Sådan blokeres nogen på zoosk (3 enkle trin)

8 marts 2019

Ifølge Scientific American, næsten har 30% af befolkningen er blevet kontaktet af en person på en dating site eller app på en måde, der gjorde dem til at føle sig utilpas. Desuden har mere end 50% af online daters set en profil, hvor de mener, den person præsenterede falske oplysninger.

Ikke alene kan dating være stressende, men det kan være skræmmende. You got catfishers , svindlere og andre derude med dårlige hensigter. Dette er grunden til de fleste dating sites og apps, herunder Zoosk , giver brugerne mulighed for at blokere dem, som de føler, er ved at blive mistænksom eller misbrug. I dag vil vi tage dig gennem de tre trin, du bliver nødt til at fuldføre at blokere en person på Zoosk.

load...

1. Gå til persons profil

Uanset om du er på en bærbar computer, smartphone eller tablet, selvfølgelig, den første ting, du ønsker at gøre, er at logge ind på din Zoosk konto. Så vil du ønsker at gå til profilen for den person, som du vil blokere. Du kan gøre dette enten via søgning, Carousel, online nu, forbindelser, Views, Beskeder, eller SmartPickв ”÷ sider.

2. Klik på de tre prikker

Når du er på den profil, du vil blokere, kigge efter tre grå prikker i nederste højre hjørne af profilen. Klik på disse prikker, og ordene Rapport / Bloker vises. Så vil du klikker denne tekst.

De tre prikker nederst højre hjørne af en persons profil vil give dig mulighed for at blokere dem og indberette dem til Zoosk holdet.

load...

Et pop-up vil komme frem som spørger ”Hvorfor rapporterer det?” Mulighederne omfatter ikke interesseret, under 18 alder, Hate Speech, Upassende Foto, Chikane, spam, Fake medlem og upassende indhold. Vælg den, der passer bedst til din situation. Denne person vil så ikke længere være i stand til at kontakte dem via beskeder, chat, blink, eller andre anmodninger, og han eller hun vil ikke dukke op i dine Carousel kampe eller søgeresultater. Alle rapporter er fortrolige, så du ikke behøver at bekymre sig om den person at kende.

3. Vælg Rapport / Block

Når du rapporterer nogen på Zoosk, er du også blokere dem og omvendt. Vi tror, ​​det er en god ting, fordi Zoosk derefter vil være i stand til at høre bekymringer fra brugere og lære af disse bekymringer, så holdet kan forbedre den dating processen hurtigere.

Din sikkerhed er top of mind hos Zoosk

Du bør altid føle dig sikker, når du er på en dating site eller app. Efter alt, er du åbne dit hjerte til at fuldføre fremmede. De folk på Zoosk arbejde virkelig hårdt for at sikre det er tilfældet, og deres blokering / rapportering funktion er blot en af de måder, de gør det. Hvis du har andre spørgsmål eller problemer, så tjek vores artikel om at kontakte Zoosk. Derefter kan du tale direkte til en person fra kundeservice.

load...