Sådan spiller du hårdt at få. Gør det rigtigt

5 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

At spille hårdt for at få, er en af de ældste tricks i bogen, når det kommer til dating. Men millioner af dygtige kvinder har brugt det med succes til at slå en arrogant eller ubetænksom big shot ind i manden i deres drømme , så spillet fortsætter.

Det kan være en risikabel proposition, især hvis du bruger det uden en plan, så skal du vide, hvad du laver, før du beslutter dig til at navigere i potentielt farlige farvande i ”svært at få” trick.

1.It virker ikke på alle fyr.

Fyre forventes at være mandig, selvsikker og pågående, så de forsøger at leve op til denne forventning. Mange mænd kan handle det ud ganske godt, men de er hemmeligt genert og bange for at blive afvist af kvinder.

load...

Derfor er en masse fyre vil bare gå væk besejret, hvis de er afvist for hårdt ved din ”svært at få” handling. Det er bedst brugt på tillid, magtfulde mænd, der har brug for at blive slået ned et hak.

Du er nødt til at kende den mand, du har at gøre med ganske godt. De fleste mænd trives på opmuntring stedet for at blive udfordret af afvisning. Sørg for at du ikke spiller ”umuligt at få.” En udfordring er én ting, men en mur er noget andet.

Du kan gøre ham tjene det, men sørg for at han ser i det mindste nogle chance for succes i at forfølge dig.

2.Let opførsel sige ”ja”, når ord siger ”nej.”

Hvis du kan lide den fyr og ønsker at vinde ham i sidste ende, så er du nødt til at drille ham og holde hans interesse, mens du tilintetgør hans tilnærmelser.

load...

Smil og griner ad ham, knivspids hans kind, fortælle ham, at han er så sød, når han beder, får dine læber så tæt han kan næsten smage dem, og derefter give ham et hurtigt kys på panden og gå væk, mens du siger: ”Ikke i dag ! Farvel."

Pointen bag ”svært at få” strategi bør være at gøre ham ønsker dig endnu mere, og at værdsætte dig mere stærkt. Det kræver en konstant drille, der efterlader ham ønsker mere, små prøver af dit feminint touch, som vil gøre ham ondt for dig, og nok håb i hans sind til at holde ham komme tilbage.

”Det vil være en lang rejse for ham, så

sørg for du er en præmie værd at have.”

3.Give ham venstrehåndede komplimenter.

Du er nødt til at komplimentere ham, mens du tænder ham ned. ”Du høj, smukke fyre tror enhver kvinde er ved at dø for at gå ud med dig.”

Så du tror, ​​han er en hunky fyr? ”Bare fordi du har den bedste seks pack på stranden betyder ikke, du kan snap fingrene og jeg kommer kørende.”

load...

Virkelig hunky? ”De store flotte dem altid viser sig at være indbildske ryk.” Jeg tror, ​​at han bedre ikke være et ryk.

Eller, måske er han ikke så hunky men virkelig tiltalende at være omkring? ”Sidste gang jeg dateret en rigtig smart, sjov fyr, han viste sig at være gift.”

Ved at gøre dette, er du viser ham, at du ser ham som en mand af værdi, men du giver ham indvendinger til at overvinde, som vil tvinge ham til at arbejde hårdere for din hengivenhed. Han bliver nødt til at vise dig, at han er virkelig rart, ydmyg, ærlig og hensynsfuld overfor kvinder.

4.Let ham tjene et niveau ad gangen.

Spillet slutter ikke med den første date. Du vil være mest succesfulde i at træne ham til at være en god og respektfuld partner, hvis du holder ham på prøve efter hver forhindring.

Så accepterer du at spise middag med ham. Bare middag. Lad ham vide, at på forhånd. Du taler, du danser, og du har det sjovt. Du kan tage en lille spadseretur i nat luft, men du aldrig gøre det øjeblik synes intime.

Han kunne tjene et kort kys ved udgangen af ​​den dag, men han har stadig at komme til at kende dig som en dame og en person af dybde, før tingene går for vidt.

Næste gang, tage ham jogging med dig for at se, hvad han har i fitness-afdelingen. Gå til museet og gøre nogle dagtimerne ting. Giv ham et glimt af den virkelige kvinde bag det smukke ansigt og krop.

Når han er optjent fuld make-out session, gør det køn svært at få. Ved den tid, han får den ultimative fordel af din kærlighed, vil han være den mand, du vil have ham til at være.

5. Være værd.

Det bliver en lang og besværlig rejse for ham at gøre dig sin kvinde, så sørg for du er en præmie værd at have, når han bliver der.

Glem ikke at lade spillet ende. Det er nemt at vænne sig til bagatellisering drilleri og vittige rebuffs, men på et tidspunkt du skylder ham den samme respekt og ære, han har haft til at vise dig.

Lad gå af spillet og fortælle ham, hvor stor du virkelig tror, ​​han er, og hvor heldig du er. Når du spiller hårdt at få er gjort rigtigt, vil du lade ham jage dig, indtil, langt om længe du fange ham.