Siden han er singel: en britisk asiatisk datingside er vært for seminarer og workshops til støtte for singler

2 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: SinceBeingSingle.com er en revolutionerende dating platform fyldt med oplysende ressourcer og mentoring programs.The hjemmeside fostersa voksende online fællesskab af britisk-asiatiske daters der ønsker mere end et sted at mødes - de vil have vejledning i dating landskab. Grundlægger Kamey kommer til deres assistanceby tilbyder programmer personlig udvikling, singler begivenheder og rådgivning genstande end en kun for medlemmer meddelelsessystem. Gennem årene har siden være single hold fejret mange sejre - fra helpingsomeone få en pocketful telefonnumre på asingles social begivenhed at indgyde værksted participantswith langsigtede forholdet færdigheder.

Du vil ikke finde mange britiske asiatiske singler gabbing om deres dating liv eller flaunting deres fælles status i offentligheden. Asiatiske kulturelle normer har lært mange daters at holde den del af sig selv privat. Ligesom den legendariske elefant i rummet, dating er amassive del af disse unge menneskers liv, og alligevel ingen ønsker at erkende det. Eller, næsten ingen.

load...

Da han var 24, Kamey haft en aktiv dating liv, og han ønskede at tale om det. Han højkant sociale normer ved at starte en blog kaldet Siden Being Single hvor han talte åbenhjertigt om de prøvelser som en britisk asiatisk mand dating i Storbritannien. Hans åbenhed viste asiatisk datersthat det var OK at diskutere spørgsmål af hjertet, andmany læsere var ivrige efter at lære fra ham.

Kamey voksede Siden være single fra en dating blog til en national dating tjeneste i Storbritannien.

”Jeg fortalte historier, men jeg lærte så godt,” sagde han. ”Jeg var tale om, hvad jeg skulle igennem, og hvad jeg har lært af det. Jeg var ærlig og sløv, og som virkelig fik bloggen op at køre.”

load...

Snart Kamey s inboxwas fyldt withemails fra singler beder personlige spørgsmål om dating og relationer. Den unge mand følte forbløffet og glad for, at så mange mennesker har tillid til hans råd, og heanswered deres spørgsmål så godt han kunne ved at trække fra sine oplevelser.

Når læserne begyndte at spørge, hvordan de kunne melde sig til Siden Being Single, Kamey indså, at han havde skabt et online community, hvor asiatiske singler kunne tale om dating, men hvad de havde brug for var et sted, hvor de couldmeet anddate hinanden. Så Heand hans team udviklet en kun for medlemmer platform, hvor singler kunne sende beskeder og foretage tilslutninger med hinanden. Det var en blog. Det var en dating site. Og det var et fællesskab.

Siden Being Single blæste op derfra. I løbet af de sidste par år, har holdet tilføjet en vifte af dating-tjenester og singler begivenheder til at understøtte en stadigt voksende medlemskab af asiatiske daters i Storbritannien. I 2015 den Siden være single hold rangeret sammen Match.com som finalister til de mest innovative dating selskabet på de britiske Dating Awards.

load...

”Det er ikke bare en dating site,” Kamey fortalt os. ”Det er en fuld-blæst dating platform med rådgivning, workshops og seminarer. Hvad Da Being Single handler om er at finde kærligheden og vokser sammen.”

Bliv medlem at udvide din sociale udsigter

Siden Being Single målgruppe er asiatiske singler mellem 23 og 40 år. Fra nybegyndere til fraskilte, har folk i alle erfaringer niveauer nydt godt af webstedets upartisk bistand. At blive medlem tager mindre end 30 sekunder og åbner folk op til en verden af romantiske muligheder.

Når du har udfyldt din profil (dvs. Uploadet et foto og udfyldt alle de tomme felter), kan du låse gratis messaging og søge efter en støtteberettiget dato i et privat online community.

Siden Being Single forbinder tusindvis af medlemmer på en gratis dating platform.

Medlemmerne modtager også underretninger om kommende begivenheder i deres område. Begivenhederne appellerer til bestemte aldersgrupper og religiøse sekter, så du kan nemt opfylde kompatible folk i London, Birmingham, Manchester og andre byer over hele Storbritannien. Uanset om du er interesseret i at prøve de sociale blander sig eller afhente dating tips på en workshop, disse begivenheder giver sjove, praktiske, og overkommelige måder at forbedre dit kærlighedsliv.

De omfattende tjenester på siden bliver Enkelt gobeyond blot at få en dato og indpasses i den samlede personlige udvikling, så medlemmerne kan øge deres selvtillid og finde tilfredsstillelse i den moderne dating verden.

”Det er ikke kun om at have succes med mænd og kvinder; det handler om at have succes i sig selv,”sagde Kamey’ og det er det, vi underviser.’

Mentoring mænd og kvinder gennem dating Programmer & Begivenheder

Da Being Single er så meget mere end blot social networking. Sitet tilbyder endags workshops, blandes og blandede begivenheder, dating mentorships og et væld af rådgivning artikler og videoer tilgængelige på sitet. Uanset om du ønsker en Wingman at ledsage dig onnights ud eller en gratis e-bog til at lære dig de tricks til romantisk succes, det Siden være single hold er du dækket.

De intensive workshops inkluderer en otte timers in- person træning med trin-for-trin vejledning og praktiske øvelser på principperne om tiltrækning. Ved at dele enkle, men alligevel transformative dating principper, siden han blev Single'ssavvy fagfolk giver 20 eller deromkring deltagerne den viden, de har brug for at finde kærligheden og opbygge relationer.

Thecompany seminarer og workshops henvender sig til de asiatiske singler, der ved, at de kunne være bedre daters og ønsker rådgivning om, hvordan man griber deres knuser, dyrke relationer, og føle sig mere trygge på datoer.

”Det er bare at åbne folks sind op til forskellige måder at tænke,” sagde Kamey. ”Vi deler hvad vi har lært at hjælpe folk med at finde kærligheden hurtigere og hjælpe dem med at vokse.”

Mange deltagere kommer væk fra siden være single værksteder føle sig styrket.

I de kommende år, Kamey sagde holdet planer om at løfte sløret for nye programmer til at guide singler i den britiske asiatiske dating scene. Han er ivrig efter at udvide Siden Being Single og nå ud til flere mennesker med en positiv og informativ besked.

”Det er, hvad folk elsker ved os,” sagde han. ”Siden Being Single er ikke bare et sted at møde folk -. Det handler om rent faktisk at have den viden til at kunne finde nogen, og når du opdager, at personen, hvad de skal gøre for at vokse en sund, langsigtet forhold”

”Man alvorligt inspirerede mig,” skriver Rik, en 32-årig Londoner. ”Du boostet min selvtillid og viste mig hvordan man skal håndtere afvisning. Jeg dating en pige nu, at seks måneder siden jeg ikke selv kunne sige hej til -. Alt sammen på grund af dig”

En autentisk Team med en fed besked

Da Being Single har et lille team af færre end 10 fuldtidsansatte, men de fører tilsyn en hel del arrangementer og workshops over hele Storbritannien. Uanset om håndtering kundens bekymringer eller udvikle trendy marketing strategier, de teamapproaches hver ny projekt med begejstring, fordi de kender deres arbejde ændrer liv. Hver blog-indlæg og mentoring session er en mulighed for at give nogen et nyt perspektiv på dating - og inspirere dem til at tage positive skridt til at få en dato.

”Vi er meget fed i, hvordan vi taler med folk, og de elsker at autenticitet,” sagde Kamey. ”Vi er her ikke for at BS medlemmer. Vi er her for at give dem, hvad de har brug for, og alt hvad vi gør er bygget op omkring vores bruger.”

”Vi er gennemsigtig, autentisk, og fed - det er de centrale principper, vi lever efter,” sagde Kamey.

Fra starten har det siden være single hold ikke været bange for at eksperimentere og skubbe grænserne for dating marketwith nye produkter og programmer. De arbejder tæt sammen om at tilbyde de asiatiske daters en informativeand konstruktiv støtte systemin en niche samfund, hvor ægte forbindelser trives.

”Vi er gennemsigtig, autentisk, og fed - det er de centrale principper, vi lever efter,” sagde Kamey. ”Og vi følger vores egen rådgivning. Det ville være uetisk at prædike det her og ikke leve af det så godt.”

Siden Being Single Fosters Romance & personlig vækst

Asiatisk kultur favoriserer traditionelle ægteskab, og så mange singler føler theprocess af dating er for ubehageligt at tale om, i det mindste i nogle asiatiske familier og sociale kredse. I 2012 Kamey begyndte som en udfordring at stigmatisering med agroundbreaking dating blog rettet mod de asiatiske daters i Storbritannien.

Fem år senere, siden Being Single har ændret hvad det betyder at være en dating site ved at skabe en livlig asiatiske singler samfund, der er fokuseret på uddannelse og autenticitet.

Alle Siden være single s dating værktøjer og blog-indhold er funderet i personlig udvikling. Kamey sagde hans team endelige mål er at uddanne medlemmer til at blive den bedste udgave af sig selv, så de kan tackle den dating verden med tillid.

”Singler er ikke mangler et sted at møde folk - der er så mange dating-platforme derude nu, og folk kan møde hinanden overalt,” sagde Kamey ”Hvad vi ønsker tofocus på og være kendt for er at hjælpe mennesker vokser i sig selv. Og vokse i deres relationer.”