Sådan dateres efter et sammenbrud

23 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Mænd er de mest ynkelige ofre for hjertesorg, så det er ikke underligt, at det er sværere for dem at helbrede og gå videre til en ny kærlighed. Kvinder har alle de sikkerhedsmæssige udgivelser og støttesystemer, at mænd mangler.

En kvinde kan græde det ud med oceaner af tårer i timevis, tage en boble bad i en grøn ansigtsmaske, kalder hendes veninder til at tale om, hvad et ryk han er, og så er hun tilbage i aktion.

En mands vej for at lide efter at have mistet sin pige er helt anderledes. Han kunne græde, han kunne drikke sig fra sans og samling, eller han kan blive en arbejdsnarkoman.

load...

En rigtig mand ikke kæle op med mor eller har en god græde med sine homies. Intet er løst, og han bare venter på at stykke hans hjerte til at dø. Ekkoet af kærlighed i de tomme kamre i hans hjerte kan hjemsøge ham i måneder eller endda år, lammende hans evne til at elske igen.

Det er overflødigt at sige, det er ikke en god eller sund reaktion på en breakup. Mænd simpelthen mangler de færdigheder til at håndtere deres følelser. Når mænd er oversvømmet med følelser, rationel tænkning går ud af vinduet, og de kan ikke tøjle følelserne. Men de er nødt til at prøve.

1. Accepter, at hjertesorg er uundgåelig.

En mand har brug for at føle sig vellykket og ikke som en taber. Det første, han skal gøre, når han lider af et alvorligt tilfælde af hjertesorg er at forstå, at disse meget smertefulde følelser er bevis på, at han har evnen til at elske nogen fuldt og helt fra den dybeste del af hans menneskelige og åndeligt væsen.

load...

Han var en succes på kærlighed, fordi han åbnede sig op til sårbarheden ubetinget tillid og ægte kærlighed kræver. Heartbreak er uundgåelig, når vi vove sig ind i ustabile verden af ​​kærlighed.

2. Han er stærkere end før.

Dernæst han har brug for at indse, at denne oplevelse har gjort ham til en endnu stærkere og bedre elsker end han kunne have været før. Snarere end at hygge inde i en beskyttende og uigennemtrængeligt skjold, han er allerede mere modstandsdygtig og bedre i stand til at håndtere både de glæder og sorger, at en fremtidig kærlighed kan medføre.

Han er en bedre fangst for en kvinde nu, end han var før. Han ved, hvordan man se eventuelle fejl , før de opstår, og kan styre forholdet til et lykkeligere sted.

”Han bliver nødt til at hænge i der, hvis

han fornemmer hun er en god kvinde.”

3. Fortsæt daglige rutiner.

Han bør ikke arbejde længere, drikke mere eller spise mindre. Han bør fortsætte sin samme workout rutine, eller begynde en, som der er med til at udrense kroppen af ​​toksiner, der kan holde hans humør ned.

load...

Han har brug for at komme ud med sine venner, gå til hans ugentlige bowling liga, besøge sin familie, og endda tale åbent og lidenskabsløst om, hvad der gik galt, hvis han er så tilbøjelige.

En sund krop og en sund social rutine vil sætte sit sind på et sted, der kan håndtere og arbejde gennem overbelastning af følelser, han har lidt igennem. At se normalt liv fra en normal referenceramme vil begynde at lade sine normale lyster og instinkter føre ham hen mod en ny kærlighed.

4. Har en frisk start.

Han bør ikke vente, indtil han finder nogen så god som hans ex før han forsøger dating. Ingen er god nok, indtil du opbygge et forhold til dem.

Han bør ikke tage en ny pige til de samme steder han tog sin tabte kærlighed. Hun fortjener en frisk start som en unik kvinde.

Han bør starte med et par kaffe datoer, middag og en film og dagtimerne udflugter i grupper eller med en kvinde til en kunstmesse eller et museum. Han bør ikke haste det fysiske aspekt, men skulle bare vente på at det sker naturligt.

5. Hæng derinde.

Han må heller ikke forvente at føle de samme høje følelser i temmelig lang tid, da hans hjerte er stadig lidt følelsesløs. Han bliver nødt til at hænge i der, hvis han fornemmer hun er en god kvinde, selvom hans lænder endnu ikke brænder med lidenskab.

Hvert bånd af kærlighed er speciel og unik, og når en ny kærlighed endelig får under hans hud, bygge langsomt gennem en trin-for-trin proces, kan han opdage en bredere og mere omfattende kærlighed, end han nogensinde havde forestillet.