Sådan håndteres en dårlig dato (11 eksperttips)

29 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Dårlige datoer suge - de fleste af os har været på dem. Hvis du er single, så har du sandsynligvis have nogle dårlige datoer i din fremtid så godt, men de behøver ikke at være så slemt som internettet og dine venner gør dem til at være.

Du kan lære en masse af dårlige tidspunkter, og du kan endda gøre dem til en nettofordel for dig. Lad os komme ind i nogle ting for at undgå, at beskæftige sig med, og lære af dårlige tidspunkter.

1. Gør ikke. Do. Det. Aftensmad. Dato.

Jeg kan ikke understrege dette tip nok. Personligt tror jeg ikke, den middag dato bør ikke ske før omkring den tredje dato for flere grunde. For det første er det ikke satte scenen for kemi. Siddende over for hinanden, praktisk ude af stand til at røre hinanden, ser direkte ind i hinandens øjne, kan føle sig akavet og mærkeligt konfronterende.

load...

Middag datoer kan være lang, og de kan føle sig endnu længere, hvis du og den anden person ikke er interesseret i hinanden.

Også du sprøjtende din ”dating rГ © sumГ ©” på din ”dating samtale.” Det kan vare lang tid, kan det være dyrt, og det kan være pinligt, hvis du forsøger at spise, mens ikke at få mad fast i dine tænder.

Du bør gøre nogle aktiviteter for de første par datoer og generelt holde dem kortere. Du ønsker at se, hvordan personen interagerer med verden og de mennesker i det. Der er tonsvis af ting du kan gøre. Få kaffe, og gå en tur. Gør en slurk-og-maling nat. Gå til en lokal brætspil meetup.

load...

2. Lav Samtale mere interessant

Når folk mødes for første gang, er der en litani af kedelige, logiske spørgsmål, de stiller: Hvor er du fra? Hvad laver du? Hvor bor du?

Men relationer er ikke logisk; de er følelsesmæssige. Den første og vigtigste, jeg underviser mine klienter er at stille positive følelsesmæssige spørgsmål. I stedet for ”Hvor har du gå på college?” Spørger ”Hvad var den bedste fest, du gik i skole?” For at besvare, personen har til at tænke og tale om glade minder.

Hvis du er på en dårlig dag, hvor samtalen mangler, kan du nødt til at sætte i nogle indsats for at bringe nogle interessante emner.

Har du haft fantastisk, sjov, og fantastiske ting ske for dig i dit liv? Selvfølgelig har du, men er der nogen nogensinde spørge dig om dem? Sikkert ikke. Hver person i hvert værelse, du er i har haft disse vidunderlige øjeblikke og ville elske at tale om dem, hvis blot de blev bedt om.

load...

3. Gå til en ny placering

For at citere Jimmy Buffet , ”Ændringer i breddegrader, ændringer i holdninger.” Dybest set, hvor du er kan hjælpe, for bedre eller værre, bestemme dit humør og attitude.

Nogle gange ændrer op placeringen kan gøre en enorm forskel på en dato.

For eksempel, hvis du befinder dig sidder ved et middagsbord, har du bestilte appetitvækkere, du kan næsten ikke høre hinanden, og det er super koldt i restauranten, kan du blive frygter resten af ​​aftenen. I stedet for at suge det op, så prøv og ændre stemningen ved at gå et andet sted. Hvis du er på en vinbar, gå til en dykke bar. Hvis du er på et dyk bar, gå til en vinbar. Vær ikke bange for at blande det op og se om du kan få en bedre rapport går.

4. Brug dette som en mulighed for at øve dine Dating Skills

Hvis du er på en date med en, du ved, du har nul lyst til at se igen, det er her, du rent faktisk kan have nogle sjove. Hvis du virkelig kan lide dem og ønsker at se dem igen, kan du blive undgå visse emner, ikke gå i dybden om nogle spørgsmål, eller at sørge for du ikke drikker for meget. Hvis du ved, at du ikke ønsker at se dem igen, har du ingen frygt for fiasko.

Selv hvis du er på en dårlig dag, kan du stadig øve dine færdigheder inden for konversation.

Brug dette til at øve din dating færdigheder og have nogle sjove på samme tid. Bring op hver underligt spørgsmål, du har ønsket at spørge, gøre et skud af whisky på bordet, foreslå du gå striber osv Mens jeg overdriver lidt, bruge denne tid til at ryste det ud og stille spørgsmål eller fortælle historier, du ellers ikke ville. Da du ikke kommer til at se dem igen, er der virkelig ingen værst tænkelige scenarie. Lev lidt.

5. Vær ærlig, hvis du har en vanskelig tid

Nogle gange kan faktisk taler om det er vanskeligt at datoen gøre det bedre. Hvis du både har akavet samtale, du både kender det. Det skaber lidt af en elefant i rummet, som du både forsøger at undgå. Hvis du bliver ved med at forsøge at liste på kattepoter omkring kejtethed, er det kun kommer til at gøre det værre.

Nogle gange indrømme, at datoen føles lidt akavet at du kan lette spændingen.

I ” The Art of War ,” Sun Tzu taler om at vende dine svagheder i styrker. Hvis du er super ubehageligt, se det i øjnene frontalt.

Sig noget i retning af: ”Jeg er så ked af det. Jeg er virkelig nervøs. Jeg har ikke været på en dato i en varm minut, og jeg virkelig nyder at tale til dig. Lad os gå væk fra denne snak om kedelige arbejde, og lad os tale om nogle sjove ting.”Det kan tage brodden af ​​situationen, give dig noget at fnise over, og slags nulstille aftenen efter du fik din’praksis runde’i.

6. Du må ikke føre dem On

Intet er værre end ikke at vide, hvad der gik galt eller føle sig som den person, uskarp på dig. Hvis du er i midten af dato eller i slutningen, og du ved, det ikke kommer til at arbejde ud, bare lade dem vide.

Hvis du ikke er interesseret i den person, så prøv ikke at være alt for rart, fordi du føler dig dårligt. Du kan stadig være høflig uden at føre dem videre.

Sig noget i retning af: ”Jeg sætter stor pris på den dato, men jeg tror, ​​vi er på udkig efter forskellige ting. Jeg har tænkt mig at komme i gang nu, men tak igen for tiden. Jeg håber du finder den rigtige for dig.”Du skal ikke føre dem videre med falske løfter om den næste dato bare for at undgå en ubehagelig situation på det tidspunkt.

7. Afslut Dato Tidligt

Hvis du har besluttet at du absolut ikke kan være sammen med denne person, kan du afslutte dato tidligt. Der er et væld af måder at gøre det - fra at få din ven til at ringe til dig med en ”nødsituation” og saboterer datoen ved at tale om stalking din ex, at gå i grafisk detaljer om din operation og nyttiggørelse.

Der kan være en tid, hvor du er nødt til at kalde det og fortælle din date, at du er simpelthen ikke interesseret og kommer til at stå i spidsen hjem.

Mens vi alle har gjort nogle version af denne, jeg ikke kommer til at gå i detaljer, fordi du kan finde andre humoristiske artikler om ideer som dem. Jeg ønsker at tale om flere voksne måder at håndtere en dårlig dato. Bare husk, at karma er en skiderik, og ikke blive mener om det.

8. Du må ikke stille op med dårlig opførsel

Selv om det er godt og voksne til at give det en chance og se om du kan redde den dato, ikke affinde sig med dårlig opførsel. Bare fordi du sagde ja til den dato det betyder ikke, du er kontraktligt forpligtet til at opholde sig hele tiden. Dette er især tilfældet, hvis personen er opfører sig dårligt.

Hvis en dato er at være uhøflig eller opfører sig dårligt på en anden måde, behøver du ikke at blive.

Hvis hun skælder dine hobbyer eller bare papirkurven taler alle hendes ekskærester, det er slemt. Mange gange folk får slidte og kynisk om dating, især når de bliver ældre. Dette kan sive ud i samtalen, og det er helt ikke sexet.

Andre gange, de kan have haft en dårlig vane, at ingen har kaldt dem på, og det bliver værre og værre. Hvis du føler dig utilpas eller føle at du bliver angrebet på en eller anden måde, kom ud derfra skyld-fri.

9. Play Matchmaker

Personen kan ikke være rigtigt for dig, men det betyder ikke, at de ikke er rigtige for en anden person. Måske alle de ønsker at tale om, er fitness, og du er mere af en Netflix-og-chill slags. Tænk over enkelte venner, du måtte have. Ville nogen af dem være en god pasform? Alle forsøger at finde lykken, og måske du kan hjælpe to andre sjæle finde lykken.

Bare fordi denne person ikke er rigtige for dig betyder ikke, at han eller hun kan ikke komme sammen med en ven eller et familiemedlem af din.

Heck, kan din dårlige dato også bare lave en god ven. Jeg har haft masser af datoer, der ikke virkede ud. Nogle gange, jeg inviterede dem ind i min ven gruppe, og de mødte andre gennem det.

10. Du må ikke bebrejde dig selv. Lykønske dig selv

En stor del af dating er psykisk. Hvis du har en dårlig dag, kan du lyst skælde dig selv. Gør ikke. Det er bare en lektion om dating, ikke en refleksion på din egen værdighed.

Husk, at dårlige tidspunkter er en tid til at lære om dig selv og andre.

I stedet skal man lære at lykønske dig selv og øge dit selvværd. Sig til dig selv: ”Jeg er glad for jeg fandt ud af, at de ikke var det rigtige for mig, før jeg spildt mere tid / kræfter / penge på dem” eller ”Hey, i det mindste fik jeg ud, interageret med verden, og sætte mig i spil.”

Det betyder ikke, at det ikke vil stikke. Det vil, men hvis du kan lære at klappe dig selv på ryggen, det gør det så meget lettere at komme ud og tilbage i sadlen igen.

11. Lær at Self-Analyse

En af de største ting, jeg prøver og undervise mine klienter er , hvordan man selv analysere. Hver gang du forlader en dato (eller enhver interaktion, for den sags skyld), så spørg dig selv: ”Hvad har jeg gjort rigtigt?” Det kan være masser af ting: Jeg plukket et godt sted at have datoen. Jeg fik hende til at le. Jeg spurgte nogle gode spørgsmål.

Ved afslutningen af ​​en dårlig dato, mener om ting, du måske har gjort, der kan forbedres på næste gang.

Du vil altid have gjort noget rigtigt, og mens det er godt at ønsker at forbedre, er det også meget vigtigt at lykønske dig selv om, hvad du gjorde rigtigt. Så spørg dig selv ”Hvad kunne jeg have gjort bedre?” Bemærk, at jeg ikke sagde ”Hvad har jeg gjort forkert?” De ord, vi bruger, selv i vores eget sind, kan påvirke os ubevidst. Må ikke sige, at du gjorde noget forkert.

Men tænke over nogle ting, du kan gøre anderledes: Jeg skulle ikke have talt så meget om min high school sportshold. Jeg lærte, at spørge om tidligere datoer er ikke en god idé. Jeg ville have givet hende et kys på kinden i slutningen i stedet for at forsøge at ryste hendes hånd.

På denne måde, efter hver dato, kan du kalibrere hvad du gjorde og forbedre det hver gang.

Dårlige Datoer Happen at stort set alle - det afgørende er, hvordan du får mest ud af den situation

Hvis du dating og leder efter din langsigtede partner, vil du absolut have nogle dårlige tidspunkter. Jeg havde engang en kvinde på den første date fortælle mig, at hun besluttede hun ville blive gift samme år. En anden dato fik så beruset, at jeg var nødt til at tage hende med hjem og sætte hende i seng. Bare holde dit hoved op og have det sjovt, og forhåbentlig, dit gode humør og evne til at lade tingene gå vil finde dig en keeper, der gør alt det værd.