Sådan møder vi homoseksuelle fyre (uden grindr)

30 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Vi ved alle, du kan møde homoseksuelle fyre på Grindr. Imidlertid er Grindr kendt for at være tilslutning-orienteret, så hvis du leder efter langvarig kærlighed eller bare en awesome dato, der ikke involverer sex, er du mere tilbøjelige til at have succes, hvis du forsøger andre forretninger.

Så hvordan kan du møde homoseksuelle fyre uden Grindr? Her er dine 5 bedste muligheder:

1. Dating sites

Der er en masse gode dating sites derude for homoseksuelle mænd, og i vores ekspertudtalelse, Match.com er virkelig den bedste, selvom det ikke er strengt en homoseksuel dating site. Med mere end 1 million homoseksuelle medlemmer betaler for tjenesten, Match er # 1 i vores øjne, fordi det har mængden og kvaliteten. Mænd, der er villige til at betale for at være på en dating site er mere tilbøjelige til at være seriøse om processen og mindre tilbøjelige til at flage på dig.

load...

Her er vores top 4 valg for de bedste homoseksuelle dating sites, herunder Match, og hvorfor vi plukket dem:

Vis alle anmeldelser » 1) Match.com в... В... В... В... В... 4.9 /5.0 2) EliteSingles в... В... В... В... В... 4.7 /5.0 3) Zoosk в... В... В... В... В... 4.7 /5.0 4) OurTime.com в... В... В... В... в... 4.4 /5.0

2. HBT Frivillige Grupper

Frivilligt arbejde er en god måde at møde bøsser, der deler samme tro og lidenskaber til din. Du kan hjælpe med at gøre en forskel i folks liv og måske endda finde nogen speciel undervejs. Som eksempler kan nævnes Menneskerettigheder Campaign den, politiske kontorer, og homoseksuelle ungdom gruppe organisationer.

load...

Jeg er blevet bedt om at tale pro-bono på homoseksuelle community centre og til ungdomsgrupper, og jeg fandt det bragte mig i kontakt med andre personer, der deler sammenlignelige værdier og interesser. Det har været fantastisk for mig i forhold til at få nye venner og netværk kontakter. Og for nogle af jer derude, dette kunne være en glimrende måde at møde andre enlige fyre, der kunne gøre god kæreste materiale, hvis gnisten er der.

Det centrale er at sætte dig selv i indstillinger, der giver genlyd med din værdisystem og filosofi på livet. Jeg har haft klienter, der har haft succes møde andre på velgørenhed drev, kirkelige funktioner, og dyr redder alle, fordi de tog sig tid til at melde sig frivilligt til værdige formål. De blev uventet belønnet med at udvide deres sociale cirkler og dating muligheder med ligesindede.

3. Parades & Events Catering til eller sponsoreret af Gay Fællesskab

Deltag community happenings og arrangementer, hvor homoseksuelle mænd vil være repræsenteret i større antal. Disse omfatter ting som gay pride parader og fester, foredrag, grupper og andre aktiviteter, der afholdes på LGBT community centre.

Begivenheder, som det homoseksuelle samfund er gode måder at møde alle typer af enlige.

load...

For eksempel i Chicago har vi en sommer festival kaldet Marked Dage , hvor den lokale gayborhood er fyldt med kabiner byder håndværk, ikke-for-profit organisationer, kommercielle virksomheder markedsfører deres tjenester og produkter, og en underholdnings scenen med sang handlinger og andre kunstnere. Det er en interessant måde at blande og blande sig med forbipasserende på gaden og samtidig få en fabelagtig tan og lære mere om, hvad samfundet har at tilbyde.

Tjek din lokale avis eller homoseksuelle publikationer til at lære, hvilke begivenheder der kan poppe i dit samfund i den nærmeste fremtid, så du kan deltage.

4. Speed ​​Dating & Andre aktiviteter Specifikt for Gay Singles

Det er virkelig nemt at møde homoseksuelle fyre i gay-specifikke begivenheder og mens der kan synes indlysende, det må man sige. Gay hastighed dating arrangementer, drag queen shows, workshops og klasser med homoseksuelle emner, homoseksuelle sportslige ligaer, MeetUp.com homoseksuelle grupper , homoseksuelle støttegrupper, homoseksuelle barer og lounger - you name it, og de homoseksuelle mænd vil være der.

Personer, der er på den generte side eller kamp med social angst klarer sig godt i disse indstillinger, fordi de tilbyder en indbygget struktur, der tager presset ved at skulle spontant blande sig i et ukendt og potentielt ubehageligt miljø.

Uanset sammenhæng slår dine fancy, bare dukke op, være dig selv, og vær ikke bange for at indlede samtaler med andre. Udvikle mantraet ”ikke mere savnet muligheder”, så du kan møde så mange dating udsigter som muligt.

5. Gennem dine venner eller på offentlige steder

Ved at bygge din bøsse støtte netværk og cirkel venskab, vil du også være at udvide mulighederne for folk at introducere dig til andre. Jeg mødte mange af mine tidligere datoer i at deltage parter kastet af venner, fordi nogen altid ender med at bringe i nogen nye.

At være synlig, åben og modtagelig er nøglen når møde homoseksuelle mænd, mens ude.

Og du kan altid møde fyre, mens du bare bebopping rundt leve dit liv, som i banken, mall, eller cafeen. Du bliver bare nødt til at finpudse disse ”gaydar” færdigheder i disse steder uden den luksus at vide seksuel orientering status på forhånd. Jeg har kendt mange mænd, der mødtes dating partnere i metroen eller venter i kø ved en restaurant i løbet af deres frokostpause. At være synlig, åben og modtagelig overalt du går er det centrale element her.

Afsluttende tanker

Grindr er ikke den eneste måde at møde bøsser, så du skal ikke begrænse dig selv til det. Vi har givet dig flere bedre måder at finde præcis det, du leder efter - uanset om du foretrækker at gøre det i din dag-til-dag liv, gennem venner, eller via online dating sites. Nu er alt du skal gøre er at komme derud!

Foto kilder: businessinsider.com, time.com