Sådan får du succes med vores tid - 7 eksperttips

22 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Vores hjemmeside er en gratis online-ressource, der tilbyder værdifulde indhold og sammenligning tjenester til brugere. For at holde denne ressource 100% gratis, modtager vi kompensation fra mange af de tilbud, der er anført på webstedet. Sammen med centrale anmeldelse faktorer, kan en sådan erstatning påvirke, hvordan og hvor produkterne vises på tværs af webstedet (herunder for eksempel den rækkefølge, som de vises). Vores hjemmeside omfatter ikke hele universet af tilgængelige tilbud. Redaktionelle meningstilkendegivelser på sitet er strengt vores egne og er ikke givet, som blev godkendt, eller godkendt af annoncører.

Annoncør Disclosure

Sådan lykkes på OurTime - 7 Ekspert Tips

Hvis du skriver det første, der kommer til dit sind, vil du sandsynligvis fortryde det, når du går til at se på din profil senere. Så vil du ende med at spilde tid, fordi du bliver nødt til at omskrive alt. Når du tilmelder dig, bruge et par minutter, i det mindste, tænker over, hvem du er og hvad du ønsker, og de bedste svar vil komme ud naturligt.

load...

2. Vær ærlig, Specifik & kortfattet i dine beskrivelser

Undersøgelser viser, at næsten halvdelen af online daters overdrive eller flad-out løgn på deres profiler - ikke være en af disse mennesker. Det betyder ikke hjælpe dig ud på nogen måde. Du vil ende med at skade nogen, og du kan ikke holde op det løgn for evigt. Forestil dig, hvordan du ville have det, hvis du blev interesseret i en kamp blot for at finde ud af de løj om deres erhverv, familieliv, eller interesser.

Ud over at være sandfærdig, du ønsker at være specifik, som vil hjælpe dig med at skille sig ud fra mængden. Må ikke bare sige, hvad du gerne gøre - sige, hvorfor du gerne gøre disse ting. For eksempel: ”Jeg har altid elsket fiskeri, fordi mig og min bedstefar ville gøre det hver søndag.” Pas på ikke at vandre på, selv om, fordi du risikerer at miste folks opmærksomhed.

load...

3. Upload et Forskellige Billeder

Variation er livets krydderi, som de siger, så de mere unikke billeder, du kan inkludere i din profil, jo bedre. På meget minimum have én headshot, en full-body skud, og en handling skud (fx du deltager i en hobby eller kæle med et kæledyr). På den måde kan folk se dit ansigt, din silhuet, og hvad dine lidenskaber er.

Standarden forslag til din profil er en af ​​dit ansigt, en af ​​din figur, og en af ​​jer gør noget aktivt.

Tilføjelse af en vigtigste profilfoto vil få dig eksponentielt mere opmærksomhed - bare tænk på hvor meget opmærksomhed du får ved at tilføje en håndfuld forskellige billeder. Du kan endda uploade fotos fra Facebook, så det er nemt at opdatere din profil med dine foretrukne billeder.

load...

4. Søg efter Kampe på egen hånd

OurTime udvælger potentielle datoer for dig, men du kan øge dine chancer for at finde den eneste ene ved at gøre nogle browsing på egen hånd. Jeg mener, hvorfor ikke, vel? Det er sjovt, det er nemt, og det er helt tilpasselig. Du kan søge efter køn, aldersgruppe, postnummer, aktivitet, nye medlemmer, medlemmer, der er online, brugernavn, nøgleord, samt ved Hvem har set din profil, favoriseret dig, kunne lide et foto, flirtet med dig, eller sendt dig en gave.

Online dating er så praktisk, at du slags kan gøre det på autopilot, men glem ikke at tage rattet i ny og næ. Det fører os til vores næste tip:

5. Start Kontakt

Tag en chance i ny og næ, og sende den første besked til en kamp i stedet for at vente for dem at gøre det. De vil elske initiativet, og du vil føle så stolt af dig selv. Selv hvis du er genert, ligesom jeg, du har lært at være sårbar og sætte dig selv derude i dating og relationer til tider. Det er den eneste måde, du vil virkelig forbinde med nogen.

Tage sagen i dine egne hænder, såsom at sende en person den første besked, vil øge dine chancer for at finde et godt match.

Start af kontakt kan også komme i form af visning profiler, som foretrukken medlemmer, liking fotos, og sende flirter og virtuelle gaver. Din knuse vil se, at du har gjort det, og måske det vil opmuntre ham eller hende til at sende dig en besked.

6. Skriv Unikke Beskeder, Ikke Copycat Ones

Apropos initiere kontakt, hvis du kommer til at sende den første besked til en kamp, skal du sørge for det er helt anderledes end noget andet først besked, du har sendt. Det er det rigtige at gøre, og du er mere tilbøjelige til at få et svar, hvis du ikke lyde som en brudt post.

Henvisning noget fra deres profil, der fanger øjet og er unikt for dem (f.eks de frivilligt på en hjemløse husly i weekenden). De vil sætte pris på dig for faktisk læser deres profil og bringe op en detalje fra det i meddelelsen. Det kunne være noget så simpelt som ”Hey, jeg har bemærket, du kan lide frivilligt arbejde så godt. Hvad er dit foretrukne velgørenhed for at hjælpe?”

7. Download App til endnu mere komfort

OurTime gratis app gør dating-processen endnu nemmere.

OurTime er tilgængelig gratis via iTunes og Google Play, så du virkelig bør overveje at downloade app'en.

Med det kan du finde datoer, uanset hvor du er, eller hvad du laver.

Ridning i bussen til at arbejde? Du kan stadig gennemse singler. På linje på Starbucks? Du kan stadig redigere din profil. Gåture med hunden? Du kan stadig flirte online.

At have en drink på en bar? Du kan stadig besvare beskeder. Du får billedet, men pointen er at udnytte den mobile og desktop-versionen vil gøre underværker for dig.

Med disse tips, vil du opfylder alle dine mål On OurTime

Online dating har forbedret vores liv på så mange måder, og det bare bliver bedre og bedre og bedre. Men det betyder ikke, du skal ikke gøre alt, hvad du kan for at tiltrække opmærksomhed og opfylde dine forhold mål. Det er allerede problemfri sejlads på OurTime, og du får dig selv et skridt nærmere dette ideal kamp ved at få mere involveret, også.