Sådan rettes et brudt forhold en eksperts 10 tip

20 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Hvert par vil sandsynligvis støde på udfordringer i deres forhold, og i mange tilfælde vil de finde glade resolutioner til deres forskelligheder. Men henhold til undersøgelser foretaget af Dr. John Gottman, en amerikansk psykologisk forsker, der studerer ægteskabelig stabilitet, 69% af problemer i relationer er uløselig. Under forskellige personlighedstræk er et eksempel på et af disse problemer (dvs. Hvis du er en introvert og din partner er en udadvendt, er det usandsynligt nogen af jer vil ændre denne dimension af din personlighed).

Gottman forskning understreger behovet for par at lære at håndtere konflikter i stedet for at forsøge at fjerne det helt. Hvis du har lyst dine problemer bryder dit forhold, og du ikke er sikker på, hvordan du løser tingene, kan du blive oplever almindelige problemer, der faktisk løses med dygtighed og hensigt (dvs. Måske du eller din partner konstant bringer stress på arbejdet hjem). De 10 strategier nedenfor vil hjælpe dig med at løse en brudt forhold.

load...

Word forsigtighed: Hvis din partner nægter at tage ansvar eller sætte i bestræbelserne på at løse konflikten, kan det være tid til at gå væk. Desuden er de strategier nedenfor anbefales ikke til forhold, hvor der er følelsesmæssig, mental eller fysisk misbrug eller vold eller ubehandlede afhængighed (som disse typer af adfærd ikke let helbredt eller lindres). Husk disse typer af adfærd fra en partner er ikke din skyld, og behøver ikke at blive tolereret.

1. Tilgang Dine Udfordringer som et hold

Uanset problemet, skal du både vil have dit forhold til at arbejde for det at komme tilbage på sporet. Du er nødt til at komme sammen som allierede, der nærmer sig konflikt sammen og ikke pege fingre ad hinanden og opfører sig som fjender. Forhåbentlig du og din partner er på samme side og ønsker at lave dit forhold og ikke bryde op. Husk du er i denne sammen, og sunde relationer tager to.

load...

2. Være Introspective

Det er nemt at blot bebrejde din partner for eventuelle forholdet spørgsmål, du oplever, men det er vigtigt at analysere din rolle i problemet. Hvordan du bidrog til eventuelle problemer er måske ikke indlysende i starten, men erkender din side vil hjælpe føre til løsninger.

Tænk over, hvad du har brug for at tage ansvar for og den adfærd, du kan forbedre på.

Overvej, hvad du har brug for at tage ansvar for, hvordan dine handlinger kan påvirke din partner, og hvad du har brug for at forbedre på. Forstå dine svagheder (det er OK - vi alle har dem) og gøre en forpligtelse til at vokse som partner er store faktorer i at fastsætte en brudt forhold.

3. Genkende mønstre, der holder dig fast og konflikter, der ikke let løses

Er du konstant har den samme kamp igen og igen? Hvad sker der i dit forhold, der er årsag kontinuerlig stress eller spænding? Som jeg nævnte ovenfor, ikke alle forhold problemet kan løses, så accept, effektiv kommunikation, og konflikthåndtering er et must. Det er vigtigt at identificere mønstre i dit forhold , og finde strategier til at acceptere, hvad du ikke kan ændre og trives gennem dine forskelle.

load...

4. Brug Sund Kommunikation og lytter færdigheder

Selv om det kan være en udfordring at være din bedste selv i løbet af følelsesladede samtaler, kan dit forhold ikke trives uden sund, åben, og ærlig kommunikation. Adfærd som at afbryde, hjælp defensiv eller anklagende sprog, råben, surring ud, og afskedige din partners bekymringer (og omvendt) ofte føre til urolige relationer bryde ned endnu mere.

At være en god lytter er lige så vigtig som at være en god kommunikator.

Vær til stede, være opmærksomme på, hvad hinanden siger, lyt til at forstå (og ikke blot forsvare dig selv), og validere din partners oplevelse , selvom det er anderledes end din. At sige ”Jeg forstår hvordan du føler” og ”Jeg hører dig” går langt i at reparere forholdet brister. Sørg også for at skiftes med at lytte og tale og undgå at dominere samtalen.

5. Under ophedede diskussioner, tage pauser, hvis du skal

Hvis du ikke er i stand til at bevare roen og tænke rationelt under argumenter, vil du ikke være i den rigtige headspace til at skyde din bedste indsats. Faktisk kan det være svært at lytte og være til stede, hvis dit sind er fyldt med vrede eller angst. Ofte par fortælle mig, de føler, at de bør være i stand til at løse konflikter ”i et møde” og ”aldrig gå i seng vred,” men der er ikke noget galt med dig, hvis det ikke er muligt, og du har brug for lidt tid til at slappe af.

Har en proaktiv aftale med din partner, hvor du både kan udøve en time-out. Når du har denne regel på plads, og du gerne vil gennemføre en pause, kan du sige noget i retning af ”Jeg er engageret til at høre dine bekymringer og gøre min del for at løse tingene. Men jeg føler mig meget vred lige nu. Jeg føler vores samtale ville være mere konstruktivt, hvis jeg tog en pause. Jeg har tænkt mig at gå til en 15 minutters gang og slappe af med noget musik, men jeg elsker dig, og jeg håber, vi kan arbejde ud af dette, når jeg kommer tilbage. På forhånd tak for forståelse og give mig nogle midlertidig plads.”Uanset hvad du gør, ikke bare gå væk, slam døre, lukke ned, og lad din partner gad vide hvor du gik.

6. Vær villig til at undskylde og tilgive hinanden

Du og din partner er begge ufuldkomne mennesker, der kommer til at lave fejl trods de bedste intentioner og ægte kærlighed til hinanden. Måske har din partner fastgjort på dig efter en lang arbejdsdag, eller måske har du mistet dit temperament på grund af eksterne stressfaktorer. Tager ansvarlighed og virkelig undskylde for at såre din partner er vejen mod helbredelse og bevare din forbindelse. Så er tilgivelse.

7. Motion Medfølelse, empati, og venlighed

Det er vigtigt at have medfølelse mod din partner. Du behøver ikke at blive enige om hver eneste lille detalje i livet, men du behøver at have empati for, hvordan din partner føler og ikke minimere hans eller hendes erfaring. Din partners følelser er gyldige, og så er dit.

Empati handler om at vise nogen, at du sætter pris på dem og forstå, hvordan de føler.

Hvis din partner føler smerte på grund af dine handlinger eller formulere følelser, der er forskellig fra din, udstille empati. Empati betyder at værdsætte og forstå, hvordan en anden person føler og sætte dig selv i deres sko. Medfølelse, empati, og venlighed alle fungere som lim i sunde relationer.

8. Tag hinandens bekymringer alvorligt

Uanset om du kæmper om mindre ting, såsom hvem der gør vasketøjet eller større spørgsmål, såsom manglende tillid, er det vigtigt at lytte og handle. Dette indebærer at genopbygge tilliden ved at følge igennem, når du siger, du kommer til at få vasketøjet gjort eller kommer hjem på det tidspunkt, du lovede.

Vis din partner, som du forsøger at ændre og bringe positiv energi ind i forholdet ved at gå på kompromis med de små ting (ikke dine værdier eller moral) og finde fælles fodslag.

9. Forstå din kærlighed sprog og din partners

Som jeg nævnte i min tidligere artikel , udtrykke kærlighed og påskønnelse i de måder, hvorpå din partner modtager kærlighed vil sikre din partner føler det. Må ikke antage, din partner ved, hvordan du føler.

Finde ud af din kærlighed sprog samt at din partner, som vil gøre at forstå hinanden så meget lettere.

Forståelse din kærlighed sprog og udtrykke taknemmelighed til hinanden, vil hjælpe med at bringe dig tilbage sammen efter konflikter samt holde forbindelsen under udfordrende tider. Oplev din kærlighed sprog gennem Dr. Gary Chapmans quiz her.

10. Se det gode i din partner

Det vil være næsten umuligt at fastsætte dit forhold, hvis du føler dyb foragt mod din partner og udelukkende fokuseret din partners negative kvaliteter. Det er nyttigt at se din partner som en god person og påtage din partner har gode intentioner. Være taknemmelig for, hvad din partner har at tilbyde. Mind dig selv om, hvad du oprindeligt var tiltrukket af, og forsøge at genskabe forbindelsen, mens du arbejder på at overvinde din forskelle.

Husk Hvert forhold har toppe og dale

Mens du fortjener at være i en tilfredsstillende, kærligt forhold, og du bør ikke nøjes, er det vigtigt at huske alle relationer har op-og nedture, og selv de sundeste par erfaring konflikt. Hvordan du og din partner styre det kan gøre eller bryde ting.