Sådan opretter du den perfekte profil

28 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Er det endda muligt at skille sig ud på en dating hjemmeside længere? Der er bogstaveligt talt millioner af profiler derude, men med en lille tanke, pleje og sund fornuft, kan du stadig præsentere dig selv på en måde, der vil fange en mands opmærksomhed uden at man ser desperate eller billigt.

1. Markedsføring 101.

Du må ikke lide tanken om ”markedsføring” dig selv, men det er præcis, hvad det kræver at få succes i dagens stærkt konkurrenceprægede online dating scene. Med flere profiler end en mand kan se på i et helt liv, har du kun et par sekunder til at gøre indtryk og få ham til at kigge dybere ind i din profil og i sidste ende indlede en kontakt.

load...

2. Vide, hvad du ønsker.

Selvfølgelig behøver du ikke ønsker dit datingside postkasse, der skal fyldt med svar fra fyre, du har nogen interesse i. Det første, du skal gøre, er at definere din målgruppe. Ønsker du en ældre, konservativ forretningsmand? Hvad med en ung, aktiv, friluftsmenneske type? Eller måske du er villig til at tage noget med en puls. Notere ned et par af dine ”must-haves” samt de deal-breakers, der vil tælle ham ud.

Du skal også vide, hvis du er på udkig efter en fyr til det lange træk eller for nogle ikke-så-seriøse romantiske møder. Sæt alle disse faktorer sammen for at fremmane et billede af din ideelle dato, og udfylde en del af den profil, der beskriver den fyr, du leder efter først.

load...

”Put en masse tanker og en lille

flair og humor i din skriftligt.”

3. Ved, hvad han ønsker.

Nu hvor du har en ganske god idé om den mand, du håber at tiltrække, bør det være meget lettere at komme op med nogle store agn i ”om dig selv” sektionen. Bliv en kamæleon. Dette er ikke at sige, at du skal være ligesom den mand, du ønsker, men snarere, bør du supplere sin livsstil og kunne tilpasses hans verden, mens den stadig er dig selv.

4. Være imødekommende.

Dit foto er den første ting en mand vil se, når han rulle gennem sider af potentielle datoer. Husk, at du er nødt til at appellere til tre aspekter af hans mandlige ego: hans sind, hans hjerte og hans fysiske begær.

Antages han er en oprigtig mand og sluttede sig til dating site for de rigtige grunde, vil han være på udkig efter en kvinde, der også virker oprigtig og hvem han kan forestille sig at dele et måltid og et godt grin med. Lad en ven, eller endda din mor, hjælpe med at vælge en profil pic. De er mere tilbøjelige til at blive tiltrukket af den foto af den indtagende ”du” med den gnist i øjet og den lille smørret grin, de elsker, mens du kan være besat af hvert hår er på plads og ligne en skulpturelle gudinde.

load...

Ekstrem skønhed og perfektion er meget skræmmende for en mand. Han ønsker en kvinde, der først og fremmest vil ikke afvise ham og knuse hans skrøbelige ego. Glem ikke, at han også tager en chance, når han når ud til dig. Kontakt til dig gør ham meget sårbar, så sørg for at synes meget tilgængelig.

Imødekommenhed handler ikke kun om udseende. Hvis du prale dig selv for meget, kan du slå Mr. Right. Hvis han mener, vil du ønsker at trække ham ud for en lang tur på stranden hver aften og vandreture op ad et bjerg hver weekend, kan han gå videre til den næste kønne ansigt. Selvfølgelig, hvis det er den niche, du er komfortabel i og ønsker at appellere til, gå til den. Bare husk du kan være alvorligt begrænse din pulje af bejlere.

5. Vær ikke clichГ © d.

Rideheste i måneskin kan lyde stor i dine romantik romaner, men det kan ikke have en bred appel i dit mål demografiske. Kunne være bedre En humoristisk reference til nogle af disse overdrevne profiler.

Bare sørg for at minimere de romantiserede glimt ind i din fantasi verden og omfatter nogle af dine ned-til-jord vaner og skyldig fornøjelser. Hvis du kan lide onsdag glade timer og dart med dine kolleger , kan du synes som en præmie i himlen for en masse dagligdags fyre. Hvis du kan lide at se ”Fringe” i dine jammies på fredag nætter, mens man spiser artiskok pizza, kan du klage til snesevis af store fyre - så længe du er villig til at sætte pepperoni på halvdelen af pizza.

Så kast terningerne og se hvad der sker. Du kan ikke vinde, hvis du ikke spiller spillet. Du kan altid ændre din profil eller tjekke en anden dating site, hvis tingene ikke fungerer ud af den måde, du gerne vil. Put en masse tanker og lidt flair og humor i din skriftligt, og du vil blive miles foran de millioner af piger, der bare gør som minimum at oprette en profil.