Sådan slipper du dine datingfejl

21 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Det er en almindeligt genfortalt bibelske historie. Gud fortalte Lot og hans kone til at flygte fra deres by, advarede dem til aldrig se tilbage på, hvad de to efterladt. Lots hustru adlyder denne kommando, blikke tilbage på hjemmet, hvor hun tidligere investeret alle, hvem hun var, og fandt sig hurtigt forvandlet til en saltstøtte.

Som alle gode historier, fortælling om dårlig Lots hustru indeholder i det en dybt siddende sandhed - ser tilbage på, hvad der plejede at være, når du skal ser frem til, hvad der ligger forude bærer med sig nogle seriøst farlige konsekvenser. Og tro det eller ej, det er dobbelt sandt, når det kommer til, hvordan du håndterer din dating liv.

load...

At bruge for meget tid og energi mentalt indgreb med ”burde” og ”skulle fattige” af relationer fortid må ikke gøre dig til en saltstøtte, men det vil udvikle en sådan hårdhed og crustiness omkring dit hjerte, at forskellen mellem dig og Lots kone vil være slankere end du måske har oprindeligt forestillet sig.

Reframing fortiden.

Det er naturligt at se tilbage på dine formodede dating fejltagelser og føler en hel masse beklagelse. Det er naturligt at tillade beklagelse til cloud alle dine aktuelle forsøg på at have sunde relationer. Det er naturligt at føle dig vil aldrig have de samme muligheder som du troede, du havde før i tiden, for at føle de samme følelser, du følte i fortiden.

load...

I det store og disse følelser er sande. Du vil virkelig aldrig har nøjagtig de samme muligheder, du havde i fortiden. Du vil virkelig aldrig føler helt det samme om de nye kvinder, du møder, når du følte om de kvinder, du brugte til at være med.

Men dine tidligere forhold sandsynligvis ikke noget værd sorg forbi.

”Eksisterer Fortiden for en grund - til

informere de beslutninger, du foretager i nutiden.”

Du gik glip disse muligheder for en grund.

Først og fremmest de påståede ”muligheder” du gik glip i fortiden sandsynligvis boring lidt virkelige verden lighed med, hvordan du i øjeblikket ramme dem. Alle disse angiveligt ”perfekte” kvinder, du lader glide ved passeret gennem dit liv for en grund. Enten de var ikke så stor, som du forestillede de var, eller de virkelig var store, men du var ikke på det rigtige sted i din egen personlige udvikling at matche op med dem på nogen dyb, varig måde.

load...

Ung kærlighed = dum kærlighed.

For det andet, er det en god ting, at du vil aldrig fuldt ud generobre de romancer af din ungdom. Kan du forestille dig, hvad der ville ske med dit liv lige nu, hvis du faldt i den samme slags altomfattende romance du oplevede i din teenage år? Dit liv ville helt falde fra hinanden og i korte orden.

En af de gaver og forbandelser at blive ældre er, at vi alle begynder at akkumulere alle mulige elementer i vores liv, vi ønsker ikke at give op så let. Ikke engang for det flygtige flamme af unge, dumme kærlighed.

Fejl er læringsmuligheder.

De fejl, du har foretaget i din dating liv kan ses som livets ødelægger, soul-knusning erfaringer, eller de kan ses som muligheder for at lære, vokse og blive et bedre forhold partner.

I stedet for at bekymre over ”fejl” i din dating fortid, tage et koldt hårdt kig på, hvorfor du har lavet disse fejltagelser, uanset om du er stadig tilbøjelige til at gøre disse fejltagelser, og hvad du kan gøre for at vokse fra de erfaringer og forhindre dig i at gentage dine fejl.

Der er ikke noget du kan gøre ved fortiden. De kvinder, der ”fik væk” kommer til at holde sig væk. Ingen mængde af mental fiksering vil ændre sig, hvad der skete. Eksisterer Fortiden for en grund - til at informere de beslutninger, du foretager i nutiden. Så kun se tilbage længe nok til at bestemme, hvordan du kan gøre det bedre i dag.