Seriemorder hastighedsdating: a la begivenhed intriger singler, der nyder et godt mordmysterium

24 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Speed dating har eksisteret siden 1990'erne, og så mange moderne singlesdismissit som forældet og kedelig. Men i august 2015 Abel Horwitz gav hastighed dating en makeover ved at oprette horror-tema begivenheder forsingles søger en god tid. Serial Killer Speed Dating bringer iøjnefaldende intriger til thedating scene og inviterer deltagerne til at løse en mysteryby findingthe falsk morder i en menneskemængde af datoer. Enlige mænd og kvinder chat i fem minutter, stemme for, hvem de synes er en seriemorder i forklædning, og grine, når den store afslører caps off night.Daters der har lyst selv eksperter til at læse folk kan sætte deres evner på prøve ved en seriel Killer hastighed dating begivenhed, og, hvis de spiller deres kort rigtigt, kan de bare komme væk med en killer dato så godt.

Du ved, at følelse, du får, når man sidder overfor en komplet fremmed på en blind date? Ligesom, slags ophidset, lidt nervøs, og art af skrækslagne, at det hele kommer til at gå frygteligt, grueligt galt?

Da jeg først begyndte at date, ville sommerfugle vejrmølle i min mave, da jeg prøvede at finde outif theguy overfor mig var vild med mig - eller bare skør. I dag dog, mine datoer ikke tage pippet mig. Jeg har vænnet sig til den ubehagelige sårbarhed møde en fremmed i person. Det er bare min tirsdag. Jeg kan ikke svede det overhovedet, og at takesthe terror og anticipationout af oplevelsen.

load...

Abel Horwitz foundedSerial Killer Speed ​​Dating i 2015, og hans begivenheder bragte en kreativ twistto en mangeårig dating-processen.

Dating har en masse indbygget drama, men det kan få forslidt til dato veteraner, der har været igennem de følelsesmæssige op-og nedture mange gange. Heldigvis at spice tingene op, har skuespilleren og forfatteren Abel Horwitz udtænkt en ingeniousevent der kombinerer elementer af en mordgåde teater med hastighed dating.He kalder det Serial Killer Speed Dating.

load...

Med udgangspunkt i Los Angeles, har disse begivenheder glæde lokale singler siden 2015. Abel sagde ideen kom til ham, fordi han ønskede at afholde et arrangement for Scare LA, en populær rædsel konvention. Han tænkte en hastighed dating begivenhed ville være perfekt, fordi det ville introducere enkelte deltagere til datoer, der deler en fælles interesse i ting, der går bump i natten.

Til en fest, Abel forklarede hans idé withthe skaberen af ​​theconvention, som også tilfældigvis en nær ven. Hun sagde, at han havde brug for en form for træk, noget at binde begivenheden tilbage til rædsel. En anden ven sprang i, siger ”Kast i en seriemorder!” Og så Abel gjorde.

Han hyrede skuespillere til at dukke op og foregive at være seriemordere. Ikke berømte, faktiske mordere, men forhøjede versioner af sig selv. Lidt underligt, men aldrig for indlysende. Missionen for den hastighed daters var at få øje på den falske psychopathwhile de også søgt efter en kompatibel kamp. Det gav den korte samtaler formål og tilføjet en smule humor til night.Abel sagt mange singler brød isen ved at sige, ”Jeg er ikke en seriemorder, og her er hvorfor...”

load...

Efter den første begivenhed, alle enige om, at Serial Killer Speed ​​Dating var en masse sjov. Abel begyndte hosting lignende arrangementer hvert par måneder for at hjælpe med at bringe enlige mænd og kvinder ud af deres skaller. Han sagde de fleste deltagere er 20-noget eller 30-noget singler, der føler sig draget til off-kilter, morbid, og komisk tone i Serial Killer Speed ​​Dating.

”Navnet er, hvad der sælger det,” Abel fortalte os. ”Serial Killer Speed ​​Dating. Det er den vittighed. Det bare rullede derfra.”

Det første arrangement tiltrak over 80 sjove Deltagere

Som en die-hard horror fan, Abelenjoys den spænding, griner, og stønner af en god hjemsøgt hus eller en lejr mordgåde. Efter års arbejde med et teater gruppe kaldet Zombie Joes Underground , Abel oplevede firsthandhow en god forskrækkelse kan bringe et par tættere sammen og få nye venner taler ophidset om howreal den falske blod ser eller hvad der kommer rundt om hjørnet.

”Jeg er stærkt involveret i hjemsøgt hus samfund i LA,” Abel fortalte os, ”og jeg elsker fordybende teater.”

Singler på Serial Killer Speed ​​Dating har mulighed for at løse et mysterium og samtidig søger en dato.

Det virkede naturligt for den rædsel buff at kombinere en teatralsk element med hastighed dating.Abel aldrig havde kastet en hastighed dating omstændigheder inden rædsel konventionen i 2015, men han blev ophidset af chancen for at bringe folk sammen på en sådan en unik måde. Han havde gået for sig selv en hastighed dating begivenhed og så, hvordan effektiv og bemyndigelse det var for singler. ”Ved slutningen af ​​15 datoer, jeg var opstemt,” sagde han. ”Jeg følte mere trygge at spørge piger ud.”

Abels positive experienceconvinced ham, at han kunne tilbyde daters en endnu mere engagerende tid ved at tilføje en mordgåde element til speed dating. Han regnede, du der forsøger at komme til at kende folk alligevel, så der kan lige så godt være nogle spil til den.

Hisfirst Serial Killer Speed ​​Dating begivenhed lavet en aflivning - over 80 mennesker dukkede op, mange af dem curiousabout hvordan hændelsen ville arbejde.Når en teatralsk og osteagtig mordet fandt sted at starte ting ud, alle begyndte at grine og heppede. Isen var brudt, og en nat af mystik og romantik begyndte.

”Mine arrangementer er en god måde for ligesindede folk til at mødes,” siger Abel. ”Alle, der allerede har en fælles interesse.”

Plot twist: Din date er ikke faktisk vil Murder Du

Serial Killer Speed ​​Dating holder til mange af de standard hastighed dating praksis. Singler dukke op på et privat rum i en restaurant, bar, eller møde plads, og har fem minutter til at chatte med hinanden, før man går videre til den næste person. I slutningen af ​​natten, deltagerne markere ned som de er interesseret i at se igen. Abel følger derefter op med folk om tilladelse til at dele deres e-mail adresser med deres indbyrdes kampe.

Begivenhederne typisk køre i to timer og være vært for omkring 30 mennesker i alle baggrunde og orienteringer. ”Jeg prøver ikke at udelukke nogen,” sagde Abel. ”Det er bare mig kører de begivenheder, og det er et stort arbejde, men jeg er meget stolt af det og ønsker det skal være åbent for alle.”

Abel viser op til de begivenheder, iført en smoking, fordi, som han siger, er du nødt til at være klassiske. Han får alle logget ind og introducerer spillet element til begivenheden - som skydes i gang med adramatically iscenesat mord.

Hver Serial Killer Speed ​​Dating begivenhed skydes i gang med en blod-curdling skrig.

Seriemordere gemmer sig blandt de fremmødte, Abel forklarer, ogKommissionens daters' opgave er at udrydde dem ud og stemme for whothey tror ’killer’ is.At slutningen af ​​natten, dem, der gætter rigtigt får en præmie. Plus, de twodaters med flest stemmer vinder Den Gyldne Rat trofæ (en plastik dollar-butik rotte spray malet guld) for at være den mest sandsynligt, at aSerial KillerWithout Faktisk At være en seriemorder.

Den roomoften fyldes med gisp og klapsalver, da Abel spørger de ”rigtige” seriemordere til at træde frem.

Bemærk: Serial Killer Speed ​​Dating isdesigned at være lidt overdreven, lidt tongue-in-kind, og en masse sjov. Det er en legende måde at møde en masse nye mennesker, der har en lignende form for humor, tror Halloween skal fejres året rundt, og ikke tager sig selv alt for alvorligt.

”Fra starten stod det klart, mennesker lide denne idé,” Abel fortalte os. ”Det er en twist til speed dating. Det gamifies det og giver singler en grund til at være der.”

Singler Nyd Teater, Thrill & Konkurrencestyrelsen

Abel fortalte os, han håber at franchise hans idé, så singler over hele landet kan nyde Serial Killer Speed ​​Dating, men, for nu er han indhold kaste sine egne sjove arrangementer hvert par måneder og ser deltagere løsne op together.Although Abel er stillhoping til en e-mail invitere ham til et bryllup fra to mennesker, der mødtes i hans begivenhed, sagde han, han har hørt mange historier om mennesker dating og endda faldende i kærlighed atSerial Killer Speed ​​Dating.

”Folk gør finde kærlighed ved Serial Killer Speed dating arrangementer, og de har en stor tid, også.” - Abel Horwitz, grundlægger af Serial Killer Speed Dating

En enkelt kvinde ikke finde hende match ved arrangementet, men så mødte en fyr på Tinder, der havde vundet mest sandsynligt, at en seriemorder uden faktisk at være en seriel Killer.She oplevede den gyldne Rat statue i sin lejlighed, og hun kunne ikke lade være udbryde: ”jeg vandt, at også!” Slår ud, de havde mere til fælles, end de havde troet.

Ofte skyldes det at vinde trofæet er et punkt af stolthed for singles.It kan lyde mærkeligt at ønske at blive stemt en potentiel morder, men nogle deltagere virkelig komme ind i konkurrencen om at dollaren butikken rotte og forsøge at narre deres hastighed datoer til at tro, at de re den skjulte seriemorder. ’Folk ønsker at spille,’ siger Abel. ”De ønsker at have det sjovt med dette.”

Serial Killer Speed ​​dating: Det er at dø for!

Det er så let at sidde fast i en skure som en enkelt voksen. Som jeg går fra den ene skelnes dato til den næste, kan jeg ikke hjælpe, men spekulerer ”Hvor er mysteriet? Hvor er spændingen? Når er den gode del kommer til at få her ”Jeg ønsker at gå på datoer, der får mit hjerte til at pumpe og sind racing -? Og det er derfor Abels makabre tage på speed dating er så overbevisende for mig. Det kan være uhyggelige, men i det mindste det er originalt!

Hvis du er i LA, kan du tilmelde dig til mailinglisten for at finde ud af om den næste Serial Killer Speed Dating begivenhed og sætte fut i din dating liv med en god mordgåde. Disse begivenheder giver en engagerende måde at bryde isen, har en god tid, og møde finurlige singler i dit område. Uanset om du kommer væk med en dato eller en pris for at gætte hvem skuespilleren var, vil du helt sikkert have en nat at huske på thesefrighteningly sjovt hastighed dating arrangementer.

”Jeg kan lide, hvad jeg gør,” sagde Abel. ”Det er sjovt og fjollet, og det giver folk mulighed for at møde hinanden. Det føles som min kreativitet og hårdt arbejde giver noget vigtigt at singler.”