Sådan møder vi homoseksuelle mennesker i nærheden af mig - (6 nemme måder online og offline)

18 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Vores hjemmeside er en gratis online-ressource, der tilbyder værdifulde indhold og sammenligning tjenester til brugere. For at holde denne ressource 100% gratis, modtager vi kompensation fra mange af de tilbud, der er anført på webstedet. Sammen med centrale anmeldelse faktorer, kan en sådan erstatning påvirke, hvordan og hvor produkterne vises på tværs af webstedet (herunder for eksempel den rækkefølge, som de vises). Vores hjemmeside omfatter ikke hele universet af tilgængelige tilbud. Redaktionelle meningstilkendegivelser på sitet er strengt vores egne og er ikke givet, som blev godkendt, eller godkendt af annoncører.

Annoncør Disclosure

Sådan Meet ”Gay People Near Me” - (6 nemme måder Online & Offline)

Vær sikker på at være meget klar i din beskrivelse om, hvad du leder efter. Dette kan gå en lang vej mod at tiltrække den rigtige form for respondenten; Husk, kvalitet er vigtigere end kvantitet, når det kommer til at give svar på dating sites. Når man diskuterer dine personlige behov, brug din personlighed og humor til at gøre dig skille sig ud fra mængden og skabe intriger. David Steele bog ” Bevidst dating ” er en god ressource til at hjælpe dig dechifrere dine personlige behov.

load...

2. Deltag i en speciel Group

Websites som Facebook og Meetup.com, såvel som dem du finder, hvis du gør en Google-søgning efter diskussionsfora, catering til homoseksuelle emner kan være en god måde at møde andre enlige homoseksuelle mænd. Ved at skrive i en bestemt hobby eller speciale interesse, vil du være på linie med andre ligesindede.

Dette er, når selvbevidsthed af dine talenter, interesser og lidenskaber kan komme i handy. Du vil blive placere dig selv i dating steder, hvor du allerede har indbygget kompatibilitet, der placerer dig foran spillet. Opmål dine interesser og begynde at tilmelde dig disse websteder til at blive en del af deres samfund. Også, hvis disse steder er mangler i det, du leder efter, kan du også oprette dine egne specielle grupper og blive moderator af din helt eget samfund.

load...

3. Instagram Din vej til kompatible kampe

Vidste du, at ved at lægge videoer og billeder af dig selv og dine interesser på Instagram, kan du tiltrække andre mennesker og tilskynde dem til at nå ud og få at vide dig? Giv det et skud!

Svarende til din dating-profil, skal dine Instagram billeder eller videoer afspejler din identitet og personlighed til at tiltrække kompatible dating udsigter, der bedst tilpasse sig hvem du er og hvad du står for.

Hvor skal opfylde Gay People offline (# 4-6)

Markedet lokale landmænd, motionscenter, boghandel og lignende forbliver fælles mødesteder for møde homoseksuelle singler. Men på grund af ekspansion af disse steder og det er vanskeligt at afgøre, hvem der er lige versus homoseksuelle (for ikke at nævne at vide, hvem der er enkelt eller allerede taget), kan disse steder være lidt vanskeligt at screene for potentielle dating kandidater.

Her er steder, hvor du måtte have en bedre chance for at finde din Mr. Right.

load...

4. Frivillige

De fleste storbyområder har homoseksuelle sundhedscentre, fritidsklubber eller fortalervirksomhed centre, hvor du kan frivilligt din tid og få at vide, andre homoseksuelle mennesker, der deler de samme værdier og interesser og samtidig gøre en forskel i verden. VolunteerMatch er et godt sted at finde disse organisationer , og når du finder en, kontakte dem for at se, hvordan du kan blive involveret.

Ved at tage en oversigt over dine personlige værdier, kan du bestemme, hvad spillesteder til at kontakte der ville hjælpe med at opfylde dit ønske om at hjælpe andre. Den ekstra bonus er du også møde andre mennesker, der deler lignende livets filosofier, og dette allerede sætter dig foran spillet med hensyn til kompatibilitet og samtale-startere.

5. Gay Festivaler og Events

Oftere tilgængelig i løbet af sommermånederne, gay pride aktiviteter tiltrække horder af homoseksuelle mænd til at blande og mingling at fejre at være homoseksuel og ære vores forgængere, der gjorde det muligt for os at være ude i dagens samfund. Tjek din samfunds sociale kalender for året og blive involveret i lokale Gay Pride-arrangementer og andre parter, hvor man kan være sikker på at være blandt andre homoseksuelle landsmænd.

Tusinder af mennesker deltager homoseksuelle festivaler, så find en i nærheden af ​​dig, og få derude!

Husk at være føreren af ​​dit liv! Hvis du ser en person, der intriger dig, gå op og introducere dig selv. Masser af ubesvarede dating muligheder opstår, fordi folk er bange for at gøre det første skridt, så tage initiativ og sætte dig selv derude. Boost din selvtillid, selvværd, og sociale færdigheder ved at gå til rådgivning, deltage personlig vækst workshops, eller indskrive i et forbedringsprojekt klasse.

6. Kom en LGBT-venlige Kirke

Flere og flere homoseksuelle-venlige kirker dukker op over hele landet. Ved at gøre din forskning, kan du finde disse religiøse institutioner og involvere sig og møde andre, der er ligesindede. Her er et websted, der kan hjælpe dig med at finde bøsse-affirmative kirker i nærheden af dig, hvis denne særlige mødested genlyd med dig.

At vælge en bestemt kirke er en meget personlig beslutning. Udforsk forskellige kirker for at få en fornemmelse for, hvor du vil være den mest komfortable og besøge hvert sted et par gange før at evaluere sin pasform eller mangel på samme. Undersøge Også de forskellige aktiviteter og forårsager kirken understøtter at se, om nogen af ​​deres indsats tjenesteudbydere genlyd med dig. God jagt!

Hvad enten online eller offline, de Gay Mænd er derude!

Disse er blot en håndfuld af forslag til, hvor du potentielt kan møde andre enlige homoseksuelle mænd i din umiddelbare nærhed. Med disse tips, vil du aldrig behøver at være en Jeff igen.

Hvad er nogle andre ideer, du har, som du måske ønsker at dele med vores samfund? Hvilke andre steder har arbejdet for dig i at møde andre enlige homoseksuelle mænd i din nærhed? Lad os få del i den visdom!

Foto kilde: fest300.com