Sådan forvandles et one-night stand til et forhold

7 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Første datoer. Vi elsker dem. Vi hader dem. Vi elsker dem, fordi de kan være en spændende oplevelse. Den første dato har potentiale til at være den sidste gang, vi nogensinde bliver nødt til at uddrive vores dating netto, Søger byttet af at sige, ”Der er masser af fisk i havet.”

Nogle velmenende ven har sagt dette til dig på et tidspunkt, som regel, når du lider gennem en breakup.

På den anden side, hader vi første datoer, fordi de har potentiale til at være katastrofale. Du kan blive en glat operatør, men det betyder ikke fritager dig fra at falde på dit ansigt i midten af ​​fortovet eller spilde en drink på middag.

load...

I det mindste, kan du helt kan ikke lide den person, og spilde en ganske god fredag aften. Ikke desto mindre, vi udholde de intense følelser og drastiske frygt, der går forud første datoer, fordi de kunne meget vel markere begyndelsen på et varigt forhold.

Men det er ikke ualmindeligt, at en første date til også føre til sex. Mange gange alkohol er forbrugt, ofte til overskud, hvilket kan resultere i en seksuel støder du ellers ville have udskudt. Andre gange, ren dyr magnetisme tager over. Et minut du spiller en uskyldig omgang, og det næste øjeblik du og din date er på vej til sækken for nogle abe forretning.

load...

Først dato sex kan også skyldes en vidunderlig aften fyldt med stor samtale og hvad der synes at være en reel forbindelse.

Hvis du har fundet dig selv i knibe spekulerer på, hvad man skal gøre efter sex på første date, frygt ikke. Hvis begge parter er villige til at fortsætte med at se hinanden efter den første seksuelle møde, at følge nogle enkle forslag vil hjælpe med at flytte forholdet i en positiv retning.

1. Ingen sex.... I hvert fald for nu.

Enige om at afholde sig for en fastsat periode, og mødes på offentlige steder. Tag dig tid til at komme til at kende den anden person. Har du holde lignende værdier? Har du deler fælles mål og interesser?

Besvarelse af sådanne spørgsmål er den eneste måde, du nogensinde vil være sikker på at du er et godt match. Husk, sex er kun en lille del af et romantisk forhold. Når syde fizzles - og det vil - hvad vil blive overladt til at indtage sin plads? Hvis det ikke er noget af stoffet, behøver du ikke en chance.

load...

”Nøglerne til at dreje en one-night stand i en

virkelige forhold er autenticitet, modenhed,

gensidig respekt og en forpligtelse til

smedning en reel forbindelse.”

2. Kast dig ud i aktiviteter, du både nyde.

Gå i kirke sammen, spille en omgang tennis eller gå til en koncert. Bejlen er en meget vigtig del af den naturlige udvikling af enhver romantisk forhold. Bare fordi du havde første date sex betyder ikke, du kan ikke nyde de andre spændende elementer i et nyt forhold.

3. Kommuniker.

Tal om dine følelser, da de vedrører have sex på første date. Klart definere, hvad dine forventninger er fremadrettet. Diskuter dine åndelige overbevisning, dine mærkelige vaner og særheder, eller din foretrukne grøntsager - uanset hvad, bare snakke! Når det kommer til parforhold, regler kommunikation nationen. Hvis du ikke kan tale, gå en tur. To mennesker er ude af stand til at engagere sig i meningsfuld samtale er dødsdømt fra starten.

4. Find sammen med familie og venner.

Indføre din fyr eller gal på de vigtige mennesker i dit liv og være villig til at acceptere feedback. Venner og familie vil være i stand til at tage til efterretning af eventuelle røde flag din forelskelse har blindet dig til. På dette stadium, en objektiv perspektiv er afgørende, og vil hjælpe dig med at afgøre, om du har hooked op med nogen værd at holde.

5. Nyd rejsen.

Du må ikke slå dig op. Mens de fleste mænd ikke vil føle en følelse af skyld efter sex på første date, kvinder gør ofte. Damer, øgenavne er et no-no. Giv dig selv en pause. Du er menneske - ikke en tøs, tramp eller anden nedsættende titel, du har knyttet til din oplevelse. Du er en smuk, umagen værd, vidunderlig kvinde. Huske på, at!

En nylig meningsmåling foretaget af Match.com afslørede mere end 35 procent af gifte eller monogame par begyndte deres forhold til sex på første date. Der er bogstaveligt talt hundredvis af tusindvis af glade og hengivne ægtepar, der startede deres forhold mellem arkene. Du kunne blive en af dem!

Nøglerne til at dreje en one-night stand til en reel sammenhæng er autenticitet, modenhed, gensidig respekt og et tilsagn om at oprette en reel forbindelse. Må ikke antage, bare fordi du havde sex på første date, forholdet er dødsdømt.

Giv denne person den samme form for overvejelse, du ville enhver anden, og nærme sig situationen med begejstring. Desuden, hvis denne ene ikke virker, er der masser af fisk i havet!