Sådan bliver du kendt med en fyr, du kan lide

30 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Du har fået dit øje på en stor fyr, og du virkelig mener de to af jer ville ramme det perfekt. Men hvordan får du fra en forbipasserende blik til en historiebog romance? Hvordan kan du komme til at kende en fyr du virkelig gerne?

Måske er han en kollega, som efterhånden har elsket dig med den respektfulde og hæderlig måde, han beskæftiger sig med mennesker og tager sig af de ældre arbejdstagere. Måske han er en fyr i din Psych klasse, som er både smart og morsom. Måske er det den oprigtige smil og godt udseende af den mand, der solgte dig din bilforsikring, der har fået dig hooked.

load...

Tja, han er en mand, og du er en kvinde, så du allerede har fået en god start. Nu er alt du skal gøre er at sparke det op et hak. Det handler om de mange former for kommunikation.

1. Få på hans radar.

Det er ikke svært for en kvinde at komme til at kende en mand. Mænd tror allerede du er en af naturens fineste kreationer. De nyder din virksomhed, og du kan påvirke deres blodtryk og andre vitale tegn med en simpel smil. Det behøver ikke at være et flirtende smil.

Hvis du ser ham ofte, smiler glædeligt hver gang. Efter et par gange, smile og sige hej. Efter at hilse ham ved hans navn. Dette vil gøre ham føle, at han allerede kender dig. Kvittering racer fortrolighed.

load...

2. Ros ham.

Mænd ønsker at blive værdsat for deres evner og intellekt. Det ville være fremad og akavet for dig at fortælle ham, at han er smuk og har fantastiske øjne, og han ønsker ikke at høre det alligevel.

Sig til ham, at han er den travleste fyr på tredje sal, altid i bevægelse. Fortæl ham at du synes det er virkelig rart den måde, han altid hjælper Margie med sin kørestol. Spørg ham, hvordan han altid kommer op med de kloge bemærkninger i klassen.

Mænd forventer ikke deres handlinger til at blive bemærket og værdsat, så en lille kommentar til hans evner, venlighed eller Vid vil virkelig stoppe ham i hans spor. Han er tilbøjelige til at reagere på en måde, der giver dig en chance for at gøre det til en samtale.

”Kommunikation og samspil er

måderne at få at vide noget menneske.”

3. Bed om hjælp.

Intet menneske kan slå ned en jomfru i nød. Bare sørg for din timingen er rigtig, så han er i stand til at sætte farten ned længe nok til at opfylde dine behov.

load...

Måske har du brug for at få nogle kasser ind i din bil eller nå noget på den øverste hylde. Hans hjælpsomhed giver dig mulighed for at reagere med taknemmelighed, og selvfølgelig han bliver nødt til at svare. Hmmm... Det lyder som begyndelsen på en samtale, også.

4. Hjælp ham ud.

Måske du høre høre ham forsøge at regne ud, hvad for at få sin mor til hendes fødselsdag. Kom til hans undsætning med en rigtig god idé - at tage hende ud til en hummer middag, plante nogle petunier ved hendes front veranda eller hvad rigtig god idé du kan komme op med.

Ret ud hans slips som han gå ind i et selskab møde. Vande planten på hans skrivebord, der altid ved at dø. Hjælp ham bære noget, når hans arme er fulde, eller tilbyde at gøre sine kopier, når han er virkelig optaget. Små ting.

5. Bring ham noget.

Iagttag, hvad han kan lide og ikke lide. Han hader at aromatiseret hasselnød kaffe de altid har i potten på arbejde, så bringe ham en stor kop kaffebaren særlige blanding med en pakke af sukker og et stænk af flødekande, bare den måde han kan lide det. Bare aflevere den, nogen big deal, og fortælle ham, at du bare troede, han kunne bruge en rigtig kop kaffe i dag.

Den fyr i din Psych klasse til tider har en pose peanut M & Ms til nibble på, så smid ham en lille pose en dag, da han ikke har nogen. Fortæl ham det er hans skyld, at du er afhængig af dem nu. Han vil tilbyde dig en. Tag det og begynde at tale!

6. Få på sin mobiltelefon.

Det er ikke så svært at gøre. Han kan spørge dig, hvad han skal gøre, når hans forældre kommer over til middag lørdag. Fortæl ham om din prisvindende pot stege, lasagne eller kalk kylling, og fortælle ham, at du vil tekst ham opskriften, når du kommer hjem. (Nevermind, at du allerede har det udenad.)

Udlevere ham telefonen og fortælle ham at kalde sin telefon. Nu har du hans nummer, og han har din. Mind ham til at sætte dit navn ved dit nummer med det samme, så han vil vide, at det er dig, når du tekst.

Tekst ham opskriften lige efter arbejde, og så være sikker på at fortælle ham, at du er nødt til at gå i supermarkedet alligevel og ville være glade for at ledsage ham, så han får alle de rigtige ting. Tekst ham tilbage på søndag og spørge, hvordan alt viste sig.

Det behøver ikke at være en opskrift. Det kunne være navnet på en sang, han prøvede at tænke på, adressen på den thailandske restaurant, du fortalte ham om, eller hvor hans yndlingsband spiller i denne weekend. Der er altid en eller anden grund for dig at få hans nummer og tekst ham.

Kommunikation og interaktion er de måder at få at vide noget menneske, og den opmærksomhed af en kvinde er altid velkomne. Tage et øjeblik at se, smil, hilse, opmuntre og være nyttigt, vil helt sikkert give dig mulighed for at få at vide, at store fyr du kan lide, og han vil formentlig være meget glad for at du gjorde en indsats.