Senior planet giver singler over 60 år til at forstå og bruge teknologi til at forbedre deres liv

26 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: SeniorPlanet.org er en oplysende hjemmeside, der favner aldring med attitude. Sitet er hostet af ældre voksne Technology Services (havre), en nonprofit blev lanceret i 2004 af en gruppe af Brooklyn sociale iværksættere til at undervise seniorer det grundlæggende i, hvordan man bruger teknologien til at forbedre deres liv. I dag udgiver Senior Planet ligetil artikler om dating, mode, sex, sundhed, og andre vigtige emner. Den nonprofit organisation også vært gratis uddannelsesprogrammer undervist på forskellige steder over hele landet. Siden sin tidlige dage, har hjemmesidens redaktion arbejdet hårdt for at give et realistisk kig på de udfordringer, som nutidens singler står over for. Dermed har de flyttet folks perspektiv på, hvad seniorer er i stand til. Seniorer kommer ofte væk fra Senior Planet artiklen værktøjskasse og in-person workshops følelse bemyndiget til at navigere online-verdenen til at møde nye mennesker, finde datoer, og opretholde aktive sociale netværk.

Da min grandonkel døde sidste år, min grandtante annonceret til den familie, hun skulle flytte ind i en lejlighed. Dette var den første beslutning, efter 60 års ægteskab, at hun gjorde udelukkende til herself.She var flyttet ind i en assisteret levende center for sin mands skyld, da hans helbred begyndte at falde, men hun savnede at have et køkken af ​​hendes egen. Hun havde et gyldigt kørekort og ingen alvorlige sundhedsmæssige lidelser, så intet kunne stoppe hende fra at hævde sin uafhængighed.

load...

Hendes søns første prioritet var at sikre, at hun vidste, hvordan du sender ham en tekst, Facebook-besked, eller e-mail. Han ønskede ikke hende til at føle sig alene, bare fordi hun ville leve alene. I dag, hun ofte tekster hendes venner og familiemedlemmer med opdateringer om, hvordan hun har det, og jeg må sige, hendes emoji spillet er på punkt.

At vide hvordan man arbejder teknologi har hjulpet min grandtante holde forbindelsen til de mennesker, der elsker hende, og det har været en enorm velsignelse for hende, da hun træder ind på et nyt kapitel i sit liv på den modne alder af 91.

Senior Planet erkender, at livet ikke stopper ved 60, og seniorer kan stadig have rige sociale erfaringer både online og personligt.

load...

SeniorPlanet.org er på en mission for at give mænd og kvinder over 60 år (ligesom min grandtante) med de ressourcer, de behøver for at slutte sig til den digitale tidsalder og bruge teknologi til at forbedre deres liv. Redaktionen fejrer aldring og skaber opmærksomhed om vigtige emner, som påvirker nutidens seniors.Since lanceringen har hjemmesiden uddannede seniorer om teknologi, sundhed, rejser, dating, og køn, således forberede tusindvis af læsere til at få mest ud af deres gyldne år.

Senior singler kan henvende sig til denne online ressource og dens kalender over begivenheder for en ramme på hvordan man navigerer dating, holde op med lokalsamfundet, og alder med attitude.

”Vi er en social forandring organisation,” siger Tom Kamber, administrerende direktør for havre. ”Vi håber at opbygge en international bevægelse, der er drevet af mennesker og deres ambitioner som de bliver ældre.”

Et realistisk udseende på Senior Dating Udfordringer & Muligheder

Senior Planet udstyrer ledende personer, herunder dem i LGBT-miljøet, med nyttige oplysninger om, hvordan at møde nye mennesker og finde datoer ved hjælp af teknologi. ”Information giver seniorer at være en succes,” siger Tom. ”Vi sørger for, at de har en chance for at sætte deres bedste mund fremad.”

load...

Hjemmesiden værktøjskasse har en hel afdeling helliget senior dating og sex , hvor forfattere deler nyttige strategier, værktøjer og tips med singler af en vis alder. Et flertal af de forfattere på Senior Planet er seniorer, der har været igennem lignende problemer og kan relatere til de udfordringer, som ledende daters står over for. Tom sagde forfatterne ofte pitche idéer til nye artikler baseret på deres egne erfaringer og ekspertise. Disse ned-på-jorden artikler gå ud over stereotype og modvirke almindelige misforståelser om aldring og senior dating.

”Dette er et vidunderligt informativ og opløftende kolonne for os seniorer, hvilket gør det klart, at der er mange måder at fortsætte nyder vores seksuelle selv.” - Mac Marshall, en Senior Planet læser

Senior Planet går læserne gennem alt fra, hvad der gør en god profil billede til, hvordan man kan tale med en partner om sex. Artiklerne tackle disse følsomme emner med medfølelse og oprigtighed. Du kan lære alt om dating fra en højtstående perspektiv ved perusing dette bibliotek af artikler.

”Ældre mennesker, der går online, er pionerer,” sagde Tom. ”Det er dem, der tager risikoen for dig og mig, så i fremtiden vil det være meget lettere for seniorer til dato online på grund af de folk lægge sig derude i dag.”

Den NYC-baserede team Giver in-person & Online Resources

Senior Planet handler ikke kun om online-indhold; holdet prale at have en robust in-person programmering så godt. Programmet blev lanceret i New York, men har udvidet til en lang række steder over hele USA.

”Hvad vi har stået på i New York City er ren magi,” sagde Tom. ”Vi har det bedste program centreret omkring aldring og teknologi i verden.”

Siden 2013 har Senior Planet undervist klasser om Meetup, Twitter og andre populære online medier som en måde at indføre seniorer til teknologiske værktøjer, der kan forbedre deres liv. De klasser foregår på lokale biblioteker, ledende centre og andre samfund hubs både i de større byer og landdistrikter med blomstrende senior befolkninger. Organisationen har været vært over 30.000 oplysende sessioner, som alle blev tilbudt gratis til ældre voksne.

Tom fortalte os, at mange seniorer er nysgerrig hjemmesider, og alt, hvad de har brug for er en ikke-truende omgivelser, hvor de kan stille spørgsmål og lære at få mest muligt ud af online rum.

Senior Planet Exploration Center i Manhattan er et indbydende sted at lære om internettet.

Social networking sites er særligt vigtige for seniorer, fordi, som folk bliver ældre, bliver de ofte isolerede, hvilket kan være skadeligt for deres generelle sundhed og lykke. Ved at undervise enkle færdigheder som at sende en status eller sende en privat besked, Senior Planet giver mulighed for at holde forbindelsen og engageret uanset hvilken alder de er.

”Når vi ramt en alder af 60, er vi nødt til at fordoble ned på sociale netværk,” siger Tom. ”Når du bliver ældre, vil dine netværk naturligt falde, så det er absolut nødvendigt, at vi rekonstruere og genopbygge disse netværk.”

Førende en global bevægelse for at berige folks erfaringer

Så mange af nutidens seniorer vige tilbage fra teknologi, fordi de ikke ved, hvordan det virker, men lidt viden kan give dem til at blive mere selvforsynende, kyndige, og tilfredse individer. ”Ældre amerikanere er ligesom dig og mig,” sagde Tom. ”De er fuld af lidenskab. De er forskellige. De har de samme bekymringer og frygt.”

Senior Planet er en del af en global bevægelse for at uddanne verdens ledende befolkning og forberede dem til alder med attitude. Gennem årene har dette nonprofit hjulpet den ældre generation udnytte mulighederne for at forbinde, vokse, og lære.

”Senior Planet er en social forandring organisation, der bruger teknologien til at skabe muligheder for ældre voksne til at forbedre deres liv.” - Tom Kamber

Tom sagde Senior Planet mission er altomfattende - dens redaktion tackler mange vigtige emner, herunder finansiel sikkerhed, sundhed og velvære, og socialt engagement, i et forsøg på at informere og embolden seniorer fra alle samfundslag. Folk i dag lever længere end nogensinde før, og det har påvirket den sociale scene på fundamentale måder.

”Vi er nu sidder ved indgangen til levetiden revolution, og det har enorme konsekvenser for vores sociale relationer,” sagde Tom. ”Vi genopfinde, hvad det betyder at have relationer i dine 60s, 70s og 80s. Teknologi giver os mulighed for at forme vores erfaring i sunde måder.”

I de kommende år vil Senior Planet fortsætte med at udvide sin rækkevidde og vokse sin fællesskab af lidenskabelige og stærke seniorer. Tom sagde holdet planer om at lancere nye programmer i de asiatiske lande. ”Vi har en stærk national og international gennemslagskraft,” siger han. ”Vi ser os selv som innovatører i en hurtigt lærende organisation med en hyper-fokuserede mission at hjælpe ældre voksne.”

Senior Planet Works Mod en lysere fremtid for alle

Min familie bekymrede for, hvordan min grandtante ville håndtere at være på sin egen for væsentlige for første gang i sit liv. Men det viser sig, at hun fandt glæde i hendes uafhængighed. Hendes evne til tekst hendes søn, email hendes venner, og kommentere familiebilleder har hjulpet hende til at føle forbindelsen til de personer, hun bekymrer sig om - også selv om de bor miles væk.

Have et socialt netværk på plads, kan gøre en enorm forskel i livet for ældre borgere, og Senior Planet har taget skridt til at fastslå, at netværket ved at engagere seniorer i en ærlig diskussion om teknologi, sundhed, køn og aldring. Denne nonprofit organisation har udstyret seniorer over hele landet til at tage kontrol over deres fremtid og føre sundere, gladere liv.

”Teknologi er aldrig endpoint for os,” sagde Tom. ”Vi har en ikke-så-hemmelige plan om at overtage verden. Vores hjemmeside og programmer tilskynde diskussion om de fysiske og følelsesmæssige realiteter på ældning - og vi er meget stolte af, at ”.