Sådan dateres en enke

18 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Udsigten til dating kan føle svært og skræmmende nok i sig selv, hvilket er grunden til mange mænd føler tilbageholdende med at etablere relationer med kvinder, der holder på til noget, der kan løseligt defineret som ”bagage”.

Men jo ældre man bliver, og jo ældre de kvinder, du kan dateres får, jo mere sandsynligt du kommer til at ende med at møde en kvinde , du holder meget af, som ikke desto mindre har levet gennem nogle erfaringer, der kan komplicere dit forhold mere end du foretrækker , såsom vedtagelsen af deres tidligere ægtefælle.

load...

Lad ikke det faktum, at din kvinde er en enke forhindre dig i at forfølge den slags forhold, du vil med hende. I stedet skal du følge disse tips til dating enker og følge dit hjerte.

Denne erfaring gjorde hende, hvem hun er.

Hvis du virkelig gerne hvem denne kvinde er, du har brug for at acceptere det faktum, at død af hendes ægtefælle sandsynligvis i høj grad bidraget til hendes udvikling i den person, du nu holder så meget om. Det er umuligt at gå igennem den slags erfaring uden at ændre.

Måske død af hendes ægtefælle styrket visse elementer i hendes personlighed, du dybt værdsætter, måske død af hendes ægtefælle infunderes hende med de træk, du finder mest attraktive om hende, eller måske død af hendes ægtefælle gav hende syn på livet du føler skelnes hende fra alle de andre kvinder, du møder.

load...

Snarere end at se død af din kvindens ægtefælle som ”bagage”, se det som en formativ begivenhed , der hjalp hende vokse ind i kvinden, hun nu er.

”Hvis du møder en kvinde, der tilfældigvis

være en enke, aldrig lade det forhindre dig.”


Aldrig sammenligne dig selv til ham.

Du vil aldrig betyde det samme til din kvinde som hendes første ægtefælle gjorde, så holde op med at måle op til ham. Fordi gæt hvad? Din kvinde er ikke på udkig at bruge dig til at ”erstatte” hendes afdøde mand.

Din kvinde ønsker at være sammen med dig for en lang række grunde, der vedrører langt mere til , hvem du er , og hvordan du bidrager til hendes liv, end hvordan du kan fylde dyrebare plads i hendes liv efterladt af vedtagelsen af hendes tidligere ægtefælle.

Sikker på, kan der være små ting hendes afdøde mand, der anvendes til at gøre for hende, at du nu gøre for hende, ligesom slå græs eller tage hende ud til en film, men aldrig forsøge at træde i stedet for hendes afdøde mand på en måde, dybere end disse overfladiske handlinger.

load...

Husk: Du sætter din egen ”bagage” også.

Du kan aldrig har lidt et forhold relateret tab så betydelig som en forbipasserende ægtefælle, men det betyder ikke, du ikke har levet gennem dine egne definerer erfaringer, når det kommer til, hvordan du nærmer dig dine relationer.

Verden er fyldt med mænd, der bringer en frygtelig holdning til deres dating liv på grund af små negative forhold erfaringer fra deres fortid - negativt forhold erfaringer, der vises barnlige i lyset af død af en elsker.

Jeg siger ikke dette for at invitere en ”som har lidt værre” sammenligning. Sådanne argumenter er meningsløst på grund af den dybt subjektive karakter af følelsesmæssig smerte.

I stedet vil jeg bringe dette punkt op udelukkende for at gøre det klart, at når det kommer til dit forhold, du ikke er så frit og-klar som du tror du er, og der er ingen sige, at blive afvist af den pige, du virkelig kunne lide i høj skole har ikke medført en større, dybere og mere invaliderende ar i dit hjerte, end af vedtagelsen af din kvindes mand har hugget ind hendes.

Du er ikke fri for bagage. Ingen kvinde du har mødt er fri for bagage, så hvis du møder en kvinde, der sker for at være en enke, aldrig lade denne omstændighed forhindrer dig i at forfølge forholdet du vil med hende.