Sådan opbygges tillid til et forhold - (6 måder fra en ekspert)

3 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Min klient Fran, en 38-årig pasform, attraktivt professionel, har forsøgt at arbejde gennem hendes tillid spørgsmål med hende fiancГ © på fem måneder, George. Jeg havde ikke set hende professionelt for et antal uger, når en dag ud af det blå, hun planlagt en aftale. Hun kom ind på mit kontor, tog hendes gamle velkendte sæde på min sofa, og brast i gråd. ”Jeg prøver desperat at overbevise ham, jeg elsker ham, er forpligtet til ham, og vil altid være der for ham. Men uanset hvad jeg gør eller siger, er han bekymret for, at jeg vil forlade ham,”sagde hun. ”Hvad kan jeg gøre for at få ham til at stole på mig?”

For Fran og andre som hende, er svaret, du kan ikke gøre nogen stoler på dig, hvis denne person ikke er i stand eller motiveret til at gøre det. Fran har brug for at fortsætte med at vise George, gennem handlinger og ord, at hun er loyal, støttende, og pålidelige, men tillid er altid en to-vejs gade. Din partner skal have mulighed for og lyst til at stole på dig, og du skal være troværdig.

load...

Mit råd til Fran og andre: Forstå hvad tillid betyder og hvorfor det er vigtigt, så spørg dig selv to spørgsmål om, hvorvidt tillid kan udvikle sig i jeres forhold, og derefter prøve nogle tillid bygning øvelser med din partner, forudsat begge parter er forpligtet til processen. Tillid, eller mangel på samme, definerer et partnerskab. Det skal være til stede for forholdet til at blomstre og gå fremad!

Først, hvad er tillid?

Når du har tillid til en person, du mener, at personen fortæller dig sandheden, vil ikke skade eller bedrage dig, og har dine bedste interesser på hjerte. I et kærligt forhold, er det vigtigt, at du og din partner hver føler en følelse af tillid. Denne tro reducerer dine hæmninger og bekymringer, og man kan afsløre følelser og drømme med hinanden. Denne deling gør du føler tættere og mere forbundet til din partner.

load...

At opbygge tillid i et forhold, er du nødt til at forstå, hvad ordet og handle virkelig betyder.

I min langtidsstudie af ægteskabet , spurgte jeg de lykkeligste par til at navngive deres vigtigste forhold forventning. En kæmpestor 92% af mændene og 96% af kvinderne svarede: ”Du skal føle, at din ægtefælle aldrig ville såre eller bedrage dig.” Der skal være tillid.

6 måder at opbygge tillid i et forhold

Før tillid kan udvikle sig i et forhold, skal du regne ud, hvis du er i stand til at stole på din partner (og omvendt), og hvis hver af jer er troværdig. Disse to ting vil afgøre, om det er muligt for tillid til at vokse i dit forhold.

1. Spørg dig selv, hvis du er i stand til at Trust din partner

Du og din partner skal spørge jer selv det samme spørgsmål. Det er umuligt at forlade et seriøst forhold eller gå igennem en skilsmisse uden nogle negative følelser mod ex-partner. Men for at opbygge tillid hos en ny person, du har brug for at give slip på eventuelle stærke følelser mod et tidligere forhold eller ex. I min forskning, at virkelig har tillid til en partner, skal du sige: ”Jeg føler mig ikke meget af noget mod min ex.”

load...

Hængende på stærke følelser om fortiden forhindrer dig i at udvikle tillid i et nyt forhold. Du skal arbejde gennem eller tackle disse følelser hoved på, og neutralisere din tilknytning til fortiden, eller du vil gå glip af nye relationer. Du vil sammenligne nuværende partnere til de sidste dem, og du vil ikke være i stand til fuldt ud at have tillid til en ny partner.

Hvis noget er sket i din fortid, der gør du ikke ønsker at have tillid til folk, der kunne hæmme væksten af ​​tillid i et forhold.

For min klient Fran, hendes fiancГ © George var stadig meget vred over, at hans ekskone havde skilt ham for flere år siden. Denne følelsesmæssige bagage forhindrede ham i at se hvordan virkelig kærlig og støttende Fran var i deres nuværende forhold.

2. Bestem hinandens Troværdighed

Selvfølgelig, opbygge tillid i et nyt forhold handler også om dig og din partners troværdighed eller evne til at være pålidelig og ærlig. Men hvordan kan du vide, om din partner er den slags person, der kan være tillid til? Der er tre stikord, der peger på, at en person er troværdig.

Er personen konsekvent og forudsigelig?

Har de opfører sig på samme måde hver gang de er stresset, ked, eller fuld af kærlighed? Konsekvent adfærd er en nøgle til troværdighed.

Disse spørgsmål vil hjælpe dig med at måle din partners troværdighed samt din egen.

Har personen været ærlig med dig så langt?

Har din partner fortælle dig sandheden og ikke holde hemmeligheder fra dig? Det er fint at beskytte dig mod nogle oplysninger (lidt privatliv er ikke en dårlig ting), men hvis han eller hun skjuler vigtige oplysninger, så kan du ikke opbygge tillid sammen og vokse som et par. Hvis en person ligger regelmæssigt, fabrikerer information, eller gør udsagn, der modsiger sandheden, vil det spise løs på dit forhold.

Har personen har dine bedste interesser på hjerte?

Har din partner tænker på dig (og hvad der kunne være bedst for dig), når beslutninger separat og som et par? Dette omfatter, hvad du gør som et par, hvor du går på datoer, og hvordan du støtter hinandens beslutninger venskaber, karriere, og liv.

3. Offentliggøre Parallel Intim oplysninger til hinanden

En måde at opbygge tillid i et forhold er for dig og din partner til at dele personlige oplysninger med hinanden. Dette kan være fortrolige oplysninger, som du ikke har åbenbaret for nogen anden. Du kan spørge din partner spørgsmål om hendes tidlige barndom, hvad han er mest stolt af at gøre i det sidste år, eller hvad det var at vokse op med en mor, der er en terapeut. Når din partner besvarer disse intime spørgsmål, og du lytter med et åbent sind, tillid bygger mellem jer to.

Virkelig lytte mens du deler personlige historier med hinanden er en fantastisk måde at bryde vægge ned og få den tillid flyder.

Jeg fortalte min klient Fran at nedskrive syv personlige spørgsmål på et stykke papir (f.eks, han har et kæledyr, da han voksede op, eller hvor ville han rejse til og hvorfor, hvis han vandt i lotteriet?) Og læg dem i en stor skål. Hun og George skal derefter sætte sig ned sammen, plukke hvert stykke papir ud af skålen, og begge dele svarene foran hinanden. Denne samtale kan endda vare et par nætter!

4. Tag initiativet og Reveal Solo

Reveal personlige historier og hemmeligheder til din partner uden at stille spørgsmål til ham eller hende. Undersøgelser viser, hvis en person aktier noget meget personlig og begge folk er interesseret i at have forholdet fortsætter, så den anden person naturligt reagerer på samme niveau af intimitet.

Gradvist op tillidsniveau i dit forhold ved at afsløre personlige oplysninger uden at stille spørgsmål om din partner.

Dette derefter gradvist opbygger tillid i forholdet. Du kan også bruge, hvor meget hver enkelt af jer er at afsløre over for hinanden over tid som et indeks for, om forholdet er ved at udvikle tillid eller ej.

5. Hold en Trust Chat med din partner

En anden måde at opbygge tillid i et forhold er at have det, jeg kalder en trust chat med din partner. Sæt dig ned og spørge hinanden hårde spørgsmål som:

Mere end noget andet, vil denne samtale give dig en fornemmelse af, hvor meget du har tillid til hinanden på det tidspunkt, og om du se tillid og engagement på samme måde. Konsensus og fælles værdier om betydningen af ​​tillid og engagement lægge grunden til tillid til at fortsætte med at vokse i dit forhold.

6. Kast dig ud i Team Building Udfordringer

Tillid kan også udvikle sig i et forhold ved at gøre aktiviteter sammen, som kræver jer begge til at fuldføre opgaven. Aktiviteter, der er bygget på teamwork, som at tage sig af en hvalp, fællesskab at plante blomster i en have, eller arbejder på et puslespil sammen, skabe tillid.

At gøre noget, der kræver, at du til at arbejde sammen for at fuldføre en opgave, som at starte en have eller hæve en hvalp, er en af ​​de bedste teambuilding aktiviteter.

Det er processen med at opnå disse resultater sammen (fx hvalp trives, have fuld af blomster, et færdigt puslespil), der skaber tillid og afhængighed af hinanden.

It Takes Two til at opbygge tillid, og det er svært at genvinde Hvis det er brudt

Tillid tager tid at udvikle i starten af ​​et forhold. Hvis dit forhold er nyt, være opmærksom og vente og se, om tillid vokser og udvider sig som tiden går. Erkend, at tillid følger et klart mønster i de fleste forhold. Det øger over tid, og jo mere du har tillid til din partner, jo mere din partner er tilbøjelige til at stole dig til gengæld.

Som støttende og loyal som du er, kan du ikke gøre din partner tillid dig. For nogle mennesker, tillidsfulde andre er udfordrende, fordi de er fanget følelsesmæssigt i fortiden. Også, når din partner bryder den tillid, som de to af jer har bygget op over tid (fx affære, hasardspil, eller liggende), dette kaldes et forræderi. Disse forræderi er smertefulde, fordi du konfronteret med det faktum, at din partner, som du har tillid til, er ikke så pålidelig, pålidelig, eller ærlig som du troede. Du kan genvinde tilliden efter et forræderi, men det tager en masse arbejde og engagement på den del af begge parter.

Fran kom tilbage for at se mig efter et par uger. ”George og jeg endelig havde en trust chat. Jeg havde brug for at spørge George de hårde spørgsmål om engagement, loyalitet, og hans forventninger til vores forhold. George er også at se en terapeut om den vrede, han fortsætter med at føle mod sin ekskone.”Fran var absolut mindre ængstelig. Hun nævnte hun også og George besluttede de virkelig ønskede at arbejde på den tillid spørgsmål sammen. De laver en indsats for at gøre den tillid building øvelser sammen og blev faktisk nyder dem. ”Vi er meget bedre. Vi taler det hele ud nu.”