Sådan forbedres dit ægteskab

5 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Lad os se det i øjnene, gutter. Nogle gange føles det som en succes, når vi kan få en samtale med tre sætninger med konen uden at det udvikler sig til et skænderi. Det er overflødigt at sige, det er ikke optimalt.

Jeg ved. Du vil hellere holde nåle i øjnene end at sidde ned og forsøge at diskutere ting med hende. Taler om ”følelser” og ”behov” er bare kode for at lade hende rippe dig en ny i den pæneste slags måde, og hun har altid en måde at køre dig nøgen gennem stikkende spidsrod af skam.

load...

Den livsstil og familie ting, du har at gå er temmelig komfortabel, forholdet har en masse fantastiske øjeblikke og din kone er virkelig en stor dame. Hun synes ikke at få at du er nødt til at sætte i nogle ekstra timer på arbejdet, når du klatre op ad stigen, eller at du kan se de fyre en gang om ugen og stadig være vild med hende.

Eller måske er du bare alt for hunde-træt, når du kommer hjem at jage børnene rundt, smide i en belastning af vasketøj eller få aftensmad i gang, før hun ankommer.

De store ting er stor, men de irriterende små detaljer holde snuble dig op. Du ønsker at gøre din ægteskab bedre igen, men du er bange for, at tale har lige så meget potentiale for at gøre tingene værre.

load...

Desuden, hvis et ord i din mandig stemme kommer ud for barsk, højt eller blasfemisk for din fine blomst, hun er tilbøjelige til at have endnu en grund til at være gal - eller værre, såret.

Hvis du ønsker at forbedre dit ægteskab, du har brug for at foregribe ”snakken” med et strategisk angreb.

1. Må ikke fortælle hende, vise hende.

Du ved, hvad hun vil og behov, og du ved, hvilke knapper du presser for at forstyrre hende til tider (utilsigtet, naturligvis). Du ved, du er nødt til at begynde at handle mere som hendes ideelle mand, men du ønsker ikke at give hende al den magt.

Bare rolig, den mand, hun ønsker, er en stærk, beslutsom og fast, men retfærdig leder.

2. Lad os gå igennem en typisk dag:

Hvis du får op først, kysse hende på kinden og hviske nogle ord om kærlighed i hendes øre. Før den første blade til arbejde, sætte dine arme omkring hendes talje og dele nogle af de ting, du måske har stået på på arbejde i dag, ansigt til ansigt i en meget up-close-and-personlig måde.

load...

Send en kort tekst til hendes midt på formiddagen og spørger hende, hvordan hendes dag går. Ring til hende ved frokosttid og tekst igen om eftermiddagen. Det kys, to tekster og et opkald vil tage omkring to eller tre minutter ud af din dag. Hun er det værd, og en glad kone er værd for dig, også.

Hvis du ikke forlader arbejde kl 5 skarpe, kalder hende og give hende nogle detaljer. Når du kommer hjem, finde hende, hvor hun er i huset og give hende et knus og en reel kys. Hvis huset ser rent og der er en stor lugt kommer fra køkkenet, lad hende vide. Hun vil være glade for, at du bemærket.

Da hun kalder familien til bordet til middag, drop alt og gå! Når du kommer op fra middag, gøre en lille opgave. Ryd bordet, skylles pladerne og indlæse opvaskemaskinen. Det tager kun tre minutter.

Vis anerkendelse og ægte forståelse for, hvad hun gør, og gøre noget for at lette hendes belastning. Disse små håndbevægelser tager blot sekunder eller minutter af din tid, men de er enorme i hendes øjne. Være en junior partner i hendes side af verden.

Hvis hun opdager din øget samspil og engagement (og hun vil), så hun kommer til at spørge dig, hvad der er op. Hun kan spørge, hvis du ønsker nye golfklubber, en aften i byen med gutterne eller endda en ny bil.

Må ikke begynde at tale endnu. Bare fortælle hende, at du er en heldig mand, og du ved det.

”Pas på de små ting og den

store ting vil tage sig af sig selv.”

3. Pillow snak.

Når børnene er gemt i, og huset er i fred, spørge hende, om hun ønsker at smutte i seng lidt tidligt med dig. Giv hende hele ni værfter, herunder musik og et glas vin.

Efter griner og kærlig, er det et godt tidspunkt at have en meget målrettet hjerte-til-hjerte, blandet med søde små kys og varme knus. Hun vil føle den kærlighed og modtagelig for dit lederskab og ideer.

Prøv ikke at lade dette blive en to-vejs samtale så meget som muligt. Det bør være en monolog fra dig til hende.

Du kommer ikke til at løse alle problemerne i verden i en nat, men du kommer til at forsøde stemningen i dit forhold.

Ligesom Superman bøje brudt skinne tilbage på plads, før toget ankommer, vil du sætte løbet af din individuelle liv tilbage på parallelle spor, der kan tillade Deres fælles forhold til at vende tilbage til en stabil sti, der arbejder i kor.

Løs en af ​​hendes tilbagevendende stressende spørgsmål først, og derefter få hende til at forstå en vigtig ting om, hvordan dit liv fungerer. De spørgsmål kunne være en million forskellige ting.

Hun kan fortælle dig, at der stadig er en masse flere nætter, der skal fastsættes også, men ikke forsøge at gøre for meget. Tag et skridt ad gangen, og få hende ombord.

Mens hun er i efterglød af en romantisk mellemspil, gøre noget for dig selv, også. Lige nu hun føler, at du er en goodhearted og velmenende mand, så forklare hende, hvorfor der søndag morgen golfspil er så vigtigt for dig, eller hvorfor det er vigtigt for hende og børnene for dig at få de ekstra timer ind på arbejde lige nu.

Du kunne gå på kompromis med golf hver anden søndag, hvis du har til og forsøge at komme hjem lidt tidligere fra kontoret, eller i det mindste opkald. Bare sørg for hun ved, at hun er nummer et prioritet i dit liv, selvom dit liv skal omfatte tid til nogle andre ting, også.

Faktum er, at de to største ting, der kan forårsage spændinger i et ægteskab er faktisk små forhindringer: hendes følelsesmæssige stress og dit aftagende opmærksomhed.

Hun er ikke rigtig vred på dig hele tiden. Hendes sikring bare bliver kort, når hun har så mange ting at beskæftige sig med, og det virker som om du ikke er altid klar til at læne sig op ad, når hun har brug for dig.

Lysere hendes belastning, hjælpe hende at organisere tingene så de er overskuelige, lindre hendes stress følelsesmæssigt og fysisk, og være en konstant, beroligende og pålidelig tilstedeværelse i hendes liv.