Sådan får du et sundt forhold til lang afstand - (10 nemme tip)

18 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Langdistance-relationer er fyldt med både unikke udfordringer og særlige muligheder for nærhed og tilslutning. Den tid og rum, der kommer med langdistance-relationer kan være en velsignelse og en forbandelse for jeres forhold. Møde hinandens behov kan være sværere, når du er ude af stand til at være sammen i-person, men forskning finder, at langdistance-relationer kan føre til øget intimitet og mere meningsfulde interaktioner.

På trods af tvungen tid fra hinanden og logistiske barrierer, kan din langdistance-romantik trives med forsætlige handlinger, realistiske forventninger og kommunikationsstrategier. Her er 10 tips til at dyrke og holde en sund langdistance-forhold:

1. Opsæt kommunikationsmønstre & Forventninger tidligt

Tal med din partner om, hvordan du gerne vil kommunikere, når du er fra hinanden. Overvej, hvor ofte du forventer at kommunikere, hvordan du vil kommunikere, og hvor meget kommunikation du gerne vil have.

load...

Finde ud af, hvor meget kommunikation du og din partner ønsker hver dag, uge ​​eller måned.

Selv om det er vigtigt at sikre, at du ikke er limet til din telefon i timevis dag efter dag og forsømme andre områder af dit liv, er det lige så vigtigt at prioritere kommunikation med din partner og forblive engageret i at være i regelmæssig kontakt. Det er naturligt at have til at være kreativ med timingen, især hvis du er placeret i forskellige tidszoner. Det vigtigste er at gøre en reel indsats for at holde forbindelsen går strongby hjælp rigelig høj kvalitet kommunikation.

load...

2. Udnyt Teknologi

FaceTime, Skype, og andre former for videochat give dig muligheder for visuelt forbinder og gå på virtuelle datoer, gør din kommunikation mere ligner ansigt-til-ansigt tid. På trods af video-chat synes akavet eller upålidelig for de fleste mennesker i første omgang, disse har teknologiske fremskridt gjort underværker for langdistance-relationer som helhed.

Tekster, e-mails og telefonopkald er stadig nyttige og nødvendige kommunikationsværktøjer, men vær opmærksom på potentielle misforståelser, når kommunikation metoder mangler kropssprog og verbale signaler. Gem dine vigtige og seriøse samtaler til video kommunikation eller, endnu bedre, i-personers besøg.

3. Set & Aftal Grundregler

Det tjener dig godt til at definere dit forhold samt forventninger til tid sammen og tid fra hinanden. Vær åben om, hvordan du vil håndtere besøg (Hvor? Hvornår? Hvor ofte? Hvordan vil finanser og rejser håndteres?), Og er enige om at se hinanden så meget som muligt på trods af begrænsninger såsom tid og penge.

load...

Det er vigtigt at indstille grundregler og grænser for din lange distance forhold, såsom hvor ofte du vil besøge, og hvordan økonomien vil blive håndteret.

Også sætte klare grænser omkring din romantiske engagement, og sikre, at du er på samme side om din definition af snyd, administrerende afholdenhed, og holde tingene sexet, hvis dit forhold er monogame.

4. Vær ærlig, autentisk & Transparent

Afstand lettere kan give dig mulighed for at skjule dele af dit liv, personlighed, svagheder og muligheder. Men det er vigtigt at være reelle, som du fortsætter med at udvikle dit forhold.

At være dit sande jeg, vil hjælpe dig med at sikre du er en god pasform og virkelig kender hinanden. Det betyder også at tale op om følelser, at være åben med dine bekymringer, og udtrykke interesse.

5. Håndtag Konflikt modent

Manglende hinanden, har store huller af tid i mellem besøg, og uundgåelige dagligdags stressfaktorer kan alle bære dig ud og forårsage irritabilitet, spændinger og elendighed. Mens de udfordringer langdistance kan skabe konflikt i dit forhold, husk du er på samme hold, og være indstillet på at udnytte sunde kommunikationsstrategier under konflikt. Må ikke lange ud, smide vrede raserianfald, eller tildele skylden uden at tage ansvar.

Uundgåeligt, vil der være stress, men prøv at håndtere konflikter i en moden, rolig måde.

Også, gå MIA, hvilket giver den tavse behandling, ignorerer din partner, eller spiller spil (ligesom hængende op eller ikke at tage telefonen) for at beskytte dit hjerte, når du er ked af det eller i konflikt kan forårsage betydelige skader på dit forhold. I stedet kommunikerer om dine følelser, udtrykke dine behov, sat i reel indsats for problemløsning og kommer sammen igen, og forsvinder ikke uden avanceret kommunikation.

6. Find måder at dele Oplevelser & Show Kærlighed Selv når Bortset

At se de samme film, ser de samme tv-shows, og lytte til den samme musik kan føre til interessante, sjove og dynamiske samtaler og limning erfaringer. Planlæg en video dato nat, finde kreative måder at udtrykke kærlighed, omsorg og beundring, og være gennemsigtig i at dele dig selv med din partner.

Skriv din partner et brev, dele billeder, og sende overraskelse pleje pakker. Vær sikker på at du handler på måder, der holder kærligheden i live, bekræfter dit engagement til hinanden, og avle følelsesmæssig sikkerhed.

7. Pas på dig selv

Og gør ikke din partner hele din eksistens. Missing din partner canmake du spendevery vågne minut på telefonen sammen. Men forsømme dit eget liv (venner, familie, arbejde, forpligtelser, motion, personlige interesser, hobbyer, osv) er en opskrift på katastrofe og kun lægger pres på dit forhold til at opfylde alle dine behov, hvilket er umuligt.

Husk at afsætte tid til at gøre ting, du elsker og tilbringe tid sammen med folk, der ikke din partner.

Administrer afstanden ved at investere i dig selv og dit eget liv og tage sig godt af dig selv - både for dig selv og af hensyn til dit forhold. Forpligte sig til at have et liv, hvor du bor til fullestinstead af ønsker tid ville fremskynde, så du kan se din partner igen. Lav hver dag tæller ved at afbalancere dine forhold mål med dine personlige mål, hvilket gør mest muligt ud af din distance og tid fra hinanden, og lære at være OK med at være alene.

8. Trust, Trust, Trust din partner

Tillid, tillid, tillid til din partner - mens bemærke, hvis noget ikke føles rigtigt. En lang-distance forhold kan ikke fungere uden tillid. Håbet er, at ved at få at vide, din partner, deling om jeres liv, og planlægning ordinær tid for tilslutning og kommunikation, vil du blive mere og mere sikker i tillidsfuld din partner og styrken af ​​dit forhold.

Selv om det er vigtigt at have tillid til hinanden, er det lige så vigtigt at have tillid til din tarm og være opmærksomme, hvis noget føles slukket. Du kan opleve øjeblikke af usikkerhed og jalousi, som er naturlig, men hvis du føler du bliver løjet for , eller hvis din partner handler i utroværdige måder, er det vigtigt at være opmærksom og genoverveje dit forhold.

9. Giv din partner Space

Afstand og tid fra hinanden vil skabe naturlige muligheder for plads. Forstå det vil tage tid at finde den rette balance af samvær og adskilthed, så vær tålmodig med din partner og give plads til selvstændighed.

Rummet kan være godt for et forhold, så lad din partner funktion i hans eller hendes eget liv uden at føle usikre om det.

Det er vigtigt at give din partner til at have plads og funktion i hans eller hendes eget liv uden dig følelsen jaloux, usikker, eller rethaverisk. Stop dig selv fra fantatiske kontrollere din partners sociale medier konti og handle på måder, der fremmer jalousi.

10. Planlægge besøg

Men du behøver ikke lægge for meget pres på hvert besøg bliver perfekt. Den distance og tid fra hinanden vil være mere tåleligt, hvis du er begejstret for konkrete planer og har en klar fornemmelse af, hvornår du vil se hinanden næste, og når den lange distance del af dit forhold vil ende. Også forstå verdslige og / eller kedelige opgaver, såsom indkøb og tøjvask, kan være en del af dine besøg. Disse aktiviteter er en naturlig del af livet og couplehood samt gode muligheder for at se, hvor godt du klikker og arbejde sammen.

Besøg kan også fyldes med søvnmangel fra rejser, andre arbejde eller skole forpligtelser, og klemme i tid med venner og familie, så gå ind i hvert besøg med et realistisk billede af, hvordan din tid vil blive brugt. Arbejdet med at indarbejde hinanden i jeres liv under besøg (ved at gøre normale par aktiviteter), og gøre en indsats for at få mest ud af din tid sammen ved at planlægge særlige datoer for at se frem til.

Langdistance-relationer Kræv Arbejde, men de kan være det værd

At være både tilfredsstillende og vedvarende, langdistance-relationer kræver engagement, kommunikation, tålmodighed, respekt og tillid. Være taknemmelig for den tid du har sammen, og den indsats, du både ibrugtagning gøre dit forhold langvarig, og kender udfordringerne i lang afstand er det værd, hvis dit forhold bringer dig kærlighed og lykke.