Relationsterapeut dr. susan edelman coacher kvinder for at genvinde deres magt i den moderne dating scene

19 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Dr. Susan Edelman er en MD psykiater med masser af gode råd til enlige kvinder. Hendes private coaching praksis giver kvinder at vide, hvem de er, og hvad de ønsker - og derefter tage skridt til at opfylde deres forhold mål. Dr. Susan bogstaveligt skrev bogen om at eje din magt i dating scene. ” Vær din egen Brand af Sexy ” giver klare og kompromisløse skridt til at opbygge et sundt forhold, der virker for dig.

Når det kommer til dating, de fleste singler er selvlært. De har ikke en regel bog. De har ikke taget nogen klasser om relationer-bygningen, sund kommunikation, eller den vedhæftede fil. De bare dykke i, krydser deres fingre, og gøre det op, da de går sammen.

Det er som om vi har alle besluttet at tilfældigt gætte svarene på en multiple choice-test i stedet for at studere for det. En heldig par kan snuble over på de rigtige svar, men mange flere mennesker vil kæmpe for at komme ud forude. Singler uden den rette viden kan have problemer med at vælge den rigtige partner og tiltrække et sundt forhold.

load...

Heldigvis forhold terapeut Dr. Susan Edelman kan levere den indsigt og opmuntring til at få singler tilbage på sporet. Hun er ligesom en vejleder for singler i den moderne dating scene. Dr. Susan tilbyder privat dating og forholdet coaching rettet mod kvinder på udkig efter Mr. Right. Hun underviser hendes klienter hvordan til dato på deres egne præmisser og får de resultater, de ønsker.

Dr. Susan Edelman underviser kvinder hvordan man kan være en mand magnet i sin bog ”Vær din egen Brand af Sexy”.

load...

Board-certificeret psykiater Dr. Susan Edelman har tilbragt 30 år som praktiserende terapeut i Palo Alto, Californien. Hun har specialiseret sig i kvinders problemer. Hun er forfatter til den prisbelønnede bog ”Vær din egen Brand af Sexy: en ny seksuel revolution for kvinder” og e-bogen ”Hvad skal Sig til mænd på en dato” Hun hjælper enlige kvinder genvinde deres magt ved at lære, hvad der virker bedst for dem, i stedet for hvad de er programmeret til at tro er normalt.

Ud over hendes private praksis, Dr. Susan er en adjungeret Klinisk lektor ved Stanford University i afdelingen for Psykiatri og adfærdsmæssige Sciences. Hun har været en gæst på snesevis af radioudsendelser, herunder Jenny McCarthys ”Dirty, Sexy, Funny.”

Ifølge Dr. Susan, der er ikke noget mere attraktivt end at være undskyldning dig selv. ”Det handler om at acceptere, hvem du er,” siger Dr. Susan. ”Vores kultur kan fortælle dig, at du ikke er attraktivt, selvsikker, eller vellykket nok, men at være dit eget brand af sexet er et sted for accept.”

load...

Tips til at hjælpe Singler sætte grænser & Stop Self-saboterer

Dr. Susan råder kvinder til at vide, hvad de ønsker i dating verden før der rent faktisk kommer ind i dating verden. Hvad er endemålet? Er det et langsigtet forhold? Gift liv? Børn? Eller har du bare vil have noget afslappet? Det er spørgsmål singler må spørge sig selv, så de kan skabe en handlingsplan, der rent faktisk vil få dem, hvor de vil hen.

Ifølge Dr. Susan, bør singler også have realistiske forventninger til, hvordan deres forhold ville arbejde. Hvert par skaber deres egne regler for ting som, hvor ofte de to kommunikere, hvordan de betaler for datoer, hvad de kan lide at gøre sammen, og så videre. Sommetider mennesker har brug for konstant kontakt for at holde forholdet stærkt, mens andre kræver mere plads.

Dr. Susan giver kunder at gå efter, hvad de ønsker.

”Ideelt set ville en kvinde være klar på hendes mål for dating,” Dr. Susan forklaret. ”Masser af kvinder er ikke klart, og de får brændt i processen med tilslutninger eller crash-and-burn relationer.”

I hendes coaching praksis, Dr. Susan ser ofte singler, der har været sammen i måneder eller år uden succes, og hun fokuserer på at finde de underliggende mønstre og vaner holder dem tilbage. Måske er de vælger inkompatible datoer, eller måske de ikke kommunikerer deres behov. Dr. Susan fortalte os singlerne, der identificerer og adresse tilbagevendende problemer vil have en meget lettere tid bevæger sig fremad med et sundt forhold, når der er en løsning tilgang.

”Hvis du er fællesnævneren, kan du have mønstre i din dating liv, der ikke virker for dig,” sagde hun. ”Når man har en fornemmelse af, hvor du kan blive saboterer din dating indsats, kan du tage skridt til at forstå og forebygge lignende situationer i din fremtid.”

Dr. Susan har rådgivet singler gennem en række vanskelige og følsomme spørgsmål, og hun ikke vige tilbage fra de hårde spørgsmål om intimitet og sex.

Nogle gange nyligt dating par oplever spænding (og ikke den gode slags), og er uenige om, hvornår det rigtige tidspunkt til at have sex er. Det kan være en potentielt forhold-ending problem, men Dr. Susan hjælper par løse dette emne med medfølelse, respekt og tålmodighed. Hun opfordrer par til at definere deres relationer før farende ind sex.

”Jeg er bekymret for de kulturelle pres på kvinder og mænd at have sex hurtigt,” siger Dr. Susan. ”Du hjerte er dyrebart og beskytte det i dating verden er meget vigtigt. Når du ikke kender en mand meget godt, behøver du ikke, om du kan stole på ham, så det er bedre at tage din tid til at finde ud af i stedet for farende ind i noget.”

Sådan Dyrk Respekt & Venskab i dating scene

Ved at trække fra mere end 30 års erfaring som terapeut, kan Dr. Susan arbejde med singler at oprette en personlig dating strategi, der vil arbejde hurtigt. Hun har specialiseret sig i at hjælpe kvinder overvinde mentale og følelsesmæssige blokeringer på vej til kærlighed, men hun giver også praktisk vejledning om hvor skal opfylde de rigtige mænd, og hvordan man ikke spilde tid på at komme i et forhold.

”Den er ideel til at møde en mand at gøre noget, som du både kærlighed,” sagde hun. ”Du ved, du har noget til fælles, og automatisk vil have en nem samtaleemne.”

Når nogle dating eksperter taler om kompatibilitet, de betyder du både kan lide at gå camping eller du arbejder på lignende områder. Da Dr. Susan taler om kompatibilitet, hun taler om noget meget dybere og mere meningsfuld. Hun fortæller hendes klienter til at lede efter datoer, der har kompatible livsstil og mål.

”Vi kan forvandle moderne dating og tage tilbage vores magt, når vi lærer at sige’NEJ’til det, vi gør ikke, og’JA’til det, vi ønsker med mænd.” - Dr. Susan Edelman

Dr. Susan fortalte os, det er vigtigt for singler at vide, hvad de kan og ikke kan gå på kompromis i et forhold. Der kan være vrikke plads på ferie planer eller kæledyr, men det er svært at bøje på de store spørgsmål som monogami eller familiens værdier. Ifølge Dr. Susan, kan de overfladiske detaljer arbejde sig ud, så længe par har bygget et stærkt fundament af fælles værdier.

”Det er rart, hvis du har samme interesser, men ikke et krav, så længe du stadig bruge tid sammen,” siger Dr. Susan. ”Respekt, venskab, og nyder din partners selskab er langt vigtigere.”

Som et forhold terapeut, Dr. Susan har også uhyre nyttige visdomsord for par, der oplever konflikt. Hun giver en ramme for åben kommunikation, der fremmer vækst og forståelse.

”Opdrag jeres bekymringer om forholdet, snarere end at lade dem gnave, men gør det på en taktfuld måde,” Dr. Susan rådgivet. ”Når man tænker på hvordan din partner føler, det gør en stor forskel i kvaliteten af ​​dit forhold. Lyt og tage deres følelser alvorligt. Vær positiv, taknemmelig og anerkendende.”

Opmuntrende online daters at gå ud & Meet People

Online dating har ændret dating scene, og dating fagfolk som Dr. Susan har måttet tilpasse sig den nye virkelighed. Mange singler har spørgsmål om, hvordan man udvikler en reel forhold baseret på en online-forbindelse, og Dr. Susan har svarene.

Online dating coach fortæller hendes klienter til at vente for mænd at kontakte dem og ikke at genere reagere på blink eller kan lide - de bør fokusere på de fyre, der faktisk mønstre op energi til at sende en indledende meddelelse. Efter alt, kvinder, der søger et forhold har brug for partnere, der er villige til at gøre arbejdet sammen med dem, og der starter helt fra begyndelsen.

”Hvad skal man sige til mænd på en dato” tilbyder praktiske råd til singler.

Dr. Susan tilskynder også online daters at lægge planer for en real-life dato snarere før end senere, fordi ”du ikke er på udkig efter en penneven.” Efter et par dage med beskeder, skal du enten oprette en dato eller gå videre til en person, der er mere alvorligt. En tredjedel af online daters har aldrig mødt nogen i person , og for meget chatter affald tid på et forhold, der ikke er reel.

Af sikkerhedsmæssige årsager bør online daters altid mødes på offentlige steder. Dr. Susan anbefaler at få kaffe, middag eller en drink som en standard get-to-know-du dato. Hun sagde par kan gå videre til flere aktivitetsbaserede datoer (koncerter, skuespil, sportsbegivenheder, kunstudstillinger, etc.), når de kender hinanden bedre.

”Tag din tid at kende ham,” Dr. Susan rådgivet online daters. ”Han er næsten en fremmed så ikke haste ind invitere ham til din plads eller hopping i seng. Du ved ikke, hvad der kunne være i vente for dig.”

Dr. Susan anbefaler at holde den første dato samtale lys og undgå følsomme eller kontroversielle emner, herunder politik og familiens historie. Dette er det perfekte tidspunkt at tale om, hvad du gerne gøre for sjov, eller hvor du har lyst til ferie. Du bør tale om dine hobbyer, dine yndlingsfilm, dine resultater og andre positive ting.

”På en første date, du får at vide det grundlæggende,” siger Dr. Susan. ”Det er OK at indrømme du er nervøs. Det er en god idé at stille spørgsmål i stedet for at gøre alle de taler, men ikke grill din date om noget meget personligt.”

Dr. Susan Edelman Inspirerer enlige kvinder til at være autentisk

Du ville ikke forvente at ace en test uden at studere for det, men mange singler forventer at vide, hvordan man dato og vedligeholde et forhold uden forudgående forberedelse. De går ofte i blinde og dårligt forberedt på at få, hvad de ønsker.

Dr. Susan Edelman kan udfylde den manglende viden og uddanne singler på huskeliste og hvad i dating verden. Forholdet terapeut arbejder med klienter en på én i privat coaching, og hun kan også inspirere skarer som gæstetaler ved konferencer og workshops.

Hun holder foredrag, skaber videoer og skriver bøger til at forstærke et centralt budskab: At være autentisk i et forhold er det mest attraktive ting du kan gøre. Hun inspirerer singler og par til at gøre det selv-arbejde, det tager at rede sig selv for et langsigtet engagement.

”Holde et forhold går kræver engagement og hårdt arbejde,” siger Dr. Susan. ”Det er meget vigtigt at finde en partner, der er engageret og villig til at arbejde, så du er i det sammen.”