Sådan holdes kærligheden i live: doc-kærlighed har 50+ års erfaring med at rådgive forhold til mænd

21 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Doc Kærlighed , et forhold træner med over fem årtiers erfaring, advisesmen om hvad man skal gøre (og hvad man ikke skal gøre) for at holde en kvinde i kærlighed i mange år fremover. Han kom op med ” System ” og ” The Mastery Series ” til teachmen hvordan at udleve den siger ”Glad kone, lykkeligt liv.” Hans undervisningsressourcer gobeyond simpelthen få en dato og tackle den mere langsigtede bekymring tilfredsstille din partner hele dit forhold. I sin radio show, podcast, bog, og blog, han anbefaler gode manerer, respektfulde holdninger og konstant hengivenhed som nøglen til en kvindes hjerte.

I 2011 en Texas enkelt ved navn Blake havde tillid, godt udseende, og en Golden Retriever, men hvad han havde ikke var nogen at dele sit liv med. For at kickstarte sit kærlighedsliv, han købte en bog med titlen ”The System”, skrevet af en af hans foretrukne bloggere og radio værter, Doc Kærlighed.

load...

”Efter flere års mislykkede relationer, hjertesorg, spildtid, penge og følelser, jeg sætter mit ego til side og indså jeg havde brug for reel hjælp,” Blakesaid. ”Din bog og radioudsendelser ændret mit liv.”

Blake, nu lykkeligt gift, skrev til forhold coach Doc Kærlighed takke ham for hans dating rådgivning.

Den Systemtaught ham selvkontrol, så da han mødte en smuk pige på unge voksne gruppe ved sin kirke, han vidste, hvordan man griber her.He spurgte hende om hendes nummer, ventede syv dage, og derefter spurgte hende ud. Snarere end spærreild hende med tekster mellem datoer, gav han hende plads og tilføjet nogle mysterium for forholdet.

load...

Tager sin tid og vise tilbageholdenhed, han ikke sige ”L-ordet” indtil han friede til hende, tjener hendes respekt og hengivenhed.

”Takket være 'The System' jeg fandt mit livs kærlighed,” sagde han. ”Jeg kan have været i stand til at finde hende, men jeg aldrig ville have været i stand til at holde hende uden dig.”

Forholdet træner Doc Kærlighed modtager snesevis af disse ”du har ændret mit liv” bogstaver hver måned. Når vi talte med ham, bragte han upthese sider af succeshistorier med stolthed. ”Dette er, hvad jeg gør for fyre,” sagde han. ”Jeg træner dem til at nærme sig og håndtere relationer korrekt at holde awoman forelsket i dem.”

Siden 1965 er Doc Kærlighed Studerede Hvorfor kvinder Efterlad Relationships

På min brors bryllup, min far stod op for at uddele nogle salvie advice.He omtanke opsummerede hans egne 35 års ægteskab erfaring med en opfattet clichГ © sætning: ”Glad kone, lykkeligt liv” Nogle chuckles opstod i rummet, men min far havde ikke vakle. ”Det er nøglen, søn. Du vil se."

load...

På overfladen, min fars ord lød som en forældet begreb. Men det viser sig, at der er forskning, der støtter tanken om, at hustruens lykke er mere medvirkende til mandens lykke end den anden vej rundt.

Doc Kærlighed, forhold coach og radio show vært, lærer mænd hvordan man holder en kvinde lykkelig.

”Kvinden sætter tonen i hjemmet,” siger Doc Kærlighed, et forhold ekspert, der har arbejdet med mænd siden 1965 og har set dette fænomen på første hånd. ”Hvis moderen er glad, børnene er glade, at hunden er glad, og manden er glad.”

Femogtredive år siden, begyndte han specificallylooking intowhy kvinder skilt men.He ønskede at vide, om der var nogle store fejl disse fyre gjorde. Efter samtaler med mere end 10.000 kvinder om deres ønsker og behov, så han et mønster frem.

”De fleste mænd er clueless,” sagde han til os. ”De ved ikke, hvad jeg skal sige eller hvad man ikke skal sige.”

I januar 2000 begyndte han at skrive en blogthat postsevery onsdag at minde mænd ikke at tage deres koner for givet. Doc Kærlighed er dedikeret i hans mission - i over 16 år med blogging, har han aldrig savnet en onsdag.

Fra få hendes nummer til at undgå skilsmisse: System в ”ў Fortæller Mænd vejen toPlease en soulmate

Doc Kærlighed er plaget af en dating kultur, der fører til kvinder initierende 70% af skilsmisser i USA Han sat sig det ambitiøse opgave at vende disse numre rundt ved at uddanne mænd på hvordan man kan opretholde engagerede relationer gennem årene.

”Jeg er en opfinder af, hvad der kaldes" The System”sagde han,”som lærer mænd hvad de skal gøre rigtigt. Hvis en fyr gør alting rigtigt, vil hun holde ham rundt.”

Uanset om det er picking up signaler, som udkommer selvsikker uden at prale, eller opdage hendes sande dagsorden, Doc Loveemphasizesthe korrekt adfærd for at sikre et længerevarende forhold. ”Systemet” er tilgængelig som en hardcover bog, e-bog, og lydbog, plus læsere får et interview cd og Tale CD inkluderet gratis.

”Systemet” skitserer desirabletraits samt røde flag til at være på udkig efter på ethvert tidspunkt.

Selvom ”systemet” koster kun $ 99, Doc garanterer læsere vil synes, det er værd ahundred gange dette beløb - eller de kan sende den tilbage til en fuld refusion. Han sagde hisbook har en mindre en 1% afkast sats.

Doc Kærlighed tilbyder flere learningresourcesfor men.His Mastery serien tilbyder opfølgende rådgivning artikler til at teste mandens viden om relationer.

”På kort tid, har jeg lært så meget,” sagde Phil, en loyal tilhænger af Doc Kærlighed lære ”og jeg ved, at det at have Doc som min lærer og ven kun vil betyde yderligere vækst for mine fremtidige år fremover.”

Doc Kærlighed nyder at høre om de transformationer af mænd, der bruger systemet. Han ser sin rolle som en korrektion af dating og ægteskab fejltagelser. ”Mange mænd ved ikke, hvordan man griber relationer og håndtere dem ordentligt,” sagde han til os. ”Du er nødt til konstant at give din kone kærlighed og romantik, bare en lille smule hver dag, at lade hende vide, at du virkelig sætter pris på hende.”

Hans Radio Show tilskynder Studyingthe Mind af din date

Doc Kærlighedens Dating Kvinder Radio Show besvarer reelle mænds spørgsmål om dating og relationer. Opkaldere seektips om alt fra, hvordan man tilbyde at betale for en dato, hvordan at behage en anden betydelig. Brug af radio show at sikkerhedskopiere sine materialer, Doc Kærlighed fortæller sine tilhørere lige op, hvad de laver rigtigt eller forkert.

Han gav et eksempel på en simpel gestus, der kan gå en lang vej. Mens din partner er opvask, gå hen til hende og kysse hende og sagde: ”Skat, du er den smukkeste opvaskemaskine i verden.” (Og måske du kunne tilbyde at slutte op de retter, mens du er på det !) at tage sig tid til at vise dig pleje virkelig vil gøre en forskel i dit forhold.

”Hvis hun falder ud af kærlighed, det er aldrig kvindens skyld,” Doc Lovetold os. ”Romantisk kærlighed er betinget, så du bliver nødt til at holde hende glad.”

Han tager fat på en bred vifte af alvorlige emner på hans show.One af hans mest popularradio segmenter fordømt vold i hjemmet efter en opkalds spurgte om at ramme en kvinde, fordi hun snydt på ham. Du kan fange et uddrag af Doc Kærlighed svar nedenfor:

Doc Kærlighed kender betydningen af ​​plukke Ms Right og derefter behandle hendes højre. Hans G-rated radioprogram skubber mænd til at blive deres bedste selv, så de er fortjener en kvindes kærlighed.

”Du kan ikke holde hende på udseende alene,” sagde han. ”Du skal have personlighed også.”

Hans råd hjælper mænd med alle aspekter af deres lives.Scott, alder 59, skrev til Doc Kærlighed takke ham for at give ham motivationen til at stoppe med at drikke, tabe 40 pounds, og tiltrække kærlighed i hans liv. ”Din råd er på punkt,” skrev han. ”Nu har jeg været lykkeligt gift i tre år, og min kone og jeg lytter ind på din radio show sammen. Tak!"

Med Respekt & Klasse: Doc Kærlighed Guides Mænd Mod kærlighed, der varer

I over 50 år har Doc Kærlighed klart kommunikeret, hvad mænd kan gøre for at gøre et forhold udholde for en levetid på lykke. ”Når man bliver gift, det er kun begyndelsen,” sagde han med en kluklatter.

Gennem hele sin lange karriere har Doc Kærlighed hørt mange rørende historier fra lyttere og læsere som Blake der er forpligtet til at være den bedste mand, de kan være. De mænd, der skriver i ofte siger, at de har fulgt Doc'sadvice - om på sin blog, podcast, radio show, eller en bog - og har opretholdt sunde relationer på grund af det.

Doc Kærlighed håber at inspirere mange flere livsændrende historier, som han fortsætter med at sprede sit budskab om kærlighed, respekt og hengivenhed til mennesker overalt.

”Giv hende manerer, show klasse, holde samtalen opløftende og positiv,” sagde han, ”og i det lange løb, er du nødt til at komme tilbage respekt, hengivenhed, og romantik.”