Sådan diskuteres datinghistorier

28 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Din dating historie er vigtig. Dine tidligere forhold med kvinder sige en masse om, hvem du var, hvem du nu er, og hvordan dine fremtidige relationer vil sandsynligvis fortsætte.

Ikke alene er det klogt for mænd og kvinder til at have et klart billede af deres egen dating historie, er det også klogt for mænd og kvinder til at udvikle en forståelse af deres partners dating historie. Hvis du kommer til at date en kvinde alvorligt, du ikke kun nødt til at spørge hende et par spørgsmål om hendes fortid, men du skal være åben over afsløre elementer i dit egen fortid med hende.

load...

Det er sagt, hvordan kan du håndtere din større dating historie på en måde, der er ærlig, positiv og beroligende, selvom du føler flov over din dating historie?

Det første spørgsmål at tage fat.

Før du stress for meget om at forklare din dating historie, er det en god ide først at tage et skridt tilbage og spørge, om det er for tidligt at tale om disse spørgsmål i en hvilken som helst dybde med din nuværende kvinde.

Hvis du oplever en stærk forbindelse med en kvinde, du lige er begyndt at date, er det naturligt at føle trang til at fortælle hende alt, og mange mænd følge denne trang til skade for deres spirende forhold.

Hvis du er på en første date med en kvinde, du ikke bør bruge meget (eller nogen) tid på at tale om dine tidligere forhold. Første datoer er om at få at vide, den kvinde, du er sammen med, ikke dissekere alle de andre relationer, du har fundet din vej igennem.

load...

Tilsvarende, hvis du kun har været at se din kvinde i et par uger, er der ingen grund til at give en play-by-play af din dating historie, der er heller ingen grund til at spørge om hendes dating historie.

Hvis hun spørgsmålstegn dig om dine tidligere dating erfaringer, bør du ikke handle undvigende eller defensiv , men du bør ikke føler behov for at åbne op for helt, enten.

Faktisk bør du og din kvinde ikke grave for dybt ind i hinandens dating historier, indtil du begynder at overveje at danne et seriøst, eksklusivt forhold.

”Hvis du handler skamme sig, så vil du

projicere en fordømmende holdning.”

Sammenligningen fælde og andre ubegrundede bekymringer.

Når forklare din dating historie i dybden, skal du være klar, du har brug for at være ærlig, og du skal være kortfattet. Må ikke undvige omkring din historie, aldrig lyve om, hvad dine tidligere forhold har lignede, og ikke lægge ud hver eneste detalje af hver eneste partnerskab du har delt.

load...

Dette er en hårfin balance. At undlade at besvare din kvinde klart, ærligt og direkte vil gøre noget, men sår mistillid ind i dit nye forhold.

Alligevel kan fortælle for meget underminere dit partnerskab på andre måder. Ligesom du ikke virkelig har brug for at vide hvert minut detalje af hendes dating og seksuel historie, hun ikke har brug for en udtømmende forståelse af jeres enten.

De største springende punkt mænd frygter, når de deler disse samtaler med deres kvinde kredser om at afsløre deres ”nummer.” Hvis en mand har haft en lang række partnere, eller selv om en mand har haft meget få partnere, er han sandsynligvis til at føle sig utilpas forklare hans situation.

For at lette denne potentielle ubehag, husker et par vigtige punkter:

1. Dating er ikke en konkurrence.

Forskellige mennesker vælger at sove med forskellige antal mennesker af forskellige årsager. Undgå direkte sammenligne dit nummer med hendes.

2. Handle aldrig skamme sig over nummeret.

Hvis du handler skamme sig over den store, eller små, antal personer, du har sovet med, så vil du projicere et fordømmende holdning til sex til din kvinde, og hun kan føle bange for at åbne op om sin egen historie, hvad enten omfattende eller fokuseret.

Mænd og kvinder har brug for at dele en klar forståelse af hinandens dating historie, hvis de vil indgå i et seriøst forhold, men dette emne bør aldrig blive kontaktet for tidligt eller med en attitude af sammenligning eller dom.