Sådan overbeviser din partner om at gå til parrådgivning (5 tip)

7 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Du vil naturligvis føle sig frustrerede, hvis du fortaler for par rådgivning og din partner er uvillig til at gå. Ofte er dette afbryde handler ikke om hans kærlighed til dig. Det stammer nogle gange fra sin forskel i følelser omkring kvaliteten af ​​dit forhold og / eller hans opfattelse af rådgivning.

Nogle almindelige årsager din partner kan være resistente omfatte: investering i tid og økonomi, bekymre sig om at blive beskyldt af dig eller den rådgiver, eller tro på, at problemerne skal kunne løses uden professionel hjælp.

Forstå din partners mening, at komme på den samme side om betydningen af ​​rådgivning, beroligende ham om dine hensigter, og sætte forventningerne kan give motivation til at begynde rådgivning sammen. Du kan ikke styre andres adfærd, men din egen, så forsøger at tvinge din partner til at gå til rådgivning vil kun skabe en yderligere kile. Hvad du kan gøre, er at være åben til at modne, tankevækkende og støttende dialoger til at uddybe din forståelse af hinanden, og anvende effektive kommunikationsstrategier for at nå en løsning.

load...

Nedenfor er fem strategier for at tilskynde din partner til at gå til rådgivning med dig:

1. Forstå betydningen af ​​timing i Bringing Up Rådgivning

Nærmer dette emne med vrede, trusler og ultimatummer midten argument er kun kommer til at skubbe din partner væk og skabe forsvarsposition. Det er bedst at opdrage emnet rådgivning fra en kærlig sted, ved hjælp af positiv, samarbejdsorienteret, og rolig sprog, skildrer at du pleje og ønsker dit forhold til at være bedre. Sørg for at du føler dig rolig, når du opdrage emnet, brug samarbejdsvillig sprog, og undgå at tildele skylden.

load...

Undgå uhensigtsmæssige tidspunkter - såsom under en kamp, ​​på 3 om morgenen, og efter arbejde - at opdrage dit ønske om at gå til rådgivning.

Også give din partner en chance for at behandle ideen om rådgivning ved at bringe det op på et passende tidspunkt, og derefter give ham plads. At have en række samtaler er en bedre tilgang end bombardere ham med spørgsmål og informationer, hvilket tvang ham til at blive enige med det samme og give ham en hård tid, hvis han ønsker eller har brug for at tænke over det.

2. Få en forståelse af din partners Tilbageholdenhed

Det er naturligt at ønske en forklaring, hvis han er tilbageholdende. Du skal blot høre et nej fra ham uden nogen begrundelse eller oplysninger er forpligtet til at forlade dig følelsen endnu mere frustreret, alene og fjernt.

Det er forståeligt, at have en grund til, hvorfor han er tilbageholdende med at deltage i rådgivning, men du ønsker at nærme sig ham uden dom og spørge åbne spørgsmål for at komme til bunds i det.

load...

For at sikre at du modtager en ærlig forklaring fra ham og få en forståelse af, hvor han kommer fra, så spørg ham åben og ikke-fordømmende spørgsmål om hans følelser og bekymringer. Din rolle her er at stille spørgsmål og lytte opmærksomt uden at argumentere, at afbryde ham, eller forsøge at ændre hans sind.

Dette trin er rettet mod at indsamle oplysninger, så du kan deltage i en produktiv dialog. Undersøg, om nogen af ​​de ovennævnte grunde genlyd med ham, og få en fornemmelse for hans syn på rådgivning og dit forhold, og noget forstyrrer hans åbenhed om igangværende.

3. Når han åbner op, Mød ham med empati og validering

Selvom du måske ikke er enig med din partner syn på dig, rådgivning, eller forholdet, er det vigtigt at forsøge at forstå din partners bekymringer, følelser og meninger. Hvis du allerede føler ligesom fjender eller spillere på det modsatte hold, kan du føle umotiveret til at forstå hans opfattelse og vise støtte. Men validering hvor han kommer fra, uanset om du føler det samme, er et must.

Lad din partner ved, at han har lov til at føle, hvad han føler, ligesom du er, og at dette er en sikker plads til at dele det, du begge virkelig føler.

Som han deler, skal du sørge for at vise forståelse og give slip på en argumenterende holdning. Erkend, at han har lov til at føle, hvad han føler (ligesom du er), og hvad der er vigtigst er, hvordan du kommunikerer. Hvis han kæmper for at åbne op, fortsætte med at stille spørgsmål (fx Er du bekymret rådgivning kunne gøre tingene værre? Det, der bekymrer dig om at søge professionel hjælp? Er der noget jeg kan gøre for at gøre det mere behageligt for dig? Hvordan har du det med rådgivning, i almindelighed? Har du haft negative erfaringer med rådgivning?) uden nøjeregnende, aggressiv, eller konfronterende.

4. Vær Åben for Picking Talsmanden Sammen

At vælge en rådgiver eller psykoterapeut med hvem du er både komfortabel er bydende nødvendigt for din succes i rådgivning. Hvis du er utilpas eller ikke føler din rådgiver er et godt match, vil du være mindre tilbøjelige til at åbne op, dele intime følelser og være til stede i oplevelsen. Derfor er det fungerer bedst, når begge parter har indflydelse og er enige om rådgiver.

Valg af rådgiver som et team vil sikre, at du vil både være komfortabel under dine sessioner.

Overvej din rådgiver kvalifikationer og erfaring samt dit køn præferencer, når du vælger en person med hvem til at arbejde. Forskning potentielle terapeuter sammen, og starte med mindre overvældende mål om at møde med en terapeut for en udnævnelse og derefter arbejde sammen for at vurdere, om denne person er en god pasform. Ved hjælp af hjemmesider, såsom PsychologyToday.com , og spørge betroede venner eller familie om anbefalinger kan være behjælpelige med at finde en kvalificeret leverandør.

5. Offer Opmuntring og Tryghed

Forsikre din partner, at du ikke søger rådgivning for at spille skylden spillet og du håber at gøre forholdet mere tilfredsstillende for jer begge. Rådgivning er ikke om at få din partner til at forme op uden du tage ansvar for din del eller indkredsning der er forkert, og hvem der har ret. Faktisk vil en god terapeut vil høre og undersøge begge sider, og støtte dig i at opdage dine individuelle og forholdet styrker samt områder til at forbedre i.

Sørg for, at din partner ved, at du ikke give ham skylden - du bare forsøger at forbedre forholdet og gøre det mere tilfredsstillende for jer begge.

Selv hvis det ikke føles som om du er en bidragyder til de nuværende forholdet spørgsmål, er du halvdelen af ​​forholdet, og anerkender din rolle er en del af at komme videre til lykkeligere tider. Sørg for at angive dine egne intentioner på en måde, der ikke provokere forsvarsposition i ham. For eksempel, kommunikere, at din motivation for at søge rådgivning er at lære at være en bedre partner til ham og skabe et sundt, kærligt forhold. Hvis han er tilbageholdende med at deltage på grund af stigmatiseringen omkring rådgivning, følelse af svaghed eller skøre, tage en proaktiv tilgang, mens minde ham om, at stærke, sunde mennesker søge rådgivning, og at få professionel hjælp betyder ikke, du er skør.

Faktisk par deltage rådgivning sammen for at forsøge at løse forskellige problemer , og deltage i rådgivning har mange fordele. Mind ham om, at du er på samme hold og rådgivning er et sikkert sted at arbejde gennem spørgsmål forstyrrer forholdet tilfredshed

Afsluttende tanker

Hvis din partner er uvillig til at gå til rådgivning trods dine bønner, bliver du nødt til at beslutte, om hans valg er en deal-breaker for dig. Du kan også søge individuel rådgivning til din egen støtte og velvære, som kan være meget nyttige under rystende gange i relationer.

Igen, kan du ikke gøre din partner attend rådgivning med dig, men du kan sikre, at du kommunikerer på måder, der fremmer nærhed, åbenhed, og tilslutning. Ved at bringe op rådgivning på en rolig måde, der giver ham plads til at trække vejret og bearbejde tanken om rådgivning og tilbyde tryghed, håbet er du kan slå en tilbageholdende partner i en villig deltager.

Foto kilder: perspectivesoftroy.com , medicalnewstoday.com , princessinthetower.org , understandingrelationships.com , redbookmag.com