Sådan får du en fyr til at bede om dit nummer

26 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Så Kaptajn Fantastisk endelig nærmede dig. Du ramte det ud med en stor samtale og et par grin. Du kan virkelig godt lide ham, og du er sikker på han kan lide dig, også. Men du kan bare ikke overlade det til tilfældighederne og håber, at det sker igen engang. Du skal få dit nummer ind i hans telefon eller pung.

Hvordan kan du få til at ske? Her er et par tips:

1.Kontroller han ved du kan lide ham.

Denne ene er lidt af en no-brainer, men det er det vigtigste skridt. Han skal vide, du er interesseret i ham som en mand, og ikke bare en ven, og han skal være i stand til at føle spændingen og mulighederne for romantik, der kan være til rådighed for ham, hvis han skulle forfølge tingene yderligere med dig.

load...

En simpel, ”Jeg kan ikke se en ring. Er du gift eller ser nogen?”Vil lade ham vide, at du ikke bare vil have ham til at hjælpe dig med at udvælge sko på din næste tur til mall.

Mænd er bange for afvisning og har brug for at vide, at de ikke vil få klasket ned, hvis de gør en bevægelse i retning af romantik.

2.Find en grund til at se ham igen.

Kig efter en krog i samtalen, som du kan hægte sig på. Måske nævner han en ny sushi restaurant, en bar, der er begyndt frie happy hour forretter, den nyeste film, en ny udstilling på science museum, eller en stor bruschetta på kaffe sted. Hop på det og fortælle ham de to af jer skulle prøve at engang - måske næste uge.

load...

Selv hvis du rent faktisk lander en tid og dato for kaffe eller sushi , bør du stadig sige, at du har brug for at udveksle numre i tilfælde af noget kommer op. Hvis han tager sin telefon, bare tage det fra ham, ringe til din telefon, og lad det ringe én eller to gange. Du har nu hinandens nummer.

Så, som du afleverer ham hans telefon tilbage, sørg for at han tilføjer dit nummer til sin kontaktliste og sætter dit navn på det. Du bør sætte sit navn på telefonen med det samme, også.

”Hvis man ikke hører fra ham inden for en

rimelig tid, kan du altid droppe ham en tekst.”

3.Find en grund til tekst ham senere.

Hvis han ikke er picking up på nogen hints til at bede om dit nummer, finde en grund til at bede om hans. Måske hans familie kommer til middag i weekenden, og han ved ikke, hvordan man laver mad meget godt. Fortæl ham at du kan tekst ham din berømte opskrift på lasagne eller pot stege, når du kommer hjem.

load...

Når du sender teksten, tilføje en note: ”Ring til mig, hvis du har brug for hjælp undervejs, eller bare at lade mig vide, hvordan det gik”

Måske han ønsker at se Doobie Schwartz spille sin guitar på kaffe hus og du har kalenderen hjemme (godt, kan du faktisk bare kalde dem for at finde ud af), og du kan tekst ham de datoer, han skal udføre senere.

Det sted, hvor du fik at $ 9,99 olieskift, navnet på den bog, du læser sidste år med nogle oplysninger, han har brug, datoerne for Uptown Art Festival, eller de parker, som vil være at have fyrværkeri kan alle være grunde til at få hans nummer, så du kan tekst ham senere.

Måske har du et billede på din mobiltelefon, han kan lide. Udlevere ham telefonen og få ham tekst det for sig selv lige nu. Når du tekst ham en eller anden grund, vil han have dit nummer og en grund til at reagere.

4.Phone leg.

Bare tage ud telefonen og begynde at spille med det. Lad som om du fik et opkald eller en SMS eller at du har brug for at tjekke din e-mail. Åbn et billede af dig selv og spørge ham, om han tror, du skal bruge det til din profil pic på Facebook. Spørg ham om at tage et billede af dig. Nogen grund til at gøre din telefon centrum af opmærksomheden vil gøre.

Hvis han spørger om din telefon eller ønsker at se det, så fortæl ham, ”Jeg vil vise dig min, hvis du vil vise mig dit -! Din telefon” Tag hans telefon, se på det i et stykke tid, og derefter ringe til din telefon. Når han fortæller dig din telefon ringer, så fortæl ham at besvare det, fordi det er dig.

Når du begynder at spille med dine telefoner, vil du helt sikkert ende med hinandens numre.

5.Got at gå!

Hvis det er tid til at gå, og han har endnu ikke noget dine cifre, bare fortælle ham, ”jeg virkelig nødt til at gå, men vi skal fortsætte denne engang.” Hvis han enig i, at det er værd at fortsætte, men ikke bare bede om din nummer direkte, skal du muligvis prod ham med, ”Hvordan kan vi komme i kontakt?”

Hvis han er en rigtig Neanderthal, du måske nødt til at spørge, ”Skal vi bytte telefonnumre?” Udveksling tal er en mindre-direkte måde for en kvinde at give ham hendes nummer uden at virke fremad.

Med disse tips, skal du være i stand til at få dit telefonnummer i hænderne på de fleste mænd. For at undgå den ” venter på telefonen til ring” syndrom, der ofte følger, bør du altid forsøge at gøre to ting: Få hans nummer også, og fortælle ham, når det ville være et godt tidspunkt at ringe.

Vær specifik ved at sige: ”Du kan kalde mig onsdag eller torsdag kl 7 eller 8 om aftenen, eller en hvilken som helst dag før 23:00 er fint, også.” Og hvis du ikke hører fra ham inden for en rimelig tid, kan du altid droppe ham en tekst til at sige, at du tænkte på det sjove samtale, du havde, og så spørge, hvordan han gør.