Sådan kommer du over en sammenbrud: 5 tip til bøsser

26 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Et af de mest torturous aspekter af dating er, når du tror, ​​du har fundet Mr. Right, og derefter ophører. Nogle gange sker pludseligt, og andre gange bliver sur på en gradvis og smertefuld måde. Uanset hvad, breakups såret og kan sende dit liv i en hvirvelvind.

Din identitet er nu under forandring, og du skal affinde sig med det, så du kan komme videre med dit liv med et nyt formål.

Der er ingen specifik formel for at overvinde en opløsning, som sorg er en ildevarslende og forvirrende fænomen - en, der hver person skal igennem på deres egen måde. Det er sagt, denne artikel vil fremvise forskellige tips til at gøre denne overgang lidt mere tåleligt, så du kommer ud på den anden side med mere elasticitet og beslutsomhed.

load...

1. Accepter, at denne del af dit liv kommer til at Suck i et stykke tid

Baseret på principper fra Accept & Commitment Therapy (ACT) , jo mere du kæmper imod din følelsesmæssige smerte, jo mere langvarig og intensivere disse følelser bliver. Ved at afværge mod benægtelse og i stedet overgive sig til det faktum, at dette er din virkelighed på dette særlige tidspunkt i tid, kan du udvikle et nyt forhold med disse smertefulde tanker og følelser baseret på medfølelse, åbenhed, og venlighed. Der er masser af gode bøger derude på ACT for at lære mere om denne succes evidensbaseret praksis.

Du kommer ikke til at være 100% tilfreds med det samme, så prøv at forstå det.

load...

Derudover er det vigtigt at huske, at dit forhold var blot ét aspekt af dit liv. Du er flerdimensional og har mange andre roller og ansvar, der udgør din identitet, du kan give næring og udnytte ressourcer til at hjælpe med at få dig igennem denne svære tid.

2. Lad dig selv lov til at gå gennem sorgprocessen

Vi tænker ofte på sorg i form af tabet af en elsket ihjel. Men vi går igennem en sorgproces, når vi går gennem nogen form for tab, herunder en ændring eller overgang i vores liv.

Gråd, skrigende, klager, og andre handlinger som dette vil hjælpe dig med at arbejde gennem den sørgende processen mere effektivt.

Adskillige modeller beskriver faser og følelser, du kan gå igennem, mens du justerer til og gøre betydningen af afbrydelsen, herunder perioder med benægtelse, vrede, bliver overvældet, overenskomstforhandlinger, depression og eventuel accept. Her er en artikel fra Psychology Today, der forklarer en sådan fase model. Gør dig bekendt med, hvad man kunne opleve at bidrage til at normalisere, hvad du går igennem.

load...

3. Embrace dine følelser; Må ikke lægge dem væk

Den eneste vej ud af sorgen er gennem det. De fleste mennesker, når de går gennem smertefulde erfaringer, ønsker at proppe deres følelser inde for at undgå oplever ondt. Sorgen Recovery Institut fastslår, at mange enkeltpersoner vil henvende sig til ”STERB” eller Short-Term, Energi-Aflaste Adfærd, til at klare.

Ignorerer dine følelser vil kun gøre tingene værre.

Disse er usundt, selvdestruktiv adfærd - herunder alkohol og narkotika, shopping, sex, spil, mad osv - folk engagere sig i at dulme sig selv fra at føle smerte. Med hensyn til disse laster kan kun tjene til at tilføje flere komplikationer til din sorg reaktion, og derefter dine problemer bliver så meget mere forstærket.

Det er blevet almindeligt fastslået, at udstopning følelser er korreleret med en række medicinske og psykiske lidelser. Undgå dette ved at overfor dine følelser frontalt og opleve dem til fulde at lette din sorg proces og fremme fremdrift.

4. Tag konstruktiv handling med dine følelser

Så hvordan kan du gå om at omfavne dine følelser, som beskrevet i Tip # 3? Åbent udtryk er nøglen. Deling af din historie med en ven eller deltage i en sorg støttegruppe kan være enorme støtte til din helbredelse og kan reducere isolation.

Skrivning er også blevet fundet at være medvirkende til mental sundhed og trivsel. Nogle foreslåede øvelser kan være at tegne et tidsskrift og skrive i toppen af hver side en følelse, at du oplever om afbrydelsen. For eksempel kunne man side blive afsat til vrede, en anden til sorg, et andet til forræderi, osv Hver gang du oplever en given følelser relateret til din tab, gå til den side af at følelser og skrive hele tiden om, hvad du tænker og følelse lade ordene flyde uhæmmet.

Skrive et brev til din ex (at du ikke sender) kan være terapeutisk.

Eller skriv din ekskæreste et brev, at du ikke SEND at detaljer, hvordan du følte om ham, hvad forholdet betød for dig, hvad bruddet betyder for dig, hvad du glip og ikke gå glip af omkring ham, hvad du har lært om selv som et resultat af at have været i forholdet, og håber du har for ham og dig selv. Afslut brev med en klar redegørelse for farvel og gode ønsker. Du kan derefter brænde brevet, begrave det, rippe det op, osv

Skrivning kan ikke løse dine problemer, men det giver mulighed for at fjerne byrden af ​​sorg-relaterede følelser, der vil hjælpe lette din healing og vil være terapeutisk for dig i det lange løb.

5. Etablere en ny identitet som en Single Man

Det er nu tid for dig at leve det næste kapitel i dit liv historie. Du ønsker at tilbringe denne svære tid at engagere sig i meningsfulde, produktive aktiviteter. Dette er ikke blot at holde travlt - det er at kanalisere dine energier mod forretninger, der vil hjælpe med at opbygge dit liv på en positiv måde. Hvem er jeg? Hvad er mine værdier? Hvad er mine passioner og talenter? Hvad er mit livsformål? Ved at besvare disse spørgsmål, vil du være i stand til at dirigere en sti til dig selv mod personlig vækst, der vil hjælpe dig med at udvikle en ny følelse af selv i kølvandet på afbrydelsen.

Embrace dette nye kapitel i dit liv og de ting, du lærte af afbrydelsen.

Bevar forbindelsen med venner og familie og styrke din støtte netværk. Frivillige til en velgørende organisation eller årsag, der er meningsfuldt for dig - da hjælpe andre er altid en stor strategi for styrkelse af selvværd og velbefindende og tager os væk fra selvoptagethed og medlidenhed. Udvikle din følelse af spiritualitet, deltage personlig vækst klasser og begivenheder, og foretage en selvevaluering af de stærke og svage sider, du bringer til relationer. På denne måde kan du begynde at arbejde på de områder, som du gerne vil udvikle sig yderligere. At tale med en terapeut eller coach kan være meget nyttigt såvel til at hjælpe dig med at udvikle en handlingsplan.

Der er altid lys for enden af ​​tunnelen

Breakups kan være ganske traumatisk, og du har brug for tid og tålmodighed, mens du arbejder gennem dine følelser og gøre betydningen af ​​dit tab. Men du vil overleve. Du vil komme ud på den anden side mere udviklet og mere dateable til din næste partner, fordi du lægger i arbejdet og ikke undgå overfor hvad der skulle overfor.

Jeg vil også anbefale at læse nogle af mine yndlingsbøger, der er specifikke for breakups for bøsser: ” Når det er tid til at forlade din Lover: En vejledning for Gay Men ” af Neil Kaminsky og ” Moving On: The Gay Menneskets Guide til Coping Når en forholdet Ends ”af Dann Hazel.