Sexting: risici, konsekvenser og regler

18 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Hvis du ikke vidste, hvad sexting var før Anthony Weiner tweeted et billede af hans, øh, wiener til en ung kvinde, har du sandsynligvis gøre nu. Kort sagt, sexting er seksuel tekstning. Det består normalt af ord eller billeder, der sendes mellem mobiltelefoner, men de sociale medier som Twitter og instant messaging eller e-mail kan også anvendes.

Ingen har meget problem med et par kernesund bemærkninger mellem voksne i et modent forhold , men en stor del af den sexede sms'er i dag er mellem gymnasiet og endda junior high school studerende.

Der er nogle ting at overveje før hoppe ind i denne gale fad.

load...

Internettet er for evigt.

Mobiltelefon-tekster er nemt slettes og er generelt ikke gravet op fra telefon registreringer bortset fra måske en strafferetlig efterforskning. Men noget, der går ud over internettet kan lække ind i det offentlige rum, og blive der hele din karriere og videre.

De indiskretion af ungdom, eller endda midaldrende og ældre, måske ikke være noget, du ønsker at følge dig gennem livet og holde dig tilbage fra et godt job, offentlig kontor eller en stor sammenhæng.

Selv med mobiltelefon tekster og billeder, behøver du ikke altid ved, hvem du kan stole på.

Vil din kæreste gemme dine sexts og vise dem til din næste pige, når du går videre ? Vil de fyre deler disse private fotos med deres venner? Vil en anden bruge telefonen og finde meddelelser, der blev aldrig betød for deres øjne?

load...

Der synes at være nogen ende på den mulige negative side af X-rated tekstning.

Kend din modtager.

Fremkomsten af sociale medier har nu bogstavelig talt sætte millioner af kvinder inden for rækkevidde af hånden (eller tommelfingre, hvis din en tommelfinger Texter). Det kan være svært at modstå nogle grimme drilleri fra en online babe, men du ikke rigtig kender alder, køn eller intentioner afsenderen. Det kunne endda være en fælde.

Også være meget forsigtig med nogen billeder eller beskeder, du modtager. Hvis du ikke kender afsenderen personligt, ville du være klogt at slette dem med det samme. Hvis personen på billedet eller på den anden ende af samtalen sker for at være under alder, kunne du være i besiddelse af nogle alvorligt ulovligt materiale.

”Hvis man ikke ønsker at slutte sig til Anthony Weiner Hall of

Skam, bør du være forsigtig med, hvem du sekstet.”

load...

Sexting etikette.

Det bedste råd til dem, der ikke kan modstå trangen til at sext er at holde det diskret og ikke alt for eksplicit. Hård kerne, grafiske tekster og fotos er svært at forklare senere. En god tommelfingerregel er, hvis du ikke ønsker din næste kæreste eller fremtidige kone til at se det, skal du ikke sende det.

En anden god regel: Må ikke sekstet med en kvinde, medmindre du er involveret i et seksuelt forhold til hende. Det er meget lettere at forklare, hvorfor du var involveret i sådan en samtale med en kvinde, du er intim med, end det er at forklare en sådan sprog mellem en afslappet bekendtskab.

Desuden, hvis du får for gratis med dine svar, kan du gå forbi det punkt, der er acceptabel for kvinden i den anden ende og beskadige et venskab. Du kan endda opleve, at en hel gruppe af hendes venner vil tænde dig.

Fyre skal også huske at lade kvinden være den første til at introducere seksuelle sprog ind i samtalen. Du er mindre tilbøjelige til at gå for langt, hvis du følger hendes bly, så længe du ikke sparke det op et hak.

Den Scarlet Texter.

Du kan også opdage, at du mister lidt respekt for de piger, der sekstet med dig. Du kan faktisk ønsker at datere dem, men du vil sandsynligvis have ét formål for øje. Det kan være sjovt og spændende, men du kan forvise dem til din ”kun sex” liste.

Chancerne er, at de ikke hører hjemme på listen og blev bare have det sjovt med dig, men du ikke længere tænke på dem på samme måde.

Der kan være uønskede resultater for dig, hvis du tror, en kvinde vil blive imponeret over et øjebliksbillede af din joystick. Hvis du ikke ønsker at slutte sig til Anthony Weiner Hall of Shame, bør du være forsigtig med, hvem du sekstet med og holde indholdet så tæt på PG-13 som muligt.