Sådan får du en kvinde til at værdsætte dig

2 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Nogle gange kan en mand who'sbeen med en kvinde i et stykke tid ønsker at have en lille ærbødighed fra hisspouse eller væsentlige andre.

Til tider, mænd føler glemmes eller endda uønsket. Nogle af os kan endda lyst afdøde Rodney Dangerfield, da han raabte om at få ”ingen respekt!”

Andre mænd, der bare møde kvinder og at kende dem ønsker en lignende ting, og de ønsker at vide, hvorfor det ser ud som deres kvinde ikke sætte pris på ham eller hans tid. Disse fyre Også sult efter vurderingen af de kvinder, de søger til dato.

load...

Så hvordan kan vi løse dette? Hvordan kan vi gøre vores kvinder vise deres kærlighed og hengivenhed over for os og minde os, at de virkelig bekymrer sig om os? Nå, det er ret simpelt faktisk.

Der er fire ting, vi kan gøre det samme for at gøre en kvinde værdsætte os mere.

1. Du må ikke være på hendes pinde

Måske den største turn-off for kvinder er en fyr, der er eftergivende på slip af en dime.

Denne fyr sætter alt til side, når kvinden spørger ham, tænker dette vil behage kvinden. I virkeligheden (og en af ​​de store paradokser i livet), denne helt skubber kvinden væk og gør hende til at tænke mindre på manden.

load...

Hvad du skal gøre er at holde gode og stærke grænser med dig selv. Du behøver ikke at være stædig eller nøgterne, men du skal være fast og sikker på dig selv, når det kommer til at gå på kompromis eller besvare uregerlige anmodninger.

Hun vil respektere dig uendeligt mere på denne måde!

2. Være rart... Men på den rigtige måde!

Kvinder elsker nice guys. Det er et faktum! Kvinder elsker fyre, der har store værdier og store personligheder og der behandler dem med respekt og værdighed.

Sandheden er det er ret nemt at være rart. Du skal bare nødt til at være et anstændigt menneske!

Nogle fyre bliver fanget i det hele pickup kunstner tilgang, over-tænke tingene og omsættes i praksis nogle ret forfærdelige tanker om den måde, kvinder skal behandles. Lad mig blot bryde nyheder til disse fyre: Det virker ikke!

load...

Hvad virker, er at være kærlig og omsorgsfuld mod kvinder. Kvinder elsker når du holder deres hænder, når du rører dem forsigtigt og holde dem i dine arme. De elsker at blive kysset med lidenskab. De elsker, når man ser i deres øjne og fortælle dem, at de er smukke. De elsker alt dette! Så gør det!

Bare husk at være rart og ikke trængende. Hvis du har glemt at have stærke grænser, skal du genlæse eksempel nummer et!

3. Være helt ægte

At finde folk, der er 100 procent tro mod sig selv i dagens verden er yderst vanskeligt. Alt for ofte folk udbudt fronter og holde tilbage ting, som handler kongruent med hvem de virkelig er.

De tror, ​​ved at foregive at være perfekt hele tiden, den person, de søger til dato vil kunne lide dem mere, og tror, ​​de er perfekte. Dette i sidste ende giver bagslag, da ingen er perfekt, og facaden i sidste ende smuldrer.

Hvad der er tilbage er en dreng og en pige, der virkelig ikke kender hinanden, og som finder ud af meget senere på de burde nok ikke have varet så længe.

I stedet bør din tilgang være at være dig selv hele tiden. Med dette mener jeg være din sande og bedste selv. Vær ikke bange for at afsløre begær, du måske ikke tror hun kan lide. Vær ikke bange for at sige ting, hun måske ikke ønsker at høre. Vær ikke bange for at vise hende alle dine ufuldkommenheder og sårbarheder.

En anden stor paradoks i livet er folk har mere respekt og hengivenhed for dem, der er mest ærlig og åben med dem, selv om de gør sig selv synes sårbar og svag ved at gøre det.

4. Lav hende til at grine

Humor er et af de mest attraktive kvaliteter en mand kan besidde. At være i stand til at gøre en kvinde latter er så stærkt i at have hende værdsætter hendes tid med dig.

Alle kvinder, og alle mænd for den sags skyld, vil have det sjovt i livet. Vi har alle prioriterer tingene i vores travle liv og kun ønsker at gøre plads til ting og mennesker, vi nyder.

Når en kvinde tænker om dig, du vil have hende til at tænke på at bruge tid med dig som værende en sjov tid. Du ønsker at sikre, at hun værdsætter din kostbare tid, og at hun gør plads i hendes travle tidsplan for at dele sin tid med dig.

Den bedste måde at gøre dette er at være sjov, flirtende og Fedtmule, når du to er sammen. De bedste måder at tjene hende til at grine er at legende drille hende om forskellige ting, for at være sarkastisk til tider, at groft overdriver, når fortælle historier og til at gøre grin med dig selv og andre mennesker.

Den del om dig selv er vigtigt, fordi du ønsker at vise hende du ikke er bange for at gøre dig selv ser dårligt, og at du ikke bare et ryk, der gør grin med andre mennesker.

Disse ting alle gøre for komedie guld. Du behøver ikke at være Chris Rock eller Chris Farley enten. Bare at have en enkel, sjov og legende tilgang vil være mere end nok.

Når hun tænker på dig, bør hun tænke på kun sjov, glad og spændende tanker. Kvinder sætter pris på mænd, der fremkalder disse følelser i dem. Efter alt, hvem ville ikke?

Bare være, at manden, der bringer det bedste frem i disse kvinder. Hvis du gør det, vil du blive belønnet med stor påskønnelse!

Foto kilder: askmen.com, quickmeme.com, tumblr.com, anarchyinthesandbox.com