Sådan håndteres afvisning (8 afprøvede og testede trin)

24 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Medmindre du giftede din high school kæreste og lever lykkeligt, er det sandsynligt, du har oplevet din rimelig andel af afvisninger. At blive elsket og accepteret, er et grundlæggende menneskeligt behov, så når vi bliver afvist, det gør ondt som ind i helvede.

Men hvor i dit liv vil du lære at håndtere afvisning sundt? Ved at feje hjertesorg under gulvtæppet, er du indstilling dig op for problemer. Uden ordentlig heling, kan du finde dig selv at sætte op barrierer for at undgå fremtidig afvisning, fordi du ikke ved, hvordan man skal håndtere det, som kan påvirke kvaliteten af ​​dine fremtidige relationer.

load...

Her er otte tips til at ikke kun hjælpe dig med at hoppe tilbage fra afvisning, men at også hjælpe dig med at lære af processen og lykkes i din næste romantisk affære:

1. Accepter Reality

Du er blevet afvist. I første omgang, kan du være i benægtelse. Sikkert, har din date lavet en fejl og ikke klar over, hvor stor du er. Du kan vente på det øjeblik at passere, tvinge din date til at tale med dig, eller forsøge at overbevise ham eller hende om fejlen i deres dom. Så du er klar over afvisningen er reel, og af grunde, du måske eller måske ikke helt forstår, er din date ikke ønsker at være sammen med dig.

load...

Accept, at uanset hvad du havde virkelig over, er det første skridt til healing og genopbygge dig selv. Det er tid til at give op, hvad du ikke kan kontrollere, og begynde at fokusere på, hvad du kan.

2. Mærk Føles

Giv dig selv lov til at være ked af det, vred og såret, og giv dig selv lov til at græde øjnene ud og svælge. Lad dig sørge over tabet du lider. Erkend, at du er kun et menneske, og at det er OK at føle smerte, selvom det er ubehageligt. Mærk alle føler, og oplever dine følelser fuldt.

Må ikke føler sig dårligt om at tage noget tid til at græde og svælge - det er godt at få dine følelser ud i stedet for at aftapning dem op.

At tillade dig selv at føle, hvad du føler er en vigtig fase i behandlingen med afvisning. Selvom det kan være lettere at flaske den op og fortsætte som sædvanlig, hvis du ikke giver dine følelser deres sendetid i det øjeblik, er der en god chance for at de vil sive ud senere i mindre sunde måder og bide dig i røven.

load...

3. Vær god ved dig selv

Det er svært ikke at tage afvisning personligt og hoppe til selvkritik og manglende selvtillid. Det føles som om du ikke er god nok. Hvad du glemmer er den anden person kan have afvist dig for et væld af grunde - hvoraf mange kunne være noget at gøre med dig. De kan have at gøre med personlig bagage, udfordringer, og frygter, at du aldrig helt forstår.

Du har masser af muligheder senere at analysere og reflektere, men når du er rå og ondt, gå let. I stedet for at straffe dig selv, forkæle dig selv, som du ville behandle en anden person i samme situation som dig: med mildhed, medfølelse og følsomhed. Det gør ikke ondt at minde dig selv, at du ikke ønsker at være sammen med nogen, der ikke ønsker at være sammen med dig alligevel. Du har mere selvrespekt end det. Hvis det skal være så vil det blive. Fokus på dig.

4. Få support

Det er tid til at trække på styrken af venner og familie. Afvisning kan føle sig ensomme, så det er det perfekte tidspunkt at genskabe kontakten med de folk, der har din ryg. Rally al den kærlighed og støtte, du har brug for at bære dig gennem denne svære tid.

Du vil sandsynligvis hjælpe dine venner, hvis de var på vej gennem en hård tid, så er du velkommen til at nå ud til dem, når rollerne er byttet om.

Send tekster, har telefonopkald, gå til kaffe og gåture, og græde på deres omgange. Vær ikke bange for at bede om hjælp. Du ville gøre det samme for dem. Nyt fokus på dine meningsfulde relationer vil minde om, at livet går videre, og at du er elsket og værdsat.

5. Må ikke haste

Du healing en følelsesmæssig sår, som kan tage alt fra uger til måneder. Der er ingen formel. Giv dig selv den tid og plads, du har brug for at rebalancere. Ingen er at dømme dig, og der er ingen pres for at hoppe tilbage hurtigt.

Tag al den tid du har brug for, og fortsætte med at forkæle dig selv venligt. Maksimer egenomsorg: meditere, motion, tidsskrift, skabe, spise godt, besøge museer, være med venner, lytte til musik, og gøre hvad der ellers feeds din sjæl. Dating igen kan være en effektiv distraktion, men det er klogt at bruge det meste af din energi på dig selv. Jo dybere du helbrede, jo stærkere bliver du.

6. Lære af erfaringerne

Plads og heling har fundet sted, og du føler dig stærk nok til at reflektere over ende-til-ende oplevelse. Hvad har du lært om, hvem du er? Hvad kunne du have gjort anderledes? Hvad gjorde afvisning bringe op for dig? Hvad har du brug for fremadrettet?

Dette kan lyde corny, men alt hvad der sker i livet kan være en lærerig oplevelse.

Det kan være nyttigt at udrede dine tanker på papir, diskutere med venner, eller har et par af fokuserede terapi sessioner. Du kan ende op med nogle konkrete områder, som du ønsker at arbejde på.

7. Bounce Back

Der kommer et tidspunkt, hvor du har væltede masser, og det er tid til at kravle ud af din puppe i den virkelige verden igen. Du må ikke ønsker at gøre det, men du vil sandsynligvis være glad for, at du gjorde.

Planlæg noget, du nyder, og derefter krat op og gøre dig selv føler så attraktive som overhovedet muligt - hvad det tager. Tillid, at du vil vide, hvornår det er det rigtige tidspunkt til at prøve dette. Hvis du opdager, at det er for meget for hurtigt, gå tilbage til en af ​​de tidligere trin.

8. Fokuser din søgning

Din opsving cyklus er færdig - du har ondt, ombygget og reflekteret - og du er tilbage derude. Du er klar til at dyppe din tå i puljen af ​​muligheden og møde nogen nye, men denne gang du er bevæbnet med en række nye indsigter. Du har tænkt dybt over dit sidste forhold, og du har større klarhed om, hvad du leder efter, og hvad du skal gå fremad.

Uanset om du er dating eller møde mennesker gennem venner, tage dine tidligere afvisninger som en mulighed for virkelig at slibe på de kvaliteter, du ønsker i dit ideelle match.

Det hjælper til at lave en liste over præcis, hvad du leder efter i din næste partner. Vær streng, konkret, og prioritere rækkefølgen. Så lydløst sende det ud i universet, og har tillid til, at universet vil levere. Du vil blive overrasket over ændringen i din holdning og fokus, når du lokalisere præcis, hvad du ønsker.

Mærk Pain, og derefter arbejde sig igennem det sundt og fuldstændigt

Disse strukturerede trin til håndtering af afvisning kan tilbyde vejledning og komfort på et tidspunkt, hvor du kan føle mest tabt. De opfordrer dig til at tackle afvisning hoved på - at føle smerte og arbejde gennem det sundt og fuldstændigt.

Når du har været igennem en cyklus af at håndtere afvisning denne måde, vil du dukke op overbevist vide, at uanset hvad der bliver smidt på dig næste gang, du kan mere end håndtere det.