Sådan tasker du en cougar: trin 1

4 marts 2019

OK drenge, jeg taler til dig nu. Du ved, hvem du er: ung i kroppen eller, endnu vigtigere, på hjerte, seksuelt eventyrlystne, ivrige efter at udforske verden og interesseret i at gøre det i selskab med en kvinde, der har mere erfaring i livet end dig.

Til dem af os mere erfarne-i-livet-end-jer kvinder, der befinder os lykkeligt enkelt og ligeledes åben for eventyr, du repræsenterer en virkelig værdifuldt møde, uanset om det varer kun et par timer eller strækker sig ind år.

load...

Hver gang en ung mand og en kvinde mødes for at opdage de mysterier af hinanden, jeg mener, at verden bliver et lidt bedre sted.

Så af hensyn til at lette flere af disse dejlige fagforeninger, tilbyder jeg min ydmyge råd i tre trin.

1. Kend dyret du sporer.

Nærmer en cougar i naturen kan faktisk være en skræmmende proposition. At forsøge at imødekomme en i offentligheden kræver avancerede færdigheder og nogle erfaringer, så lad os antage, vil du blive møde hendes online.

Dette er en glimrende måde at forbinde med kvinder af alle slags, fordi den indledende anonymitet efterlader os fri til at tage nogle risici, der kan være for pinligt eller tidskrævende personligt.

load...

Til at begynde, skal du forsøge at forstå denne magtfulde væsen du er på jagt.

Hvad er hendes natur? Hvad vil hun værdsætter? Hvordan kan hun være forskellig fra dine andre erobringer?

Et par ting, du behøver at vide om alle erfarne kvinder:

Så du skal begynde med at værdsætte den balancerer, smuk og klog skabning du har til formål at tæmme, hvis du ønsker at vinde hendes kærlighed. Så har du brug for at forstå, hvad det er du tilbyder hende.

load...

Her er nogle ting, der gør unge mænd storslåede bejlere til mere erfarne kvinder. (Kan du mærke til, hvordan jeg bliver ved at bruge ordet ”erfarne” i stedet for ”ældre”? Notere, drenge.)

Som du går ud i naturen for jagten:

Du er på udkig efter en person, der vil sætte pris på din glæde for livet og blive oplivet af din ungdommelige overflod og mischievousness. Dette har betydning for, hvordan man kan spore denne skabning.

Hvad er tegn, du gerne vil kigge efter, når du scanner området for potentielle erobringer online?

Det sidste ord om sporing den mægtige cougar:

Der er ikke sådan noget som en cougar. Alle er en individuel og hver enkelt forbindelse er unik.

Fra min egen erfaring, jeg har aldrig søgt en forbindelse med en mand over et årti yngre end mig, indtil en bestemt sådan mand forfulgte og vandt mig.

Mens du måske lide tanken om at være kastebold til en kvinde i verden, vil hun ikke bomuld til at blive behandlet som en type.

Fortsæt først og fremmest til at udforske og forstå den ene speciel og sjælden kvinde før dig, og du er mere end halvvejs.

Det næste skridt i at fange en cougar: om fælden. Jeg vil give dig specifikke tips til at gøre første kontakt i næste uge.

Foto kilde: graphics8.nytimes.com