Sådan flørter du med en pige (8 effektive tip fra en rigtig kvinde)

1 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

De fleste piger vil fortælle dig, at de ønsker at falde i kærlighed med deres bedste ven. Så hvorfor så mange fyre få fanget i ”ven zone”, hvor tiltrækning er næsten umuligt? Sandsynligvis fordi de ikke ved, hvordan at være rart , mens vise romantisk interesse.

Nice guys behøver ikke at slutte sidst, hvis de ved, hvordan man kan flirte, så her er 8ways med held charme en pige:

1. Do not Get Inside Your Head og Make Yourself Nervøs

Dating er svært, fordi du aldrig vide med sikkerhed, hvad den anden person tænker eller føler. Er hun kan lide dig? Er hun have det sjovt? Stop spørgsmålstegn hende og tvivle dig selv. Mens du forsøger at regne ud, hvad hun tænker, hun se dig trække sig fra det øjeblik. Det fører hende til believethat du ikke rigtig lide hende.

load...

Husk piger canfeel usikker, også. I stedet for at komme for meget i dit hoved, focusyour opmærksomhed på at kende hende. Thiswill gøre hende føle sig bekymrede sig om, mens beroligende dine selvbevidste nerver.

2. Just Ask hende ud - og ikke Antag Hun vil sige nej

Hvis du ønsker at gå ud med hende, spørge hende ud - selvom du tror hun vil sige no.Who kender, kunne du være forkert.

En af myclients fortalte mig, han ikke ville spørge en pige på en anden dato, fordi han troede, hun ikke var interesseret. Han kun spurgte hende ud, fordi jeg fortalte ham at, og de havde en stor tid.

Lektionen: Med mindre en pige har flade ud vendte dig ned, bør du altid tage en chance på kærlighed andask hende ud.

load...

3. Gør hende tiltrukket af dig med dit kropssprog

Du kan oprette kemi med din krop language.The enkle handling dvælende øjenkontakt eller børste sit hår ud af hendes facewill trække hende ind i dig.

Fysisk nærhed ikke kun viser din romantiske interesse i en pige, det skaber også intimitet og kemi.

Bo tæt på hende, men respektfuldt. Målet er overbevist ikke uhyggeligt. Prod forsigtigt hendes personlige rum og se, hvordan hun reagerer. Sæt din arm på ryggen af ​​sin stol, læne ind i hende, røre ved hendes arm, skulder eller knæ, og holde hendes hånd, mens du går. Og helt sikkert kysse hende farvel.

4. Practice Sunde Boundaries

Det er yderst attraktiv, når en fyr er opmærksom på, hvad en pige kan lide (og ikke kan lide) og derefter opfører sig i overensstemmelse hermed. På bagsiden, det er en enorm turn-off, hvis du ignorerer hendes grænser og hele tiden skubbe på noget, hun saidshe ikke kunne lide eller ønsker.

load...

Altid notere hendes interesse niveau. Du bør ikke holde taler om noget, hun synes ikke at bekymre sig om. Du skal dog ikke finde sig i dårlig opførsel fra her.You kan vise tillid ved roligt at udtrykke dine egne behov og ønsker.

5. Vis hvem du virkelig er, ikke hvem du ønsker at være

Viser off, siger linjer, og forsøger alt for hårdt er alle utiltalende fejl, at fyre gør. Det er betterif du lader en womandiscover ting om dig naturligt.

I stedet for at prale om dig selv, lad din date opdage din gode kvaliteter mere økologisk.

I løbet af din tid sammen, i stedet for at fortælle hende alle de gode ting ved dig selv, vise hende de store ting om dig med dine handlinger. Hvis du er goofy, vil der komme på tværs i den måde, du joke med hende. Hvis du er både i gamle film, overraske hende en dag ved at tage hende til en drive-in, der er at have en klassisk film maraton. Pointen er at gøre i stedet for at sige.

6. Giv Specifikke, Meningsfulde Komplimenter til Hendes

Ægte smiger går en lang vej. Det betyder ikke, at tilbyde hende en generisk linje - hun sikkert hørt dem alle. I stedet kan du gøre din kompliment mere speciel og meningsfuld simpelthen ved at være opmærksom.

Hver pige ønsker at føle sig smuk. Læg mærke til, hvad hun lægger en stor indsats i, uanset om det er tøj, makeup, tilbehør eller hår, og genkende disse oplysninger. Værdsætter, hvad hun værdier, men også være ærlig. Når du anerkender de ting, du virkelig kan lide ved hende, vil du få hende til at føle sig værdsat.

7. Prøv ikke at kapre Samtale

Hijacking samtalen ved at afbryde hende, er yderst uhøfligt. Så kigger rundt i lokalet, mens hun taler eller ikke at huske ting, hun fortæller dig. Dette kan kommunikerer, at du kun bekymrer sig om dig selv.

Når du afbryder en kvinde, mens hun taler eller ikke lade hende få et ord i kantvis, det er et turn-off.

Du ønsker samtalen til at handle om jer begge, ikke bare yourself.Ask spørgsmål og opfølgende spørgsmål for at vise du betaler opmærksomhed.

8. Hold dine tekster kort og søde

Hold dine tekster korte, og kun sende sjov, sweetmessages, der viser hende, at du tænker på hende. Og ikke sende hendes seksuelle tekster medmindre hun indleder. Det er ikke flirtende - det er trængende i bedste og utryg i værste fald. Selv hvis hun ikke indlede, holde det respektfuldt.

Nu Go Get Your Flirt On!

Flirting undertiden føles som en risiko; du sætte dig selv ud therebyadmitting til en anden person, at du er tiltrukket. Det kan være nervepirrende, men det er hvordan du får dig en dato.

Hvis du har et crush, men føler tøvende om at gøre dine ønsker kendt, spørg bare dig selv ”Hvad er det værste, der kunne ske?” Det værste ville være, hvis du aldrig komme til at gå ud med hende, fordi du aldrig prøvet. Så vær modig, vise hende du kan lide hende, og antage, at du kommer til at få pigen. Du er hvad du tror du er. Hvis du tror, ​​at hun vil kunne lide dig, så hun sandsynligvis vil.