Sådan lærer du en pige at kende du kender

24 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Hvis du har indstillet din seværdigheder på en varm mamacita du har mødt mens ud omkring byen, eller du bare blev opmærksom du falder for dit studie kammerat, eller du bemærker en kylling i gymnastiksalen , hvis hårde arbejde er begyndt at afbetale , at få at vide en pige du kan lide er så let som at trække vejret. Det er ubesværet.

Den mest udfordrende del om at møde kvinder , du finder tiltrækkende er møde kvinder, du finder attraktive. Ud over at møde kvinder online via matchmaking sites, du virkelig nødt til at sætte dig selv derude og skabe situationer, hvor du måske faktisk forbinder med en kvinde du er til.

load...

Hvis du har mødt nogen speciel, godt for dig. Ligesom den store amerikanske helten GI Joe fortalte dig så mange år siden - da du var bare en ung dreng, hvis eneste pleje i verden var Skeletor - vel vidende er halvt fuldendt . Hvis du tilfældigvis kender en pige, du kan lide, du er halvvejs der. At kende hende, tale med hende, wowing hende med din humor og intellekt, og sikring af en dato er den anden halvdel, og det er den virkelig sjove del.

Kvinder ønsker at blive bemærket.

Jeg ved, at dette vil komme som et komplet chok, men de fleste kvinder dør for at blive bemærket, anerkendt eller talt med på en eller anden måde. Vi elsker det, når mænd strejke op samtaler med os. Det gør os føler særlige og vigtige. Selv om vi allerede er dating nogen eller finde dig helt hæslige at se på, ønsker vi din opmærksomhed.

load...

Alt for ofte mænd er skyldige i overanalyzing hvad kvinder vil have og bruge alt for meget tid på at tænke hvad de skal sige i stedet for bare at sige noget. Det er virkelig ikke meget til for at imponere os, når det kommer til at få-to-know-hver-anden fase af dating.

Jeg ved, det kan være svært for nogle fyre at bryde igennem den generthed barriere, og jeg ønsker at være den slags gal, der opfordrer alle til at være modig om at tale med kvinderne i verden.

Sikker på, vil der være tidspunkter, hvor du bliver afvist, men jeg ville være villig til at vædde på, at flere gange end ikke, vil kvinder reagerer på dig i utænkelige måder, når du træder ud og tage en chance. Stop bekymre sig om at se dumt og tage en risiko på udkig dumt. De fleste kvinder vil være høflig og modtagelig, selv om de ikke er interesseret.

”Spørg efter den tid, spørge om vej, kommentere nogle

fælles erfaringer, eller stille spørgsmål om noget.

load...

Snart vil du se, at tale med piger ikke vil dræbe dig.”

Begynde at tale.

Ønsker du at komme til at kende en pige du kan lide? Gå lige over og begynde at tale. Det er så simpelt. Selvfølgelig, du ønsker at spille det cool, og dermed mener jeg ikke går kører op til hende alle glade, blurting, ”Hej, mit navn er Roy og jeg kan lide ærter!” (Ja, det skete for mig. )

Nærme sig hende roligt, trygt og med en vis swagger. Kig hende ret i øjnene, introducere dig selv og finde en samtale. Corny pickup linjer er ikke off grænser og ofte tjene som den perfekte isbryder. ”Jeg skulle til at komme op og spørge dig, hvad klokken er kun fordi jeg vidste, at det var tid til at møde dig. Hej, jeg er Roy, men mine venner kalder mig Roy.”

Introduktioner er så meget nemmere end du tror, og når du har konstateret, at indledende kommunikation, resten er nedad. Nu er alt du skal gøre er at få en telefonnummer , et navn for at finde hende på Facebook, en e-mail-adresse - en måde at fortsætte samtalen i en mere private omgivelser. Kontakte hende senere og invitere hende til en aften.

Når du er alene sammen, og situationen bliver mere befordrende for intim diskussion, vil du blive bedre rustet til at få at vide mere om hende ved at stille spørgsmål og udveksle livshistorier. Her er en anden ting, jeg vil vædde på, du ikke vidste om kvinder - vi elsker at tale. Hvis du spørger os halvvejs anstændigt spørgsmål, vil vi Gab hele natten.

Hvis tanken om at tale med den pige, du kan lide gør du ønsker at trække sig tilbage og gemme sig under dynen, tage små skridt. Øv at tale med kvinder på offentlige steder ved at indlede meningsløse, tilfældige, hurtige interaktioner. Spørg efter den tid, spørge om vej, kommentere nogle fælles oplevelse, eller stille spørgsmål om noget. Snart vil du se, at tale med piger ikke vil dræbe dig. Det vil kun gøre dig stærkere og bedre rustet til at nærme genstanden for din hengivenhed. Når du føler dig klar, gå til den.

Og det, min ven, er, hvordan du kommer til at kende en pige du kan lide.