Sådan kommer du over en sammenbrud - 10 mestringstips (til dig selv og venner)

11 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Slutningen af ​​et forhold kan være ødelæggende og følelsesmæssige. Du vil måske bemærke hele din rutine er slukket, dit humør er mere ned, og du mister interesse i aktiviteter, der engang var meningsfuldt eller behagelig. Du kan også opleve andre fysiske symptomer som dårlig søvn kvalitet, lav energi, eller tab af appetit.

En breakup kan føre til spørgsmål om værdighed og negative eller selvdestruktiv tanker (fx ”Hele mit liv er ødelagt”, ”Jeg vil aldrig finde kærligheden igen,” eller ”Jeg ville ønske, jeg havde ikke til at starte forfra.”) , hvilket kan gøre det svært at fokusere eller funktion. Som smertefulde eller skuffende afslutningen af ​​et forhold kan være, ondt du føler er ikke permanent. Nedenfor er 10 mestringsstrategier, uanset om du går gennem dig selv bruddet eller nogen du kender er.

load...

For Yourself | For Friends

Først, Hvor lang tid tager det at komme over en Breakup? Det kommer an på

En af de mest almindelige spørgsmål jeg bliver spurgt af mine kunder går gennem en nylig breakup eller forholdet slutter er: ”Hvor lang tid tager det at komme over en breakup?” Walking ind på mit kontor i en tilstand af chok, forvirring, hjertesorg, sorg eller vrede, naturligvis, de ønsker at vide, hvornår de kan forvente liv at føle sig normal igen.

Jeg smiler og sige noget lignende, ”Det afhænger. Men jeg kan forsikre dig den smerte, du oplever, vil ikke vare evigt. Selv om det føles elendige nu, det er midlertidig. Jo mere du er villig til at sørge, står dit tab, forkæle dig selv venligt, og bevæge sig mod lukning, jo bedre vil du føle.”

load...

Hvor lang tid det tager at komme videre afhænger af situationen, så du skal ikke sammenligne dig selv til andre.

Hvor lang tid det vil tage trulydepends af mange faktorer, herunder hvordan en person opfører sig efter en breakup, der sluttede forholdet, hvordan forholdet faktisk endte, og hvordan nogen helbreder og håndterer tab. For eksempel distancere dig selv fra din ex er sundere end opholder sig i konstant kontakt eller fortsætte med at være seksuelt med din ex post-breakup. Følelse bemyndiget til at få lukket, selv når bruddet er sårende fører til hurtigere heling end at handle i en offer måde og give din ex al den magt til at bestemme, hvordan du føler.

En interessant undersøgelse offentliggjort i Journal of Positiv Psykologi surveyed155 unge voksne, der for nylig var gået gennem en opløsning. De survery resultater viste, at 71% begyndte at se oplevelsen i et positivt lys tre måneder efter bruddet.

load...

Hvordan til at behandle Breakups (tip # 1-7)

Mens der ikke er nøjagtige beløb af tid, det tager at komme over en breakup, kan du tage handling mod helbredelse ved at tage ejerskab over dine følelser og bringe dit fokus tilbage til dig (og væk fra din ex). Her er seks tips:

1. Giv dig selv lov til at Grieve

Forstå, at sørgende tabet af et forhold er naturligt og sundt. Selv om det kan føles som baglæns bevægelse, sørgende er faktisk et middel til at bevæge sig fremad, så du skal ikke haste den sørgende processen. Tillad dig selv at opleve nogen følelser der overflade. Går gennem sorg vil støtte dig i at forlade dit hjertesorg i fortiden og ikke bærer negativitet og ondt i fremtidige relationer. Husk sorg ikke er lineær. Du kan læse mere om den sørgende processen her.

2. Acceptere realiteten af ​​dit tab

Lukning kan ikke opstå, hvis du benægter bruddet, foregiver det er ikke reel, undertrykke dine følelser, eller opholder fikseret på at komme tilbage sammen med din ex. Som knust som du kan føle, at acceptere bruddet som en faktuel begivenhed er væsentlige i at komme videre i dit eget liv.

Selv om det kan være fristende at benægte, hvordan du føler og undgå dine følelser, er det vigtigt at lade dig føle. Lad dig græde og opleve dine følelser uden at gå i fuld undgåelse tilstand eller benægte virkeligheden.

3. Søg Lukning indefra

Det betyder ikke at vente på nogen til at give dig tilladelse til at komme videre eller diktere, hvordan du føler. Post-breakup, forstå, at du kan opnå opløsning og indre ro uden en undskyldning, forklaring, samtale, eller våbenhvile med din ex.

Lad ikke nogen fortælle dig, hvordan du skal føle i denne tid - strømmen er i dine hænder.

Selv om det er almindeligt at tørster lukning fra en ex, især hvis bruddet var pludselig eller han eller hun pludselig forsvandt, ikke give din magt væk og spille offer. Tag på en handlekraftig tilgang for at være ansvarlig for dine egne tanker, følelser og valg, selvom din ex ikke er villige til at tale det ud med dig. Din ex evne til at kommunikere eller undskylde har intet at gøre med din egen deservingness.

4. Tag tid væk fra din ex i Person & On Social Media

I en ideel verden, kan du ønsker at være venner, men forpligte sig til, at der i en følelsesmæssig tilstand kan svare til tryk og yderligere vanskelighed går videre. Mind dig selv at du ikke behøver at være venner (og kan altid revurdere igen heling har fundet sted), og giv dig selv god tid til at reflektere væk fra din ex. Det er meget sværere at komme over nogen, når du har løbende interaktioner.

Sammen med at tage fysisk tid fra hinanden, er det vigtigt at adskille på sociale medier. En god tommelfingerregel er, hvis det ville genere dig at se en ex post eller billede på Facebook, Instagram, osv, eller du har problemer med at redde dig selv fra kigger, er det nok værd unfriending, skjule, eller stoppe med at følge en ex. Der er ingen grund til at torturere eller straffe dig selv, uanset hvad der gik galt.

5. Fokus på Self-Care & Invest i dig selv

Når du er i et forhold, får du brugt til at tage beslutninger sammen og tage din partners følelser og ønsker i betragtning. Efter en opløsning, er det vigtigt for dig at slå pilen indad og tage en aktiv rolle i dit eget liv.

Opret nye vaner, der er sunde og bringe dig glæde, og fokusere på at lade dine værdier og mål guide din adfærd. Praksis egenomsorg gennem motion, komme udenfor og ud af dit hjem, tilbringe tid sammen med venner, familie og kære, slutter nye sociale grupper, og prøve nye ting.

6. Vær forsigtig med alkohol Brug

Over-drikke eller drikke for at undgå at føle og beskæftiger sig med afbrydelsen kan lyde som en løsning. Men det bare fører til en midlertidig quick fix og behandler ikke de underliggende problemer. Også under indflydelse af alkohol og uden rationel dom, kan du finde dig selv beruset sms'e eller ringe til din ex, landmåling hans eller hendes sociale medier konti for information, eller deltage i uforsvarlige eller impulsiv adfærd.

Vær på vagt over for at drikke for at glemme alt om din ex, da det er kun en midlertidig løsning.

Hvis du kommer til at drikke, så sørg for du er med venner, og du er klar over dine grænser. Drikke alene, når du oplever sorg kan intensivere følelser og ensomhed.

7. Fokus på erfaringerne

Der er altid en takeaway, en blå himmel, en undervisning øjeblik i de hårdeste situationer. At finde de lektioner i dit forhold og breakup vil hjælpe dig med at bevæge sig fremad i retning af lykke og nye muligheder. Mens du sørge, dyrke en positiv tankegang, der løser fortiden og efterlader nogen toksicitet bag. Forestil læringen du får fra denne erfaring som en åben dør til en sundere udgave af dig selv og flere positive dating erfaringer i fremtiden.

Hvordan man kan hjælpe en ven Gennem en Breakup (tip # 8-10)

Det kan være en udfordring at vide, hvad de skal gøre, hvad de skal sige, og hvordan man kan støtte en ven går gennem en breakup. Her er tre tips:

8. Lyt uden dom

Hver bruddet er anderledes, så det er vigtigt ikke at dømme din vens følelser eller hvor lang tid det tager ham eller hende til at komme videre, uanset længden af ​​hans eller hendes forhold. Når du lytter, være til stede og vise støtte ved ikke at afbryde og bruge opmuntrende sprog, aktiv kropssprog, og god øjenkontakt.

9. Forstå Du kan ikke skubbe din ven til at komme over deres Breakup Hurtigere

Det er naturligt at føle utålmodig eller ønsker din ven tilbage, men husk mens du kan være støttende og hjælpsomme, du ikke kan fremskynde din vens sorg proces eller kontrollere hans eller hendes adfærd. Øv tålmodighed og give din ven til at finde sin egen måde.

Alle får over en bruddet forskelligt, så husk at give din ven den tid, han eller hun har brug for.

10. Kend dine egne grænser

Og være støttende uden at tage på din vens byrde. Det er vigtigt at tage vare på dig selv, især hvis du er i en forældreadfærd rolle eller ser en du holder af kamp eller proces svære følelser. Sørg for at hjælpe din ven er ikke forstyrrer din evne til at fungere i dit eget liv.

Hvis du er bekymret for din ven, forsigtigt foreslå han eller hun opsøge en mental sundhed professionel til større støtte.

Tro mig, du kan komme videre Post-Breakup

Når de søger opløsning og lukning, det er det værd ikke at haste din sorg proces. Husk målet er total opløsning og en sund tankegang for fremtidig dating og relationer versus en tempofyldt eller undvigende tilgang. Tag din tid, så lad gå af indre dom, udnytte din støtte-system, og fokusere på dig selv og dine egne behov. Mind dig selv, at du vil komme igennem det!

Foto kilde: fullhdpictures.com, brandonchase.net, omgstory.net, thefix.com