogen succes.”

Coaching Det tilskynder Ansvar, nysgerrighed, og Autenticitet

Da Roy startede sin coaching praksis, indrømmede han, at han havde den viden og den lidenskab, men var ikke helt sikker på, hvordan man kan udføre hvilket gør det til en forretning. Spol frem et årti, og han har hjulpet tusindvis tiltrække og holde den kærlighed, de ønsker mest.

”Når jeg arbejder med en klient, går vi ind i et forhold sammen for en betydelig periode, hvor deres liv bliver forhåbentlig vendt op og ned,” sagde han. ”Jeg kan ikke gøre enkelte sessioner, fordi jeg gør dybere arbejde med mennesker. Ligesom du ikke kan gå til gymnastik og komme i form i et træningspas, du ikke vil være i stand til at ændre indefra og ud og forstå dit forhold dynamik i en session.”

Et forhold med Roy kan vare op til otte måneder, og han sagde hans typiske klient demografiske intervaller i alderen fra begyndelsen af ​​20'erne til midten af ​​70'erne med omkring to tredjedele er kvinder mellem 35 og 65 år, der har været igennem skilsmisse eller en betydelig bruddet. Hans kunder har beskrevet ham som fornuftig, medfølende, ærlig og relatable.

”Jeg er ved at hjælpe mine klienter bliver selvbevidst om deres blinde pletter, og hvordan deres bagage påvirker dem,” sagde han. ”Jeg arbejder på indersiden af ​​enkelte menneskers liv til at hjælpe dem med at opdage, hvad de laver eller følelse -. Du ved, hvad der foregår inde i dem, der er sabotere deres bestræbelser på at skabe et varigt forhold”

Det virker! Roys Kunderne har fundet Varig Kærlighed

Det er ingen hemmelighed, at Roy tilgang til selv-vækst og finde varige kærlighed værker. CoachingWithRoy.com er fyldt med vidnesbyrd fra tidligere kunder, der har fundet succes.

”Roy har en naturlig, autentisk lethed til hans coaching stil, der tillod mig at føle sig trygge og åbne op med det samme,” sagde en klient ved navn Sydney. ”Han tunet ind i mig og spurgte tankevækkende, gennemtrængende spørgsmål, der tillod mig at genkende og frigive en masse negativ energi jeg bar mod en tidligere partner.”

En anden klient ved navn Michael aftalt. For ham har Roy fungeret som en co-pilot vejlede ham på hans rejse mod kærligheden.

”Hans visdom og vejledning har spillet en direkte rolle i min evne til at møde min kone, Shivonne,” siger Michael. ”Uden Roy, ville jeg ikke have den smukke familie, som jeg har nu. Jeg finder hans passion for dyrkning og vågne op til at være yderst smitsom. Når jeg bruger tid med Roy, jeg føler som om jeg bevæger sig fremad med store skridt.”

For Roy, hørelse rosende ord er grunden til, at han gør det arbejde, han gør.

”Det er yderst tilfredsstillende at støtte folk i at stille de rigtige spørgsmål og se dem tiltrække, hvad de vil,” sagde han.