Sexterapeut og klinisk psykolog dr. shannon chavez lærer par, hvordan man har et mere tilfredsstillende sexliv

15 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Dr. Shannon Chavez er et nationalt anerkendt ekspert, pædagog, og certificeret sexolog, der har specialiseret sig i intimitet. Hun tager en unik sind og krop tilgang til seksuel velvære og hjælper kvinder, mænd og par overvinde problemer både store og små. Dr. Chavez er en autoriseret klinisk psykolog i Californien og Arizona samt en Certified Sex terapeut. Gennem terapi, uddannelse og coaching, hun lærer kunderne, hvordan man opbygger sundere, mere tilfredsstillende seksuelle relationer.

Dr. Shannon Chavez ønsker sine kunder til at nyde positive sexliv og opfordrer dem til at sætte i arbejde er nødvendigt for at nå deres mål - også selvom det kan være svært at tale om de problemer i første omgang.

”Desværre, for de fleste mennesker, emnet seksualitet er pinligt, ubehageligt, eller endda tabu, men den manglende evne til at diskutere seksuelle bekymringer og problemer kan være den største barriere for at opnå seksuel sundhed og velvære,” sagde hun.

load...

Hun mener seksualitet er et afgørende element i den generelle sundhed og velvære. Når vi ikke har kærlighed, hengivenhed og intimitet vi tørster, kan det såre andre områder af vores liv. Ved hjælp af sin omfattende uddannelse, Dr. Chavez hjælper folk nedbryde de barrierer, der holder dem fra at have sex liv, de fortjener.

Dr. Shannon Chavez gør kunderne føler sig trygge, når vi taler om følsomme seksuelle emner.

”Folk spørger mig altid, 'Har jeg brug for sex terapi?' Hver enkelt af os har seksuelle problemer på et tidspunkt i vores liv, så når du overvejer terapi eller coaching, husk at det kan være designet til ethvert spørgsmål,”siger Dr. Chavez.

load...

Hun ønsker også folk til at forstå, at sex terapi og coaching er en del af en højt specialiseret område, og at andre behandlingsformer ikke er en omfattende løsning, når intimitet spørgsmål er involveret.

”Det er meget forskellig fra traditionel psykoterapi - det handler om løsninger bemyndigelse dig til at tage ansvaret, når det kommer til din seksuelle sundhed,” siger Dr. Chavez.

En Total sind og krop tilgang til seksuel wellness

Dr. Chavez begyndte sin karriere i privat praksis efter at have arbejdet på en integreret seksuel sundhed klinik med en gynækolog og en bækkenbunden fysioterapeut. De har specialiseret sig i kvinders seksuelle sundhed. Da hun startede sin egen praksis, besluttede hun at indarbejde det samme sind-krop tilgang.

”Enhver, der jeg arbejder med starter her. Vi vurderer alle aspekter af sundhed - fysiske, følelsesmæssige, selv sociokulturelle. Fra livsstil til, hvordan deres kultur eller samfund er påvirker deres seksuelle wellness,”sagde hun.

load...

Hun ser hver patient holistisk at skabe den mest præcise wellness planen. Hendes private praksis klienter er primært voksne, og Dr. Chavez arbejder overvejende med dem, der ønsker at komme forbi nogle barrierer for køn.

Dr. Chavez arbejder med en bred vifte af mennesker, men hun har specialiseret sig i kvinders seksuelle sundhed.

”Nogle gange er det bare at få nogle uddannelse og ressourcer. Andre gange er det der foregår i dybden og se på forholdet historie, køn historie, og arbejder gennem dybere bekymringer,”sagde hun.

Mens Dr. Chavez ofte arbejder med mænd og par, kvinders seksuelle sundhed er hendes speciale. Hendes varme og forbindelse med kvinder er særligt gavnligt for hendes patienter.

”Nogle kvinder jeg har arbejdet med følte, at de ikke blev hørt, eller klinikeren forstod ikke deres bekymring fra alle aspekter - hvilket er grunden til den sind-krop tilgang er så hjælpsomme. Kvinder føler sig mere trygge ved deres kroppe, og de nærmer seksuel sundhed uden at føle skam eller hjælpeløshed,”sagde hun.

Hun har også oplevet kunder, der er bange for at spørge deres læge om oplysninger eller føler behov for at få tilladelse til at udforske deres krop og deres seksualitet. Hendes tilgang sætter disse kunder på lethed og giver dem mulighed for at stille spørgsmål om følsomme emner.

”Jeg tager det langsomt og møde klienten, hvor de er på. Nogle gange er vi bare begynde ved at give en komfortabel plads for hende at finde ud af, hvad det er. Hvad er stor sex? Hvad er et sundt sexliv? Hvordan kan vi gøre det uden at føle besejret eller overvældet?”Siger Dr. Chavez.

Stærke Folk Gain den Intimitet De Desire

Forholdet rådgivning kan være gavnligt for par, men ofte, sessioner undlader at tage fat på alle aspekter af forholdet, og intimitet kan være for stort et problem at gå adresseløse.

”Jeg hører par sige: 'Vi gik til par terapeut, og hun aldrig opdraget køn, og vi ved ikke, hvordan man kan tale om det, men det har været et problem, og en barriere i temmelig lang tid,” sagde hun.

Seksuelle behov er afgørende for et forhold, men ofte bliver fejet ind under gulvtæppet i lyset af tilsyneladende større problemer. Dr. Chavez arbejder med par til at åbne op kommunikationslinjerne om intimitet. Som certificeret sexolog, tilpasser hun en tilgang til at imødekomme et par specifikke behov. Hun undersøger både de psykologiske og fysiologiske faktorer, der påvirker et par seksualitet.

Dr. Chavez korrigerer også myter og misforståelser om seksualitet, hjælper par identificere barrierer for seksuel tilfredsstillelse, og giver en solid uddannelse på intimitet. Hun leverer par med de ressourcer, værktøjer og færdigheder til at nyde en sund, givende sexliv.

Sex Coaching tilbyder løsninger til specifikke Issues

Ikke alle seksuelle spørgsmål skal langtidsbehandling. Sommetider par har et problemområde holde dem fra at opnå seksuel tilfredsstillelse. For spørgsmål som disse, Dr. Chavez tilbyder sex coaching.

”Coaching er en af ​​de mest udbredte tjenester i min praksis. Jeg tror det er fordi folk er på udkig efter mere fokuserede, kortsigtede løsninger på deres problemer,”sagde hun.

Den coaching proces begynder med en vurdering og en høring over telefonen.

”Jeg sikrer kunderne ved, hvad køn coaching er, og hvordan det virker - enten på kontoret eller via teleterapikilde. Efter vurderingen, vi sætter mål, tidslinjer, og gøre en forpligtelse til at arbejde,”sagde hun.

Dr. Chavez tilbyder i-office rådgivning samt telefon coaching til at give kunderne flere muligheder.

For de fleste kunder, køn coaching er en ugentlig begivenhed, og dr Chavez normalt har dem dedikere mindst fire sessioner for at løse alle deres problemer. Coaching kan vare alt fra fire til 10 sessioner afhængigt af de spørgsmål, og Dr. Chavez tilbyder kunderne et solidt pædagogisk fundament først. Hun fordriver fælles myter og arbejder gennem nogle af de misforståelser, de måtte have. Hun har endda klienter tale om, hvorfor tidligere behandling ikke virkede.

Sex coaching kan gøres personligt på hendes Beverly Hills kontor eller online for beboere i Californien og Arizona. Dr. Chavez trænere kunder online, fordi hun ønsker at hjælpe flere mennesker med disse spørgsmål - især dem, for hvem i fysiske møder er ikke muligt.

”Online coaching når folk, der måske ikke har ressourcerne i deres lokalsamfund. Det er også gavnligt for folk, der har social angst om at gå ind i et kontor og møde med en kliniker. Det nedbryder disse barrierer og hjælper folk vurdere tjenester fra komfort i deres hjem,”siger Dr. Chavez.

Dr. Chavez kan hjælpe skabe en stærk Change

Dr. Chavez har bemyndiget mange af hendes klienter til at arbejde hen imod en sund, tilfredsstillende sexliv, og hun begyndte sin praksis for at udfylde et tomrum hun så i seksuel wellness uddannelse.

”Jeg kom ind i dette område, fordi jeg følte, at der var en reel mangel på bevidsthed, uddannelse og tjenester omkring seksuel sundhed. Det er en niche i nød, og jeg føler taknemmelig og beæret over at arbejde med mennesker, der virkelig ønsker at løse disse problemer,”sagde hun.

En af hendes patienter, LD, en kvinde i hendes sene 50'erne, fortalte hendes erfaring med Dr. Chavez, skriver i et vidnesbyrd: ”Terapi hjalp mig normalisere mine bekymringer og flyttede min opfattelse af seksualitet til et bredere perspektiv, der omfatter den brede vifte af kreativitet jeg allerede bruger. Tak, Dr. Chavez for at være så åben for at flytte væk fra den typiske medicinske model af seksualitet og give mig en ny, komplet oplevelse.”

”Jeg arbejder med en hel organisationer, der skaber produkter eller tjenester omkring seksuel sundhed. Min rolle er at bygge bro barriererne for at tale om sex. Med produkter, er det vigtigt at forstå, hvordan de virker, og hvordan de kan indarbejdes i seksuel wellness.”- Dr. Shannon Chavez, Licensed Sex terapeut og klinisk psykolog

Ud over den private praksis, dr Chavez også partnere med andre organisationer for at bringe sit budskab - og ekspertise - til flere mennesker i nød.

”Jeg arbejder med en hel organisationer, der skaber produkter eller tjenester omkring seksuel sundhed. Min rolle er at bygge bro barriererne for at tale om sex. Med produkter, er det vigtigt at forstå, hvordan de virker, og hvordan de kan indarbejdes i seksuel wellness,”sagde hun.

Dr. Chavez planer om at tilføje flere foredrag og workshops centreret omkring seksuel wellness denne yearso hun kan hjælpe så mange mennesker som muligt bly opfylder sexliv.