Sådan får du et langdistanseforhold til at fungere (en eksperts 6 tip)

16 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Jeg har arbejdet med en række par, hvor én person måtte flytte for at tage et job, de ikke kunne finde lokalt. I andre tilfælde, par mødt på nettet og ikke var i stand til at flytte sammen. Marcia og Harvey kom til mig i en situation, der svarer til det første eksempel.

Da Harvey selskab blev erhvervet, mistede han sit job. Så blev han tilbudt et lukrativt job i hans drømme i Seattle. Efter ugers diskussion, besluttede de at han skulle tage det. Marcia sagde: ”Ændringen har været virkelig svært for os begge. Vi savner virkelig hinanden, selv om vi ved, det er bedst for Harvey og vores penge situation.”

load...

Holde et forhold levende og sundt, når man bor i samme hus er udfordrende nok. Men når par er adskilt af geografisk afstand, det lægger ekstra pres på forholdet.

Uanset om man partner havde til at flytte til en anden stat, eller du mødt på nettet og faldt i kærlighed, her er seks strategier til at hjælpe dig med at arbejde gennem nogle af The Kinks til håndtering af en lang-distance forhold.

1. Find en ny måde at se på situationen

Det er normalt at føle nødstedte om denne adskillelse. En måde at forvandle din negative udsigter er at omformulere situationen.

load...

Selvfølgelig er du nødt til at være frustrerede over adskillelsen, men prøv at holde din positivitet op.

Det vil sige, prøv at se den lange distance forhold i et positivt lys. Hvordan kan leve adskilt i en endelig mængde tid være gavnligt?

Marcia meldte dette ene: ”Det har gjort vores genforeninger mere sexet.” Hun sagde også, at hun glædede sig til at dekorere Seattle lejligheden.

De to af dem talte om at have mere tid til at gøre deres egne ting og ikke tage hinanden for givet. Harvey sagde hans nye stilling har været enorme for hans karriere. Prøv at komme med mindst tre fordele.

2. Har du ikke hemmeligheder fra hinanden

De to vigtigste forsvar mod jalousi, mistro, og paranoia er gennemsigtighed og inklusion. Del historier med din partner om de mennesker i dit liv. Må ikke udelade begivenheder eller interaktioner, simpelthen fordi de måske inspirere et stik af jalousi.

load...

Du vil både erfaring ensomhed og jalousi fra tid til anden, men at holde tingene fra hinanden, uanset hvor lille, vil gøre det værre.

Hver af jer vil opleve ensomhed fra tid til anden - det er naturligt. Men du kan holde dig fra at handle om det - og holde din partner fra bekymrende, at man vil - ved at afsløre dine følelser og giver masser af oplysninger om dit liv.

3. Kortlægge de parametre Sammen

Sætte sig ned sammen og definere parametrene og forventninger denne langdistance-arrangement. For hver af jer, hvad er dine bekymringer? Hvor ofte vil du besøge? Hvad med børnene? Er der indenlandske udstedelser (husstand vedligeholdelse, bil, økonomi, etc.), som kan kræve en ny handlingsplan?

Sammen regne ud, hvad forventningerne er for lange afstande arrangement. For eksempel behøver du besøge hinanden hver weekend?

Jeg opmuntrede Marcia og Harvey for at diskutere deres største forhold bekymringer med hinanden, bekymringer såsom intimitet, jalousi, og tillid. Det er vigtigt at få alt ud i det fri lige i starten, så du både kan begynde dette nye eventyr på lige fod.

4. Se fremad, og lave en plan

Spørg din partner: Hvor ser du os på et år? Hvad med fem år? Tal om, hvad hver enkelt af jer kan gøre, i forbindelse med at leve fra hinanden, som vil gøre denne fremtidsvision til virkelighed. Have fælles mål er en af ​​nøglerne til et lykkeligt forhold, og gør denne aktivitet subtilt minder hver enkelt af jer, at du arbejder som et team.

Diskuter ting som, hvor du ser dit forhold går i fem år, og sætte mål, du kan udrette sammen.

Bor i separate boliger betyder ikke, du er nødt til at føre separate liv, og har separate futures, ej heller at afstanden vil være permanent. Harvey indrømmede han havde problemer med denne ene. ”Når jeg forsøger at rage ind i fremtiden, jeg føler lammet.” Jeg foreslog, at han taler om, hvor han ønsker at forholdet til at være i fem år, ikke nødvendigvis de oplysninger om deres livssituation, og han fandt det nyttigt.

5. Etablere Daily Kontakt

Opsætning almindelig telefon, FaceTime eller Skype datoer. Det er forbløffende, hvor teknologien har bragt folk sammen. Kommuniker hver dag, mere end én gang, hvis det er muligt. Det er kritisk vigtigt, når to mennesker er ude af stand til at have fysisk intimitet, for at opretholde et følelsesmæssigt bånd.

Prøv at kommunikere mindst en gang om dagen, selv om det er at dele ting ligesom hvad du havde til frokost. Det vil gøre en forskel!

Selv hvis din partner er virkelig ikke en oplæser, finde måder at holde kontakten. Hvis hun hader at være på telefonen, så email, tekst, eller chatbesked hinanden. Del dine små sejre og frustrationer eller bare noget sjovt, der skete i løbet af dagen. Spørg om hinandens dag, og sørg for at støtte hinanden gennem de dårlige og gode dage. Få at vide, hvad en dag i livet af din partner ser ud.

6. Get Together i Person

Taler, videochat, og sende en mail er alle store. Men for at opretholde et romantisk forhold, du har brug for at gøre tid til at se hinanden ansigt til ansigt. Sammen gå over dit arbejde, familie og andre forpligtelser, og derefter planlægge tidspunkter, hvor du vil besøge. Det er også vigtigt for hver partner til at besøge den anden partner; hver person skal have mere end en verbal beskrivelse af den anden partners hjem, by og foretrukne hjemsøgt.

Teknologi giver os store fordele, men intet slår in-person kontakt. Opsætning af en rejse og meetup rutine, der virker for dig!

Også, når du kan se hinanden, finde kreative - og hyppige - måder at holde romantik går i dit forhold. Fordi Marcia er en lærer, var det let for de to af dem til at planlægge ture til Seattle. ”Men han har til at komme her, også nogle gange” sagde hun, ”fordi børnene savner ham.”

Det er muligt at trives i en lang distance forhold!

Marcia og Harvey har haft Skype sessioner med mig i et halvt år. Harvey forbinder fra Seattle og Marcia fra Chicago. Selvom jalousi og ensomhed var, i første omgang, de to største udfordringer for dem, de har lært til tekst og videochatte med hinanden næsten dagligt og omfatter den anden i regelmæssige detaljer i livet.

De diskuterer ofte, at dette er en midlertidig situation, og Harvey arbejder på at overtale sin nuværende selskab til at flytte ham til Chicago. Marcia har været vidne hendes venner og voksne børn oftere så godt, som holder hende travlt. Hun kom selv et motionscenter for første gang nogensinde, og spiller tennis i en kvinders liga.

Vi ved alle, det kan være en udfordring at få de lokale relationer arbejde, så har miles mellem dig og din partner kan oprette yderligere belastninger. Mit råd er ikke at glemme de små ting. Når du ser en sjov citat, tegneserier, eller historie, så send det til din partner. Fortsæt med at gøre hinanden grine, selvom du ikke er ansigt til ansigt. Mind jer selv, hvorfor du var tiltrukket af hinanden i første omgang. Og, selvfølgelig, nu og derefter skrive din partner kærlighedsbreve som du kan sende via mail. De er den perfekte måde at lade den anden person vide, at du tænker på dem.

Foto kilder: manrepeller.com , connect-bridgeport.com , communitychaplainservices.org , lovemybrit.com