Shambhala-bjergcentrets workshops lærer par enkle teknikker til at styrke deres forhold

20 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Den Shambhala Mountain Center , beliggende i en dal i Colorado, er en ydmyg tilflugtssted for mænd og kvinder, der søger at dyrke sindsro i deres liv. Den venlige samfund tror på værdien af bevidst at fremme og styrke sociale forbindelser. Med henblik herpå giver centret mange tankevækkende forhold-building workshops undervist af psykoterapeuter, yoga instruktører og andre kyndige guider. Du og en elsket en kan komme til dette hellige rum for at genoprette forbindelsen med hinanden og deltage i et par program til at lære at opbygge tillid og intimitet gennem bevidst kommunikation. Uanset om du bor i en weekend eller en sæson, vil Shambhala Mountain Center hjælper dig med at finde dit center og uddybe dine relationer i en rolig og meditativ stemning.

Mange opmærksomme individer har fundet indre fred og dybtfølt forbindelse på Shambhala Mountain Center i Colorado. Denne rolige meditation center skaber et fællesskab dedikeret til venlighed, fred og social harmoni. Siden grundlæggelsen i 1971 har tilbagetog vækket ånderne og forynget folks hjerter fra alle samfundslag.

load...

Travis Newbill, Marketing Associate på Shambhala Mountain Center, fortalte os, han og hans partner tog et forhold workshop tilbydes af udvej i de tidlige dage af deres forhold. Forholdet som en spirituel vej, der undervises af psykoterapeut Ben Cohen, lærer par, hvordan du løser centrale spørgsmål anddevelop de grundlæggende elementer for et sundt og tillidsfuldt forhold.

Nogle par rejse store afstande for at deltage i weekenden værksted, mens nogle bor på tilbagetog. Travis og hans partner boede der, så de ikke behøver at gå meget langt for at forbedre den lidenskab og intimitet i deres lives.They've nu været sammen i fire år, og de har gået tilbage til at deltage i andre forholdet workshops i årenes løb til yderligere at styrke deres engagement i hinanden.

load...

”Vi reflekterer ofte på hvor heldige vi er at have gået gennem disse programmer,” sagde han. ”Vi har en meget harmonisk og sundt forhold, og vi krediterer disse weekend workshops for at hjælpe det være det.”

Den Shambhala Mountain Center er en 600-acre resort gemt i Rocky Mountains i Red Feather Lakes, Colorado. Omkring 60 mennesker kalder dette bjerg dal hjem og har etableret et velstående samfund, der byder velkommen alle, der ønsker at uddybe deres forståelse af sig selv og verden. I løbet af sommeren, hundredvis af mennesker ophold i uger og måneder ad gangen på denne kontemplative tilflugt.

Skønheden i dalen er transformative på sin egen, men centret giver også hundredvis af guidede programmer til at hjælpe enkeltpersoner og par på deres rejse mod en fredelig, opmærksomme livsstil.

”Vores arbejde giver os mulighed for at have et fællesskab,” sagde Travis. ”For os er det vigtigt at finde en balance mellem forretningssiden og fællesskabet side. Vores direktør, Michael Gayner, har gjort et flot stykke arbejde med førende på en sådan måde, at begge sider er beæret og dyrkes.”

load...

En øjenåbner i Colorado Rockies

Enhver, der søger fordybelse og menneskelige forbindelse er velkommen til at komme til Shambhala Mountain Center og blive så længe de vil. Den nonprofit, der opererer under en social bevidsthed model, mener samfundet er bygget af relationer, og retræten ønsker at udforske hvordan man kan forbedre, styrke og fremme fredelige menneskelige forbindelser.

Den Shambhala Mountain Center er et community-drevet tilbagetog drives af en passioneret team.

”Vores ultimative mission,” Travis sagde, ”er at blive mere dygtige til relationer til hinanden, så hele vores kultur vil blive vækket.”

Den Shambhala Mountain Center hold er styret af de filosofiske lære Sakyong Mipham Rinpoche, en af ​​de mest berømte tibetanske buddhistiske lærere er Vesten. Hans tilgang til samfundet er jordet på betydningen af ​​interpersonelle relationer. Sakyong nylig kom ud med en bog og online-workshop med fokus på ideen om at fremme god samtale og stigende over snakken om at bygge ægte forbindelser. På mange måder ”The Lost Art of god samtale” er en refleksion over værdierne af Colorado-baserede Shambhala samfund som helhed.

”De indbyrdes relationer mellem vores samfund er håndgribeligt,” sagde Travis. ”Du har denne indbyrdes afhængighed, der er virkelig et mikrokosmos af vores globale situation.”

Kommunikation Weekend Forholdet Programmer Inspire Mindful

I løbet af året, Shambhala Mountain Center er vært for hundredvis af programmer, der er centreret om Shambhala lære, oprindelige visdomstraditioner, kropsbevidsthed teknikker, kontemplativ kunst, meditation og andre opmærksomme praksis. Theretreat s programssee elever i alle aldre er ivrige efter at lære, lytte og forstå på et dybere plan. Alle kan tilmelde sig disse dybdegående klasser, og mange beboere og medarbejdere vælger at deltage i de transformative programmer.

Uanset om du ønsker at blive ét med din krop gennem yoga eller udforske ro på dine tanker gennem meditation, kan du komme til tilbagetog, bo på hotel-lignende logi, og fordyb dig i en blomstrende samfund.

Den udvej forhold workshopsare især nyttigt for par, der ønsker at vokse tættere sammen og singler, der ønsker at åbne deres hjerter og sind til at elske. Disse særlige weekend workshops se omkring 20 til 30 deltagere ad gangen. Travis sagde instruktøren er typisk en lært terapeut uddannet til at arbejde med par på spørgsmål af hjertet.

Par kan forynge deres sind og deres relationer i intensive weekend workshops.

Typisk par, der deltager i et forhold workshop ankommer på en fredag ​​og deltage i en orientering, hvor de vil lære, hvad de kan forvente fra weekenden forude. På lørdag, arbejdet begynder efter gratis morgenmad serveres kl 7:30 Informational sessioner løber fra 9:00 indtil frokosttid, hvorefter mange par vælger at gå på en vandretur sammen for at tale over, hvad de har lært indtil nu. Ved 02:00, sessioner begynde igen, og de par har mulighed for at sætte ideer til aktioner gennem enkle kommunikations øvelser.

”Øvelserne kan afsløre ting om deres relationer eller tilbyde en måde at navigere almindelige problemer og forhindringer,” Travis forklaret. ”Programmet indeholder øvelser, så par har erfaring med at arbejde med teknikker, som de så kan tage med hjem og anvender hele deres liv.”

Instruktøren er altid klar til at besvare spørgsmål og løse specifikke problemer for par. På søndag, en sidste tre-timers tur i morgen afslutter workshoppen, og, efter frokost, par er fri til at forlade udvej straks eller dvæle på vandrestier i blød i den skønhed af sted før de går hjem.

”Vi ser folk kommer ud på den anden side en lille smule lettere end de var før,” Travis fortalte os. ”Det fænomen er den kraft, der driver dette sted.”

Holdet udstråler venlighed, Peace & Balance

The Great Stupa af Dharmakaya, som ligger i en grøn eng i Shambhala Mountain Center, er et monument over menneskelig venlighed. Stille sig 108 fod høj, er det en stolt repræsentation af østlige arkitektur og et populært turistmål for buddhister i Nordamerika.

Den Stupa er åben for besøgende fra 09:00 til 19:00 hver dag. Du kan gå til dette hellige rum til at føle sig mere i fred med dine omgivelser og sætte pris på den smukt afbalanceret struktur buddhistiske traditioner.

I 1988 Shambhala Mountain Center bygget den store stupa at fremme fredelige tanker.

Alt det store stupa står for - harmoni, velstand, sundhed og fred - er tæt på hjerter retreat beboere og personale. Travis sagde den stramme sammentømret samfund bevidst fremmer goodwill blandt folk, fordi de forstår, hvordan indbyrdes afhængige menneskelige samfund er. Det tager mange hænder samarbejder med hinanden for at bringe lykke og fred til helheden.

”En god sund samfund giver mulighed for god inspirerende arbejde at finde sted,” sagde han. ”Vores følelse af at blive forbundet med hinanden løfter vores arbejde.”

Vække dine Hearts & Minds på en Shambhala Retreat

Travis fortalte os forholdet programmer på Shambhala Mountain Center er nyttige for par, der har netop startet dating samt par, der har været gift i årtier. Tilgængeligheden og universalitet af forholdet lektioner finde en akkord med mange deltagere, herunder Travis og hans partner.

”Doing de forhold workshops gav os et fælles sprog og referencepunkter,” sagde han. ”Det gav en ramme for at etablere gode mønstre og metoder til kommunikation.”

Den Shambhala Mountain Center er et roligt sted at hvile, genoplade, og minde dig selv hvad der virkelig betyder noget i livet. På Colorado tilbagetog, kan du vælge hvilken som helst vej der passer til dine følelsesmæssige behov og åndelige værdier. Du kan genoprette forbindelsen med en elsket i en par værksted, udfordre dine organer i en partner yoga klasse, eller deltage i guidet meditation til at udforske dine tanker og følelser. Centrets medfølende og kloge lære har inspireret mange par til at generobre den glæde og intimitet i deres relationer.

”Det er så vigtigt at eksistensen af ​​Shambhala Mountain Center for at se folk deltage i disse programmer og komme væk opløftet,” sagde Travis. ”Vi er 46 år ind i vores arbejde, og vi har fundet en god balance, der virker.”