Sådan lufter du dit beskidte tøjvask (og 2 emner, du skal diskutere)

1 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Der er flere fakta i livet, der er uundgåelige:

Disse essentielle sandheder kan svare til, hvad nogle almindeligvis kalder ”beskidte vasketøj” i dating og forholdet verden. Udtrykket ” lufte din beskidte vasketøj ” henviser generelt til at afsløre problemer, der er beregnet til at være privat eller deling hemmeligheder med andre, der er uengagerede.

load...

Din beskidte vasketøj måske mere specifikt henvise til romantiske eller seksuelle erfaringer med andre mænd eller kærester, medicinsk eller sundhedsmæssige spørgsmål vedrørende at være en kvindelig, kæmper med din partner i det offentlige og en række andre emner.

Hvis ærlighed er generelt den bedste metode til at skabe ægte forbindelse med din nye fyr, vide, hvor det er hensigtsmæssigt at trække grænsen mellem sund deling og over-deling kan være sart for at navigere.

Alle har bagage og en ufuldkommen fortid

Men hvordan du håndterer dine kampe og strabadser og vokse fra dem betyder mest for kvaliteten af ​​dine nuværende forbindelse.

Hvordan du vælger at kommunikere dine personlige problemer er lige så vigtigt for sundheden for dit nye forhold.

load...
Det er vigtigt at være ærlig, men selektiv om, hvad du deler og hvornår.

Det er især nyttigt at analysere dine grunde til at dele eller ikke dele til at vurdere, hvad der er vigtigt (og ikke vigtigt) til din nye fyr at kende.

Mens vurderingen af ​​dit formål med at bringe emner op, bruge følgende spørgsmål som retningslinier:

Besvarelse af ovenstående spørgsmål isessential til sund deling fordi disse spørgsmål stoppe dig fra blurting sårende eller impulsive kommentarer, såsom ”Jeg hader din bror” eller ”Min ekskæreste gjorde det samme.”

Emnerne for kønssygdomme og tidligere forhold ofte vække forvirring om, hvad at dele og hvad de skal tilbageholde. Hvis du undrer dig over, hvor meget at dele med din nye kæreste, er her et par punkter at overveje:

load...

1. Tidligere relationer / seksuelle oplevelser

Nogle oplysninger, der er relevante for dit forhold er vigtigt at dele og kan faktisk hjælpe ham være en bedre kæreste til dig i den nuværende, såsom en kort redegørelse for afbrydelsen, hvad der gik godt og gik ikke godt i andre relationer, etc.

Bortset fra det grundlæggende om dit forhold historie , er det problematisk at over-aktie om ex-kærester eller elskere, især i en seksuel måde.

Din timing også er en vigtig faktor. Undgå tunge diskussioner om dine tidligere forhold tidligt i dating-processen og tillade denne dialog til at udvikle sig naturligt som du størkne din obligation og bevæge sig mod engagement.

Vigtigst er det, undgå at sammenligne ham til dine exes eller tidligere seksuelle partnere, da det vil yngle usikkerhed i ham.

Hvis han virkelig kan lide dig, giver det mening at han ikke ønsker at høre saftige detaljer om dig i seng med andre mænd eller dine tidligere erfaringer med kærlighed. Lad ham til at føle, at han er dit nummer ét fyr (er han ikke?) Ved at fokusere på ham og din udvikle forholdet nu.

2. Kønssygdomme

Hvis du er ved at blive seksuelt intim med din nye partner, er det vigtigt at opdrage eventuelle kønssygdomme eller medicinske problemer, der kan være smitsom, påvirke hans helbred og velvære eller forstyrre din evne til at være tryg ved ham i soveværelset.

Det er kun naturligt, du vil føle sig flov over at dele disse intime detaljer. Du også kan frygter at blive opgivet eller freaking din fyr, hvis du deler, at du har en STD.

Men der er ting, du kan tage for at gøre det gå så glat som muligt.

1. Sørg for, at timingen er helt rigtig.

Sørg for, at du er i et privat sted med tid nok til åbent at diskutere og behandle eventuelle problemer. Må ikke vente, indtil du er i sengen, nøgen eller om at tage dit forhold til det næste niveau seksuelt.

2. Script hvad de skal sige, og hvad din hensigt er til deling.

Det kan være nyttigt at øve eller rollespil med en pålidelig kilde eller ven til at sikre, at du formidle dit budskab tydeligt.

3. Vær forsigtig med de ord, du bruger før afsløre.

For eksempel, hvis du går på og på i flere minutter om, hvordan du skal tale med ham om noget foruroligende og vanskelig, vil han gå ind bekymre tilstand. Være ægte, ligetil og rolig, vel vidende det er helt naturligt at være nervøs.

4. Indsamling af oplysninger om STD.

Og være forberedt for ham at stille spørgsmål. Velkommen hans svar og tillade ham at have tid til at tænke, efter at du åbner op for ham. Arbejdet med at skabe en dialog, mens forstå han måske har brug for eller ønsker tid til at behandle sine følelser.

Du også kan undre, hvad der er hensigtsmæssigt at dele vedrørende andre medicinske eller psykiske lidelser.

Hvis du lider af depression, angst, bipolar lidelse, ADHD eller andre psykiske lidelser som mange mennesker gør, vil det være vigtigt for din partner at vide på et tidspunkt. Trinene efter ovenstående også kan tjene som retningslinjer om at dele disse emner.

Foto kilder: blogspot.com, someecards.com