Relationscoach laura doyle støtter seks intimitetsevner for kvinder, der ønsker mere opfyldende forhold

31 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Som ung kone, Laura Doyle blev en intimitet ekspert for at redde sit eget ægteskab. Hun talte med hustruer og ægtemænd at låse op for hemmelighederne til ægteskabelig succes, og nu går hun langs hendes forhold ekspertise i nyttige seminarer, workshops og bøger. Hendes medfølende råd opfordrer kvinder til at opgive at forsøge at kontrollere deres partnere. Laura'srevolutionary Seks Intimitet Skillsв ”ў involverer afslørende sårbarhed, genoprette tilliden, genopfyldning ånden, der modtager nådigt, igen at fokusere på positivitet, og slippe kontrollen. Ved at omfavne denne filosofi, over 150.000 kvinder har becomehappier i deres relationer. For yderligere at sprede ordet, Laura tog også andre forhold trænere om, hvordan man styrke kvinder ved at lære dem strategier til at overgive kontrollen og vække kærlighed.

Laura Doyle troede, hun var en ideel kone, indtil hun blev gift. Så fandt hun sin mand John var mere interesseret i at se fjernsyn end at bruge tid med hende, og hun kunne ikke lade være med harpe på ham til at være pænere, sundere og mere ambitiøse. Da hun så på ham, hun fokuserede onwhat hun ønskede at ændre.

load...

Som et resultat, hun og hendes mand var dybt utilfredse, og ægteskabsrådgivning ikke arbejder for dem. ”Ikke to mennesker nogensinde løse deres problemer ved klager over hinanden i en time om ugen,” siger Laura. ”Jeg troede, det var håbløst, og han aldrig vil ændre sig.”

Laura Doyle udviklet strategier til at holde intimitet i live i engagerede relationer.

På randen af ​​skilsmisse, Laura besluttede at smide alt på væggen for at redde sit ægteskab. Hun begyndte med at spørge kvinder i succesfulde ægteskaber (varighed over 15 år), hvad de gjorde så rigtigt. Så behandlede Laura hendes ægteskab som et laboratorium - hun eksperimenterede med de teknikker, der anvendes af andre gifte kvinder.

load...

”Noget af det ikke engang giver mening for mig,” sagde hun. ”En kvinde sagde, 'Jeg har aldrig kritisere ham, uanset hvor meget det ser ud som om, han fortjener det.' Jeg troede ikke, det var muligt.”

Laura indså hendes kritiske holdning var at gøre sin mand trække sig fra hende. I stedet for at hjælpe Johngrow, blev hun såning fjendtlighed og vrede i deres forhold ved at tænke at hun var nødt til at ordne ham. Over tid, hun fik bedre til ikke at forsøge at kontrollere sin mand, og hun så bemærkelsesværdige resultater. ”En nat han gik gennem døren, og da han så mig, hans ansigt lyste op,” Laura mindes. ”Det er, når jeg vidste, hvad jeg lavede arbejdede.”

I løbet af denne tid af læring og voksende, Laura udviklede hendes varemærke Seks Intimitet Skills , som hun troede at udgøre kernen af glade relationer. Hendes intimitet færdigheder involverer praktiserende egenomsorg, opgive unødvendig kontrol, modtager venlighed nådigt, respektere din ægtefælle, udtrykke taknemmelighed, og vise sårbarhed. I Lauras erfaring, disse seks teknikker har en dybt positiv effekt på relationer.

load...

I dag er hun deler hendes forhold indsigter med tusindvis af kvinder verden throughher bøger, workshops og coaching sessioner. I alt er hun krediteret med at hjælpe mere end 150.000 kvinder.

”Jeg er på en mission for at ende verden skilsmisse,” sagde hun. ”Brug af mine metoder, kan kvinder skabe den slags forhold, de drømte om, da de først sagde 'jeg gør.'”

Undervisning måder at Reclaim Kvindelighed & Surrender Kontrol

Laura guider kvinder om, hvordan man har fantastiske, levende relationer. Shebelieves i kraft af kvindelighed og kvinders naturlige gaver til at være modtagelig, følelsesmæssige og værdig værdsætte. Gennem årene har forholdet og intimitet ekspert talt med mange ægtefæller og bemærket visse centrale principper konsistente på tværs af relationer. Hun fortalte os de fleste mænd føler sig motiveret til at gøre deres partnere glade. Hun kaldte dette Hero Gene.

”Det er bydende nødvendigt, det er hvad én mand fortalte mig,” sagde Laura. ”Hans kæreste lykke var bydende nødvendigt at hans egen lykke.”

En kvindes ønske er hendes stærkeste værktøj i et forhold, i henhold til Laura. ”Som en kone, udtrykke dit ønske vil altid være mere kraftfuld end debattere eller uenig med [din mand],” intimitet ekspert forklaret. Mænd er drevet til at opfylde disse behov - alle kvinder skal gøre er fingerpeg dem i.

Laura trænere kvinder til at overgive kontrollen, kommunikere med kærlighed, og opbygge varige relationer.

Laura og hendes trænere arbejde individuelt med kun kvinder - de ikke tjener mænd og de tjener ikke par, fordi hun mener, at kvinder er vogterne af forholdet. Hun tilbyder også online og trykte ressourcer til kvinder, der søger practicalstrategies at udtrykke ønsker og fremme varige forpligtelser. Efter en lang række seminarer og workshops, har Lauras ideer vundet trækkraft i dating side. Hendes hjemmeside i øjeblikket prale over 55.000 abonnenter.

For at komme i gang, kan du tage denne intimitet quiz for at beregne, hvor god din dating færdigheder er, og hvilke områder du kan forbedre på. I hendes vurdering, opmuntrer Laura kvinder til at genkende den medfødte tiltrækningskraft feminin stil og generobre det magiske tiltrækningskraft ved at overgive kontrollen.

Lauras erfaring med at arbejde med mænd og kvinder på deres relationer giver hendes dybe indsigt i, hvad der gør en stærk par. Efter hendes mening principperne for intimacyare universel. ”Jeg ser de samme mønstre i mennesker,” sagde hun. ”Overalt i verden, kvinder ønsker at føle sig elsket og mænd ønsker at føle sig respekteret.”

Bedst sælgende Bøger Tilbyd Trin-for-trin instruktioner om Find glæde

Opbygning af stabile relationer kan være en vanskelig opgave. Ægtefæller ikke kommer med manualer, og nogle gange er du bare ikke kender de bedste måder at kommunikere. Laura forklarede, at i begyndelsen af ​​sit ægteskab, blev hun efter sin mors eksempel på at være en kritisk og krævende kone. ”Men hun er skilt, så jeg fulgte en mislykket opskrift,” sagde hun.

At fortælle kvinderne i klare vendinger, hvordan det virkelig gjort, har Laura skrevet flere bøger. Hendes seneste bedst sælgende selvhjælp bog hedder, ”The Stærke Wife”. I dens sider, hun opstiller seks hemmeligheder til at tiltrække en mere kærlig og opmærksom mand. Ifølge Washington boganmeldelse , denne bog er ”bedre end et ægteskab rådgiver.”

Bedst sælgende forfatter Laura Doylehashelped mere end 150.000 kvinder revitalisere deres relationer.

Lauras andre skriftlige værker omfatter ”The Overgivet Wife”, ”Den Overgivet Enkelt,” og ”tingene vil blive så godt som du kan stå,” som alle fremmer hendes tid-testet forhold teknikker med eksempler fra det virkelige liv og bemyndigelse sprog.

Laura er en bedst sælgende forfatter med et talent for at give realistiske og inspirerende anbefalinger til kvinder, der søger vejledning i deres marriages.Over årene har hendes fire bøger er oversat til 19 sprog i 30 lande verden over.

Online Klasser Nurture Best Practices

Laura gennemfører online workshops og seminarer for at hjælpe kvinder genoprette forbindelsen, lidenskab, og intimitet i deres relationer. Disse interaktive programmer er en billig måde at lære forholdet hemmeligheder og praksis Lauras teknikker. I disse klasser, et fællesskab af ”SWEWs” - Returnerede Wives Stærke kvinder - støtte dig i dine bestræbelser på at ændre dig selv og dit forhold til det bedre.

”Online klasser gå ud over de bøger,” Laura kommenteret. ”Jeg elsker fællesskabet aspekt, fordi det lader dig vide, at du ikke er alene.”

Coach Certificering Bygger et fællesskab af Relationship Eksperter

Hvis du ønsker at deltage Laura i revolutionerer relationer, kan du blive en relation træner efter blot fem måneder af klasser. Hun guider trænere i hendes metoder online. Det intensive program accepterer op til 10 trænere under uddannelse på et tidspunkt, og giver dem en dybdegående kig på intimitet færdigheder og forholdet psykologi. Online fora og videokonferencer tilskynde til en dialog om, hvad der virker og hvorfor, så eleverne bliver eksperter i deres egne rettigheder.

Laura'sRelationship Coach Training pensum dækker materialet i hendes bøger og online klasser mere detaljeret. Hun forklarer sin enestående forhold filosofi fra en coaching perspektiv, så du kan lære at hjælpe andre med at finde lykke og tilfredsstillelse i deres relationer.

Laura Doyle tog forholdet trænere til at sprede ordet om magt overgivelse.

”Jeg byggede min egen fællesskab af undervisere,” siger Laura med pride.In undervise andre, hvad hun gør, hun hovedsagelig bygger sit eget følgende og vokser hendes indflydelse i relationerne mellem tusindvis af par.

Kommer snart: Hendes nye Amazon-serien Åbner en dialog mellem Wives

Laura håber at nå et bredere publikum ved at bringe sit forhold råd til Amazon. ” Stærke Wives ” er en 18-episode serie premiere på Amazon den 1. Maj 2017. Serien vil være tilgængelig gratis for alle med en Prime konto. Det viser vil indslag dybdegående samtaler med kvinder, der står over for udfordringer i deres ægteskaber.

I serien, Laura adresser alvorlige spørgsmål, som utroskab eller forældreskab, der påvirker ægteskaber. Ved at forbinde med singler, daters, og hustruer på en række forskellige medier, Laura inspirerer en verdensomspændende følgende.

Mange studerende bliver Intimitet Masters & Pay Det Fremad

Kathy Murray havde hendes mand tjek med hende for alt. Hun styrede enhver beslutning for dem begge - indtil Laura foreslog, at give slip kunne være en klogere taktik. Kathy var kommet til forholdet ekspert, fordi hun var træt af at kæmpe med sin mand. Hun var villig til at prøve noget for at gøre fred i sit ægteskab.

En dag, da Kathy mand kom til hende om hvilken mobiltelefon planen blev bedst, svarede hun, ”Uanset hvad du tror.” Hendes mand var ubrugte til den slags svar, så han pressede hende til en opinion.She stod hendes jorden, selv om, huske Lauras råd, og sagde: ”jeg stoler på dig.”

Den nat, rørte han hendes skulder og sagde: ”Du var så nice i dag.” Tårerne fyldte hendes øjne, da hun indså, hvor en simpel gestus kunne gøre en forskel i hendes ægteskab. De sov i samme seng den aften, og snart deres teenage børn blev klager over, hvordan kærlig de var med hinanden.

”Sårbarhed er en kritisk ingrediens til intimitet.” - Laura Doyle, bedst sælgende forfatter og sammenhæng ekspert

I dag Kathy er en sammenhæng coach uddannet af Laura på seks intimitet færdigheder og undervise andre kvinder tofix deres relationer ved hjælp af respekt og kærlighed. Mange studerende går videre til at blive trænere certificeret af Laura og klar til at dele effektiviteten af ​​hendes forhold strategier med tusindvis af kvinder verden over.

Melissa var fremmedgjort fra sin mand og søgte Lauras hjælp. Hun følte sig som far til hendes fem børn handlet mere som en værelseskammerat i stedet for en elsker. De sad på modsatte ender af værelser uden tilslutning. Private coaching sessioner med Laura kom til hjertet af sagen - Melissa var bange for at vise, hvor meget hun passet sin mand. Laura tilskyndet Melissa at vise sårbarhed og fortælle sin mand, hvordan hun havde det. Hun besluttede at leavehim en lille note siger, ”jeg savner dig.”

Han smilede til hende, da han så hendes næste, og det smil var begyndelsen af ​​tø mellem dem. Deres forsoning begyndte, da Melissa havde modet til at vise, hvor meget hun værdsatte sin mand.

Everyday fungerer oflove kan være stærke redskaber for healing og inspirere nærhed mellem to mennesker. ”Kvinder er følelsesmæssigt strålende,” sagde Laura. ”Det er en af ​​vores styrker, og mænd er afhængige af os for det. De er fascineret af det, og at fascination fører til langsigtet engagement.”

Laura Doyles Intuitiv Rådgivning Ændrer Minds & Hjerter

Laura genvundet fra en ensom og smertefuld periode i sit eget ægteskab ved at lære at opgive at forsøge at kontrollere sin partner og begynde at værdsætte ham for hvem han is.Her 27 års ægteskab er et udtryk for styrken af ​​sårbarhed og validering i ethvert forhold.

Årtier siden, opdagede hun hemmeligheder forholdet succes - nu er hun fremmer og underviser den intimitet færdigheder hun fandt så transformative i hendes liv. Hendes coaching sessioner, workshops, bøger og seminarer tilskynde kvinder til at overgive kontrollen og finde empowerment ved at trække fra deres naturlige kvindelighed.

Tusindvis af kvinder verden over har nydt godt af Lauras rådgivning, og den intimitet ekspert sagde hun finder tilfredsstillelse i hendes mission for at reparere kærlighedsliv og forynge relationer.

”Jo mere jeg hjælpe andre kvinder, jo mere glade, lidenskabelig, og opfylder mit eget ægteskab er,” sagde Laura. ”Det er meget glædeligt arbejde.”