Rettelsen: en blog om afhængighed giver personlig støtte til enkeltpersoner og kære på vej mod bedring

12 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: At være i et forhold er hårdt, og det er endnu sværere, når nogen kæmper med en afhængighed af narkotika eller alkohol. Mennesker med afhængighed er nødt til at lære at tage vare på sig selv og sætte grænser, mens betydningsfulde andre nødt til at lære at yde støtte uden at aktivere dårlig opførsel. Disse spørgsmål kan drive en kile ind mellem par, hvis de ikke passer på. Heldigvis The Fix tilbyder folk i alle aldre og baggrunde en detaljeret køreplan for helbredelse. Webstedets blogindlæg, online forum, og andre ressourcer oplysende give læserne en personlig kig på, hvordan mennesker i bedring kan træffe de rigtige valg og komme videre. Du kan lære at tale om afhængighed, hvor man kan søge behandling, og hvad det vil sige at leve et ædru liv ved at læse The Fix, som ofte byder rådgivning artikler skrevet af personer, der har stået over for lignende udfordringer i deres liv og overvandt dem.

Rebecca Rush er en komiker, en forfatter, og en efter alkoholholdige. Hun lærte at blive selvhjulpne efter at gå gennem en perlerække af dårlige relationer i hendes 30'erne. Den har en hård lektion.

”Jeg ved ikke, om at ombryde dig op i en spændetrøje og se dig hele weekenden eller forlade evigt,” en kæreste sagde engang til hende, efter hun havde mistet sit job, og derefter styrtede hendes bil i en Tequila-induceret døs. Han endte med at vælge mulighed B.

load...

The Fix er en nyttig ressource for singler og par, der beskæftiger sig med afhængighed.

Rebecca sagde, at hun var træt af mændene i hendes liv at sætte hendes behov sekunder - så hun besluttede at stoppe på udkig efter en frelser og fokusere på at tage vare på sig selv. Som hun sagde: ”Jeg har været i et fast forhold med mig selv og min helbredelse lige siden.”

Hun skriver om sin barndom og dating historie med emotionalhonesty på The Fix, og hendes erfaringer låne indblik i, hvad det er ligesom inde i hjerte og sind af en person med en stofmisbrugslidelse. Hun sagde, hun tænker på hendes blogindlæg som kærlighedsbreve til hende selv. Da hun reflekterer over sine tidligere forhold og alt, hvad de har lært hende, giver hun læsere et sjælfuld kig på, hvordan afhængighed, codependency, og umodenhed kan drive to mennesker fra hinanden og føre til utilfredshed.

load...

The Fix, en oplysende online-ressource, er fuld af tilsvarende personlige historier skrevet af freelance forfattere, der har beskæftiget sig med afhængighed eller psykiske problemer på et eller andet tidspunkt i deres liv. Disse forfattere taler om de spørgsmål, der påvirker deres liv, nogle gange på daglig basis, og det er inspirerende at høre dem fortælle om deres erfaringer og grillbarer.

”Vi gør en masse personlige essays, der lader forfattere være ærlig og åben om deres erfaringer med afhængighed,” siger Rebecca. ”Det ender med at forbinde med mennesker, der har været igennem det også.”

Straight-Up Rådgivning fra nogen, der har været der

Når det kommer til at håndtere afhængighed, mens i et forhold, kan nogle mennesker føle, at de ikke ved, hvor de skal henvende sig til for at få hjælp, fordi venner og familiemedlemmer måske ikke har behandlet disse problemer før. Holdet på The Fix har, selv om. Disse forfattere har erfaring med at ramme rock bottom, administrerende codependent relationer, kommer til afvænning, og leve ædru, og deres indsigt kan inspirere læserne til at overvinde lignende udfordringer i deres liv.

load...

The Fix community forum giver folk en gratis og anonym sted at tale om afhængighed.

The Fix tilbyder en blanding af praktiske vejledninger, efterforskningsmæssige rapporter, Rehab anmeldelser og personlige essays fokus på afhængighed, nyttiggørelse, og sober living.The Stedet har også bygget et blomstrende online fællesskab af mennesker i (eller arbejde hen imod) nyttiggørelse og deres kære. Tilbyder en sikker plads til samtaler om afhængighed og mental sundhed, bloggen opfordrer sine læsere til at dele deres historier på sitet og øge bevidstheden om, hvor udbredt disse spørgsmål er.

Alle kan gå til webstedet Læser forum til at stille spørgsmål og deltage i en diskussion om bedring. Det er en gratis ressource for enkeltpersoner står over personlige problemer, herunder alkoholmisbrug, stofmisbrug, og spiseforstyrrelser. Hvis du har problemer og har brug for nogen at snakke med, det forum er et vidunderligt sted at finde solidaritet og indgå i en frugtbar dialog.

FIX tackler vanskelige emner med rå ærlighed og ubøjelige compassion.From hvordan man kan overvinde ensomhed til hvordan man kan opretholde et forhold, mens i bedring , bloggen giver oplysende ressourcer til enkeltpersoner og kære kæmper med afhængighed. Dens ned-på-jorden rådgivning minder folk om, hvad der er vigtigt i livet, og hvad de kan gøre for at genvinde deres helbred og lykke.

”Vi ønsker blot at holde ud, holde voksende, og forhåbentlig holde hjælpe flere mennesker,” Rebecca fortalte os. ”Vi prøver bare at hjælpe ved at dele vores erfaringer, styrke og håb - det er alt, du virkelig kan gøre.”

Lad din date vide, hvad du kæmper med

Voksne i dating verden tendens til at bære en form for bagage - det bare kommer med at opleve verden. Og det er ikke noget at skamme sig over. Uanset om du har børn fra et tidligere forhold, eller du er ved at komme sig alkohol eller stofmisbrug, er du nødt til at være ærlige om, hvad oplever du bringer med dig, når du starter et nyt forhold.

Hvis du ønsker en romantisk forbindelse til at lykkes, skal du være åben om, hvem du er fra get-go. Rebecca sagde nogle inddrive alkoholikere føle, at de ønsker at skjule deres historie og har en ren start, men skjuler deres problemer kan undertiden få dem til at vokse værre.

Dog kan singler i bedring ikke, hvordan man komme ind sådan en personlig og følsom subject.Rebecca anbefaler at nævne det så hurtigt som muligt. Bring det op på den første dato eller, endnu bedre, tale om det i dating profil. På den måde, enhver ny kærlighed interesse ved, hvad de får ind, og kan være støttende på vej mod bedring.

”Du ved, at du er klar til et forhold, når du endelig føler din kerne ligesom du ikke behøver en.” - Rebecca Rush, en forfatter for The Fix

The Fix byder på mange specifikke retningslinjer for singler i dating scene, og det meste af det handler om at være ærlig om, hvem du er og hvad du har at gøre med. ”Det er ikke til forhandling,” siger Rebecca. ”Hvis nogen ikke ønsker at beskæftige sig med det, så forholdet er ikke at gå på arbejde. Fordi du er nødt til at beskæftige sig med det.”

Rebecca fortalte os singler ikke bør indgå i dating verden på alle medmindre de er rene og i en sund tilstand i sindet. De fleste behandlingscentre fortælle addicts i bedring ikke til dato, indtil de har været ædru i et år. Det er bedst at tage tingene langsomt og ikke haste ind i et forhold, fordi at have en romantisk partner er ikke en hurtig løsning på alle dine problemer.

”Først skal du nødt til at få ret med dig selv,” sagde hun. ”Det er svært, fordi andre mennesker kan blive en afhængighed, og så du beskæftiger sig med codependency spørgsmål.”

En håbefuld Team Works at Destigmatize psykiske problemer

Rebecca var i en købmand i Los Angeles, da hun mødte Amy Dresner. De to kvinder slog op en samtale og hurtigt indså de havde en masse til fælles. De var begge inddrive alkoholikere, professionelle tegneserier og håbefulde forfattere. Amy skrev en kolonne til The Fix, og hun introducerede Rebecca til bloggens dedikeret team af forfattere.

Rebecca Rush, der bor i Manhattan, skriver for The Fix af dagen og gør stand-up comedy om natten.

”Writers for The Fix er fra hele landet, og mange af dem har skrevet erindringer om deres liv og afhængighed,” siger Rebecca. ”Det er spændende at være en del af dette hold.”

Hun fortalte os et af de vigtigste mål for bloggen er at fjerne den stigmatisering fra afhængighed og andre psykiske problemer ved at tale om dem i et åbent forum.

Siden 2011 har The Fix delte historier om mennesker, hvis liv er blevet påvirket af afhængighed på en eller anden måde. Bloggen er en omfattende ressource for alle, gad vide, hvordan man håndterer et stofmisbrug, alkoholisme, depression, spiseforstyrrelse, eller andre psykiske problemer. Et team af talentfulde forfattere tilbyde rådgivning baseret på videnskabelig forskning og personlig erfaring, så folk kan komme sig afhængighed og føre opfyldt liv.

”En fælles tråd, der binder os sammen, er vi er meget fortrøstningsfuld,” siger Rebecca. ”Vi tror, ​​der er en fremtid -. Uanset hvad du går igennem”

The Fix er en ædruelig ressource for alle Kampen Addiction

Det tog flere års fejltagelser til Rebecca for at lære at se ud for hendes følelsesmæssige trivsel og blive på den lige og smalle. Som forfatter og inddrive alkoholiker, hun nu håber at hjælpe hendes læsere tage en genvej til genopretning. Hun deler sine oplevelser på The Fix fordi hun ønsker at holde andre fra at gøre lignende fejl i deres liv.

Hendes dysfunktionelle relationer lært hende en masse om sig selv, og hvad hun skulle gøre for at være lykkelig. Nu skriver hun personlige essays som en måde at arbejde ud problemer og sætte et spotlight på positive løsninger for sig selv og alle, der kæmper med afhængighed.

”Det føles meget sårbare,” sagde hun, ”at skrive den slags dagbog stykker og indse, at min erfaring kan hjælpe folk.”

On The Fix, kan singler og par finde nyttige og dybtfølt vejledning fra forfattere, der, ligesom Rebecca, har gennemgået afhængighed, nyttiggørelse, og tilbagefald selv. ”Vi var nødt til at lære på den hårde måde,” Rebecca sagde, ”og vi alle blot ønsker at hjælpe nogen lære det lidt mindre hårdt.”